• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu son oldu artik

Valla şu anlattıkları karşısında ben kıza boşan diyemiyorum Allahımdan korkumdan ben vesile olmuş olmayayım diye, bu kaynana nasıl böyle bir yuvanın yıkılması için uğraşabiliyor o yaşta ben hayretler içerisindeyim. O yaşta ölümü de hatırlamıyor ya pes.. Bi ayağınm çukurda kazık çakmıycan bu dünyaya be kadın.

böylelerini okuyunca nefesim daralıyor Allah ım sen koru böylelerinden

bildiğim kadarıyla sen dava açarsan düğünde ne takıldıysa geri vermek zorunda kalabilirsin eğer o açarsa takı gibi şeyleri geri alamıyor.biraz zamana bırakın bence biraz hisleriniz yatışsın ayrı durmaya alışınca hala dava açılmamışsa o zaman düşünürsünüz.o dava açtığında reddedip süründürmek için yada makul deliller toplamak için bir süreç olabilir mesela kendini kv sanan kadın oğluna açtırdı sizde süreci uzatıyorsunuz diyelim.ama süreci uzatırken oh canıma deysin boşanmıcam nispetiyle olmamalı.o zaman suçlu duruma düşer bir hak talep edemezsiniz.o kendini kv zanneden kadın sizin uzatmanıza kızıp telefon açtı ve açtı ağzını yumdu gözünü diyelim.siz de buna karşılık bu konuşmayı kayda alıp.böyle birine ben kocamı seviyorum. siz ayırdınız.hastalığım nedeniyle evimle ilgilenemedim siz onu keyfi sandınız.beni evimden kovdunuz filan diyin. kovma konusunda kanıt yoksa konuşturarak bunu da elde edebilirsiniz.böyle saygı çerçevesinde sakin bir ses tonuyla dile getirip kayda alırsanız.kanıt olarak sunarsanız.bir artınız olabilir.o konuşma esnasında sakin kalmak sinirlerinizi yutmak için antidepresan gerekebilir.ayrıca süreç uzatmak için hastalığınız ile ilgili raporu ortaya koyun.canınız istediği için süründürdü iftirasını atamasın.bu konuşma kaydında sakın üste çıkmayın.haklı durumdayken haksız duruma düşersiniz.o kadın müsfettesi ne kadar şahit ararsa arasın sizin kanıtlarınız kadar kar etmez.hakimde onların akrabaası çıkmazsa yada rüşvetçi siz kazanırsınız.bu süreçte lütfen psikolojik destek te alın bunu da kanıt olarak gösterin.(direk suçlayarak değilde sonuçta kadın bu halleri ile sizi depresyona sokmaktan çekinmiyor)inşallah hayırlısı olur.mümkün olduğunca en azından dışardan sakin kalın o kadının kışkırtmalarına gelmeyin.ayrıca barışma mevzusu olursa (gerçi beklemem böyle erkekten)temkinli olup yelkenleri suya indirmeyin yine aynı şeylerle karşılaşacağınıza eminseniz, her konuşmayı her fotoyu kaydedin gizlice kanıt toplamaktan çekinmeyin.
Zaten butun dugun takilarimi aldilar gram biseyde almadilar bu kiz kucuk napicak dediler o zaman gozum para pulda degildi tabiki ben hic boyle seyler dusunmedim ama haklisin biraz icimdeki ofkeyi dindirmem lazim bi yandan kahkaha atip bi yandan aglama krizlerine griyorum o derece pskolojim bozuldu sanirim gercekten hayatima yoluna koymam lazim once sonra tamamen silmeliyim bu arada esimin yasini soranlar olmus oda 22 yasinda

Zaten butun dugun takilarimi aldilar gram biseyde almadilar bu kiz kucuk napicak dediler o zaman gozum para pulda degildi tabiki ben hic boyle seyler dusunmedim ama haklisin biraz icimdeki ofkeyi dindirmem lazim bi yandan kahkaha atip bi yandan aglama krizlerine griyorum o derece pskolojim bozuldu sanirim gercekten hayatima yoluna koymam lazim once sonra tamamen silmeliyim bu arada esimin yasini soranlar olmus oda 22 yasinda
eşinizde anasını dinleyip sonuçlarına katlanacak kadar büyümemiş onun kafası 15 bence bu kadar anasına sığınıyorsa.bu boşanma ona ders olucak dediğim gibi takılar niyetine maddi manevi tazminatınızı alır çatır çatır yersiniz.bu adam sizin zamanınızi hayatınızı ve düzgün psikolojinizi çaldı. bedelini ödemek zorunda.zamanında ufak diye sizi ezmeye kalkmışlar hakkınızı savunamamışsanız şimdi tam zamanı.

eşinizde anasını dinleyip sonuçlarına katlanacak kadar büyümemiş onun kafası 15 bence bu kadar anasına sığınıyorsa.bu boşanma ona ders olucak dediğim gibi takılar niyetine maddi manevi tazminatınızı alır çatır çatır yersiniz.bu adam sizin zamanınızi hayatınızı ve düzgün psikolojinizi çaldı. bedelini ödemek zorunda.zamanında ufak diye sizi ezmeye kalkmışlar hakkınızı savunamamışsanız şimdi tam zamanı.
Haklisiniz tesekkur ederim burda yazilanlar bana o kadar destek ki anlatamam ikinci ailem oldunuz sanki mallarinda mulklerindede gozum yok aslinda donmekte istemem geri ama o pisman olursa pismanligini gormek isterim en azimdan yanlis yaptigini birazicik degerli oldugumu gorsun isterim tabi oda olmaz bence ya

Haklisiniz tesekkur ederim burda yazilanlar bana o kadar destek ki anlatamam ikinci ailem oldunuz sanki mallarinda mulklerindede gozum yok aslinda donmekte istemem geri ama o pisman olursa pismanligini gormek isterim en azimdan yanlis yaptigini birazicik degerli oldugumu gorsun isterim tabi oda olmaz bence ya
ben teşekkür ederim gururlu biri ise pişman olsa da bir şey diyemeyecektir.yine de siz hayatınızda yeni sayfa açtığınızda uzaktan birinden de onun pişman olduğuna dair.haberler gelecektir.

Sizce bu durumda hemen bosanma davasi acilirmi yoksa beklemelimiyim kafam allak bullak herci oglumu bi ay sonra evlendiricem diyen insan zannediyorumki kendisi dava actirir sizce napmaliyim

ben onlar açsın derim ki dedim zaten bir önceki yorumda . bu bu kadar kolay olmamalı her genç kız ne hayallerle evleniyor ... sen bence biraz beklemede kal hatta boşanmıyacam falan bile diyebilirsin o zaman belki de daha fazla hata yapmaya başlayabilirler istedikleri olmayınca ... ayrıca bir erkeği bazen evlendikten sonra aileyle baş başa bırakmak iyi oluyor ki 22 yaşındaymış eşin . yani bizim ailenin erkekleri 30 dan sonra evlenirler yorum bile yapamıyorum :110:

sakın birleşme ama onlara asla boşanmayacağım de sürünsünler bi güzel

Back
X