Merhaba bu benim ikinci yazisim ilkinde esimle barismistik simdi annemin evindeyim nerdeyse 10 gundur yatiyorum atesten esim doktora randevu almis bi hafta oncesinden birlikte gidicegimize soz verdi daha bi yillik evliyim ve onsuz biyere gitmek istemiyorum tam benim gidicegim saatte baska biyere gitmis trafikten gelemiyomus kalk sen yuruyerek git dedi tek basima gidemem hastayim dedim isin bitince gideriz ben beklerim dedim doktor beklemez dedi ben gitmek istemedim sonra annesini aramis kadin geldigi gibi bana sen ne inatci bi karisin biktik senden artik oglum evde tek corap bulamiyo yemeklerinden nefret ediyo madem oyle doktor parani babana odeticeksin dedi defolup gidiceksin oglumun evinden dedi ve evimi bakmis heryerine temizmi psimi diye be Allah in kulu bu kiz hasta bi yardim ediyim diyen yok herneyse madem fayda yok zarada istemiyorum ben kovdu beni esime anlatmis bide arayip esim beni hic dinlemeden defolup gidiceksin o evden dedi bende ailemi cagirdim esyalarimi topladim evden ciktik ust komsumla vedalasmaya gittim baktim esim ve annesi bi hincla oraya gelmis sen gorursun ne yalancisin diyo oglumu bi ay sonra evlendiricem bak gor dedi anneme bu kizin deliydi senin madem basima niye bela yaptin dedi suratima tukurdu ohluda gelip annecim bisey olucak sana ondan bitane daha bulunurda senden bulunmaz diyerek annesini sakinlestirmeye calisti sizce ben cidden hatami yaptim?