Bu son oldu artik

Kusura bakma tek taraflı olamaz.Söyledikleri çok kırıcı o konuda haklısınız ama bence sizde de var gibi geldi.Şu örnekte bile ben sizi haksız buldum.Adam yetişememiş ne var yani her dediğinizi yapmak zorunda değil bence siz de he bana hep bana.Bende çok nadirde olsa eşimin işi çıkınc kendim giderim hastaneye geçen işi çıktı kaynımla gittim ondan önce kayınvalidemle yani biraz biz kadınlar az değiliz
Niyetim sadece benimle ilgilenmesini istemek degildi hep ben hep ben tabiki demem ki esim de surekli benimle ilgilenen bi insan degil ama ben haricinde herhangi biri biyere gidicek olsa saniyesinde kapida olur ve bana bi hafta onceden verilmis bi soz bu benim tek soyledigim biraz saygi duymak istedigimdi isteklerimi onemsemesiydi tabikide kendim taksiye biner giderim hastaydim 39 derece atesle yatiyodum buna ragmen giderdim normal zamanda evden cikmayi birakin camdan disari bile bakamam izin vermez ama is benimle ilgili bisey yapmaya geldiyse bu hale geliyo

Ahh bu kocalar !!! Esin yaninda olsaydi o laflarindan binde birini sadece ima yoluyla arada belki soyleyebilirdi kayinvalide !!! Alenen asla soyleyemezdi.. Esinde is yokmus :( arkana bakma gecmisi dusunme ve bi an once toparlanmak icin ugraslar edin kurtul onlardan... Allah yardimcin olsun..

Ahh bu kocalar !!! Esin yaninda olsaydi o laflarindan binde birini sadece ima yoluyla arada belki soyleyebilirdi kayinvalide !!! Alenen asla soyleyemezdi.. Esinde is yokmus :( arkana bakma gecmisi dusunme ve bi an once toparlanmak icin ugraslar edin kurtul onlardan... Allah yardimcin olsun..

Kaynanız geldi direk size böyle böyle söyledi siz hiç konuşmadınız tepki vermediniz , garip.
Ayrıca bu kadar hastaysanız niye bir hafta bekliyorsunuz doktora gitmek için , sanırım başka bir bölüme gidecektiniz.
Yok öyle değilse , bir hafta dayanabilecek kadar iyisiniz o zaman , birazcık şımarıklık yapmışsın sanırım , olabilir ben de şımarık biri sayılırım gerçi olan olmuş .

Son düzenleme:
Bu bir seylerin patlamasi olmus gibi geldi bana. Anlatmadiginiz, ve tek tarafli anlattiginiz seyler var. Duyduklariniz tabii ki hos degil, ama bu insanlar neyin patlamasini yasiyor, sizde ne gorduler bilmiyoruz. Benim merak ettigim bu.

Hastane konusunda sizi haksiz buldum. Hayat bu, yetisir, yetismez, siz niye miy miy esinize bagimlisiniz ki? Kalkin hastanenize gidin yani. Biraz gercekci olun yahu hayatta, masalda yasamiyorsunuz. Alisin kendi isinizi kendiniz gormeye.

Evlendirsin onun sonuda aynı.. Olanı biteni bi kenara bırak kurtulmanın yoluna bak. Yoksa sen daha çok çile çekersin!

Bence bazi kopuk yerler var bu olayin sonucu sadece bunlar degil olay belki birazda eksik anlatilmiş ve kesinliklede bu işin oncesi vardir

Bence bize anlatmadigin seyler var , senle hastaneye gelmedi diye ..
Olay bukadar buyumezki ..
Yok eger gercekten oyleyse esin hastalikliymis..

Uzun suredir basima ne gelse acip burdan benzer seyleri yasayanlardan okuma geregi duyuyorum ve simdi bende kendi derdimi paylasicam daha cok gencim 19 umu yeni doldurdum ve evliyim cok severek isteyerek evlendim ne varki babam karsi cikti ben yine de zorla evlendim esim bana karsi o kadar iyiydiki anlatamam okulumu okutucagini beni hic uzmicegini soylerdi ki zaten babam da beni okuma sartiyla verdi normal hayatinda sosyal cevresi oldukca cok olan bi insandim evlendikten sonra esim bunu hic istemedi sayesinde ** yüzünden **okuyamiyorum benzin parasi gitmesin diye beni okula goturmuyo bu yuzden cok kavga ettik esimin annesi zaten surekli tepemde evliligini kurtarmak istiyosan ya okulu birak ya aciktan oku otur evinde temizligini yap cocuk yap ona bak o evlenir bosanirsaniz da sen evde kalirsin diye gozumu korkutuyo daha bi sene dolmadan dayaklar basladi en ufacik biseyde bagirir oldu ben de sinirli bi insanim cogu zaman karsi gelirim uctur dovdugu icin annemde kaldim kendisi tesrif etmedi herseferinde babasi beni zorla aldi kandirarak eve getirip hep ogullarini savundular eve tikilip kaldim pazar gunleri bile benimle hicbi vakit gecirmiyo ya telefon ya bilgisayar artik kafayi yemek uzereyim bana yol gosterin

Hepinize tesekkur ederim aslinda ailemden cok biraz da baskalarinin destegine ihtiyacim vardi ailem hep arkamda ?? babam sonuncusunda babasini arayip kizimin sacina zarar gelirse dunyayi yakarim haberiniz olsun bu son dedi onlar geri donmemi hic istemedi ama bendeki aptallik evlenirken nasil gozum gormediyse donerkende gormedi gencligin verdigi bi aptallik sanirim bu bi yillik evliyim soranlar icin tek sorun tabiki bunlar degil bunlar sadece evlendigim insandan gorduklerim annesi bi yandan surekli benim istedigim olsun diyen bi kadin en basitinden anlatiyim disari cikiyoduk cok hastayip usuyorum arabanin on koltugunda koltuk isitma var usudugum icin oraya oturucam tabi hastayim diye dusunmuyorum normalde hic oyle bi derdim olmaz kayinvalidem sagolsun ben tam kapiyi acarken gelin kisminin yeri arkadir diye oturdu hemen oraya sonra ogluna bi cabalar hastami oldun oglum ustunu iyi giyin tamammi hastalik bulasmasin sanada bana oglumu benden calamazsin sen diyo esim gidince nereye gitsem ondan izin alicakmisim yoksa kusuyo esimle aramizi bozuyo her seferinde sikayet bi doldurma bi gun migrenim tuttu bide orucluyum diye evine temizlige yardima gitmedim ustelik uc tanede kadin geliyo temizlemeye kiyameti kopardi sen beni aptalmi sandin diye sanirim artik inceldigi yerden kopucak

Galiba haklisin yasitlarim hayatina yon vermek icin biseyler yaparken ben baskalarinin hayatimi mahvetmemesi icin ugrasiyorum simdiki aklim olsa asla evlenmezdim

Evet hikayeniz ibretik hale büründü şimdi. Madem aileniz arkanızda evinize geri dönün, okulunuzu okuyun bu günleri unutun, aklınız başınıza tam geldiğinde yeniden denerseniz belki evliliği bu hatalarınızı yapmayarak. Hata sizde bu arada, neyinize evlilik? Ders ve sınav veya fotokopi derdiniz olması lazımdı şimdi. Sürdürmeye çalışırsanız daha da batarsınız.

şunun çok iyi anladım ki EVLİLİK diye AİLE diye bir kurum kalmamış... Eskilerdeymiş bunlar bu zamanda yok artık... Yazık...

Merhaba bu benim ikinci yazisim ilkinde esimle barismistik simdi annemin evindeyim nerdeyse 10 gundur yatiyorum atesten esim doktora randevu almis bi hafta oncesinden birlikte gidicegimize soz verdi daha bi yillik evliyim ve onsuz biyere gitmek istemiyorum tam benim gidicegim saatte baska biyere gitmis trafikten gelemiyomus kalk sen yuruyerek git dedi tek basima gidemem hastayim dedim isin bitince gideriz ben beklerim dedim doktor beklemez dedi ben gitmek istemedim sonra annesini aramis kadin geldigi gibi bana sen ne inatci bi karisin biktik senden artik oglum evde tek corap bulamiyo yemeklerinden nefret ediyo madem oyle doktor parani babana odeticeksin dedi defolup gidiceksin oglumun evinden dedi ve evimi bakmis heryerine temizmi psimi diye be Allah in kulu bu kiz hasta bi yardim ediyim diyen yok herneyse madem fayda yok zarada istemiyorum ben kovdu beni esime anlatmis bide arayip esim beni hic dinlemeden defolup gidiceksin o evden dedi bende ailemi cagirdim esyalarimi topladim evden ciktik ust komsumla vedalasmaya gittim baktim esim ve annesi bi hincla oraya gelmis sen gorursun ne yalancisin diyo oglumu bi ay sonra evlendiricem bak gor dedi anneme bu kizin deliydi senin madem basima niye bela yaptin dedi suratima tukurdu ohluda gelip annecim bisey olucak sana ondan bitane daha bulunurda senden bulunmaz diyerek annesini sakinlestirmeye calisti sizce ben cidden hatami yaptim?
DENGESİZLİK RESMEN, HİÇBİR TERAZİ TARTMAZ BUNLARI KAÇ KURTUL O adamdan :(

19 yas cok kucuk,okuluna devam et..Ayaklarinin ustunde dur,onunde cok guzel yillar var daha hayatinin baharindasin.Boyle gereksiz insanlarla karartma o guzel gunlerini.Anne ogul yasasinlar ne halleri varsa gorsun ikiside..

Merhaba bu benim ikinci yazisim ilkinde esimle barismistik simdi annemin evindeyim nerdeyse 10 gundur yatiyorum atesten esim doktora randevu almis bi hafta oncesinden birlikte gidicegimize soz verdi daha bi yillik evliyim ve onsuz biyere gitmek istemiyorum tam benim gidicegim saatte baska biyere gitmis trafikten gelemiyomus kalk sen yuruyerek git dedi tek basima gidemem hastayim dedim isin bitince gideriz ben beklerim dedim doktor beklemez dedi ben gitmek istemedim sonra annesini aramis kadin geldigi gibi bana sen ne inatci bi karisin biktik senden artik oglum evde tek corap bulamiyo yemeklerinden nefret ediyo madem oyle doktor parani babana odeticeksin dedi defolup gidiceksin oglumun evinden dedi ve evimi bakmis heryerine temizmi psimi diye be Allah in kulu bu kiz hasta bi yardim ediyim diyen yok herneyse madem fayda yok zarada istemiyorum ben kovdu beni esime anlatmis bide arayip esim beni hic dinlemeden defolup gidiceksin o evden dedi bende ailemi cagirdim esyalarimi topladim evden ciktik ust komsumla vedalasmaya gittim baktim esim ve annesi bi hincla oraya gelmis sen gorursun ne yalancisin diyo oglumu bi ay sonra evlendiricem bak gor dedi anneme bu kizin deliydi senin madem basima niye bela yaptin dedi suratima tukurdu ohluda gelip annecim bisey olucak sana ondan bitane daha bulunurda senden bulunmaz diyerek annesini sakinlestirmeye calisti sizce ben cidden hatami yaptim?
neden tek başınıza gitmiyorsunuz hastaneye .

senin hiç bir suçun yok hatta sabırlı bile davranmışsın.
sende bende on tane bulurum deseydin ya.
terbiyesizler ya.

Neden annenin evinde yatıyorsun neden eşin seni götürecek doktora?
Madem annendesin demek ki eşinle kavgalısınız, ama seni götürmesini bekliyorsun.
Açıkçası çok anlamadım ama bence bunlar sadece hastaneye götürme mevzusundan olmadı.
Adamı bu raddeye getirecek bir şeyler olmuş olmalı...

bence bu kv olduğunu zanneden şahış sırf aşağılamak için gelin alıyor 1.si. ikincisi de bu kadının tek derdi şöyle oğluna bir aşifte alamayıp gtne sokamaması. ve burda şu da akıla geliyor.eşiniz size başka annesine başka konuşuyor sanki annesini de gazlıyor.o hayırsız öküz adamın anlamadığı herkesin kendi annesi ancak evladını tanır.dışardan kimse neye neden kızdığınıza doğru yorum getiremez haklı yada haksız bir yön bulamaz.sizden bir sıkıntısı varsa sizin annenizle konuşacaktı. zaten siz fazla düzgün gelmişsiniz o kendini kv sanan kişi gibi bir gelin lazım ona mümkünse en o.. dan biri.maddi manevi kayıp istiyor mumla aramak istiyorlar sanırım sizi.

Back
X