Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif malesef canım eğer adetin geçerse testi tekrarlarsinBugün bi lekelenmeyle hastaneye geldim beta hcg bakıldı fakat suan doktor yogunluktan bakamam dedisizce hamilelik var mı arkadaşlar adetime bi kaç gn var ama baş dönmesi ve sık idrar şikayetiyle gelmiştim.
Beta hCG 1.3 çıktı.
Teşekkür ederim cevabın için umut dünyası işteNegatif malesef canım eğer adetin geçerse testi tekrarlarsin
İnsallah birgun olacak canim canini hic sikma rabbim tez vakitte nasip eylesinTeşekkür ederim cevabın için umut dünyası işte
Amin canım teşekkür ederim. Hayırlısıyla inşallah ama nedense içimde hala bi şey sanki var gibi diyoİnsallah birgun olacak canim canini hic sikma rabbim tez vakitte nasip eylesin
Amin canım teşekkür ederim. Hayırlısıyla inşallah ama nedense içimde hala bi şey sanki var gibi diyo
% 50 şansmi var dedi. Değer çok düşük tabi gec döllenme olabilir ama doktorun da seni böyle umutlandirmasi yanlış bence. Bende daha once kan testi yaptirmistim 2 küsür çıkmıştı hep 0 ciktigi icin doktora sordum çok zor bu deger yukselmez demişti tabi adet oldum. İnşallah hamilesindir canım öyle olmani isterim ama benim lafım doktoruna yanlış anlama yaniAmin canm çok teşekkür ederim doktorda %50 sans verdi sonucuma bugn gsterdm de düşük olup snradan yükselen çok dedi siz gene dikkat edin adetiniz geçince gelin bakalm gene dedi
Doğru diyosunuz bende acıkcası adet olmayı bekliyorum dün belki dedm ama değerim düşük cıkınca mümkün değil dedm kendimce% 50 şansmi var dedi. Değer çok düşük tabi gec döllenme olabilir ama doktorun da seni böyle umutlandirmasi yanlış bence. Bende daha once kan testi yaptirmistim 2 küsür çıkmıştı hep 0 ciktigi icin doktora sordum çok zor bu deger yukselmez demişti tabi adet oldum. İnşallah hamilesindir canım öyle olmani isterim ama benim lafım doktoruna yanlış anlama yani
Adet olursanda bozma moralini diğer ay olur inşallah. Bende 1 senedir istiyorum ama olmuyo seni anliyorumDoğru diyosunuz bende acıkcası adet olmayı bekliyorum dün belki dedm ama değerim düşük cıkınca mümkün değil dedm kendimce
Rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla doldursn kucaklarımızı inşallahhAdet olursanda bozma moralini diğer ay olur inşallah. Bende 1 senedir istiyorum ama olmuyo seni anliyorum
İnşallah canımRabbim hayırlısıyla ve sağlıkla doldursn kucaklarımızı inşallahh