Doktor hızlı ileri hareketli düşük diyor ama burda bu değerin altında olup hamile olanları okudum kafam karıştısonuclar güzel
neden deli oluyorsunuz?
evet düşükDoktor hızlı ileri hareketli düşük diyor ama burda bu değerin altında olup hamile olanları okudum kafam karıştı
Anlıyorum canım Allah sizlerede şifa versin inşallah aslında yaptırdım yere de pek güvenemedim çünkü sitresi etkiliyor muş bu ileri hareketli öyle diyorlar yalan gerçek bilmiyorum kafam çok karışık klomen kullanmaya başlayacağım bu ay beşinci ayımız ben 21 o 25 benim de yumurtam gelişmiyor muş doktor bir defa baktı öyle söyledi o yüzden Klomene başlayacağız eşin de ilaç kullansın dedi ama ben istemedim sanki ilaç çok iyi bir şeymiş gibi iki böyle deneyelim bir zaman dedim olmazsa eğer ona da bakarız dedimevet düşük
bizim de aynı şekilde durum
ama sizin yavas hareketlılerınız fena değilbizim o da kotu
sizin yuzde ellisi hareketsiz
bizim yuzde 90 ı hareketsiz
ne kadardır denıyorsunuz
yaslarınız ne?
Ahh canım Allah razı olsun cümlemize inşallah... keçiboynuzu yapacağım son çare buradan biri önermişti.. ama once bir klomen tedavisine başlamak istiyorum bir şansımı demek bu şekilde olacak mı diye...Canım öncelikle tez zamanda dileğinize kavuşun inşallah; ikinci olarak iyi beslenme sperm kalitesini de hareketliliğini de etkiliyormuş diye duymuştum. Ne derece doğru bilmiyorum ama eşine sağlıklı yaşam kürü falan uygulasanız doktorla da konuşup ?
bence kolemene baslamana gerek yokAnlıyorum canım Allah sizlerede şifa versin inşallah aslında yaptırdım yere de pek güvenemedim çünkü sitresi etkiliyor muş bu ileri hareketli öyle diyorlar yalan gerçek bilmiyorum kafam çok karışık klomen kullanmaya başlayacağım bu ay beşinci ayımız ben 21 o 25 benim de yumurtam gelişmiyor muş doktor bir defa baktı öyle söyledi o yüzden Klomene başlayacağız eşin de ilaç kullansın dedi ama ben istemedim sanki ilaç çok iyi bir şeymiş gibi iki böyle deneyelim bir zaman dedim olmazsa eğer ona da bakarız dedim
Henuz ergenlikten yeni yeni ciktigin icin ovulasyonunda duzensizlik var ondandirAnlıyorum canım Allah sizlerede şifa versin inşallah aslında yaptırdım yere de pek güvenemedim çünkü sitresi etkiliyor muş bu ileri hareketli öyle diyorlar yalan gerçek bilmiyorum kafam çok karışık klomen kullanmaya başlayacağım bu ay beşinci ayımız ben 21 o 25 benim de yumurtam gelişmiyor muş doktor bir defa baktı öyle söyledi o yüzden Klomene başlayacağız eşin de ilaç kullansın dedi ama ben istemedim sanki ilaç çok iyi bir şeymiş gibi iki böyle deneyelim bir zaman dedim olmazsa eğer ona da bakarız dedim
Bir de ilişkide diz dirsek pozisyonunu deneyin. Öyle doğrudan döllenme noktasına gidiyormuş spermler hamile kalma oranı en yüksek pozisyonlardan biri diyordu nette . Ben o pozisyonla ilk ayda kaldım. İlişkiden sonra ayakları havaya dikip bekleme de yap. Sperm hareketi az olsa da bunlar ulaşmasını sağlayabilir . Doktorun verdiği klomeni de kullan tabi. Başarılar canım mutlu haberlerini bekliyoruz inşallahAhh canım Allah razı olsun cümlemize inşallah... keçiboynuzu yapacağım son çare buradan biri önermişti.. ama once bir klomen tedavisine başlamak istiyorum bir şansımı demek bu şekilde olacak mı diye...
Ergenlikten yeni çıkmak mı :) 20 yaşında ergen olmadım :)Henuz ergenlikten yeni yeni ciktigin icin ovulasyonunda duzensizlik var ondandir
Haklı olabilirsiniz ama bilmiyorum .. artık gebelik yaşı çok düşük sorun çok oluyor eğer bekleyip yine olmazsa diye tedirgin oluyorum.. beklemeyi elbette çok istiyorum ama eğer sorun devam ederse diye düşünmekten kendimi alıkoyamıylrum maalesef...bence kolemene baslamana gerek yok
kolemen cok ciddi bir ilaç,
bana kızmayın ama daha 21 yasındasınız
benım yasım 37 ve 3 yıldır denıyoruz
bu kadar acele etmenıze gerek yok bence
hem de 5. ayınızmış
Deneyeceğim canım çok teşekkür ederim çok sağol.. inşallah olsa yeter ki Allah kimseyi aratmasın gerçekten istediği an versin...Bir de ilişkide diz dirsek pozisyonunu deneyin. Öyle doğrudan döllenme noktasına gidiyormuş spermler hamile kalma oranı en yüksek pozisyonlardan biri diyordu nette . Ben o pozisyonla ilk ayda kaldım. İlişkiden sonra ayakları havaya dikip bekleme de yap. Sperm hareketi az olsa da bunlar ulaşmasını sağlayabilir . Doktorun verdiği klomeni de kullan tabi. Başarılar canım mutlu haberlerini bekliyoruz inşallah
cevabınız için çok teşekkür ederim öyle mi dersiniz kafam çok karışık ne yapacağımı hiç bilmiyorum doktora hem güvenmek istiyorum yapmak istiyorum sonra vazgeçiyorum bir böyle deniyim sonra yaparız diyorum off ne bileyim ...Merhaba sperm sayınız çok iyi ileri hareket ve hız için ilaç şart ..keçiboynuzu bir yıldır yapıorum öyle pek birşey değiştirmiyor ona cok umut bağlamayın.
.sanırım haftalık cinsel ilişki sayınız düşük ...içerde bekleyen spermlerin hareketi yavaşlar ve durur.bu yüzden bir haftada en az 3 kez ilişki olmalı(gebelik isteniyorsa) bir de eşinizle beraber akşamları yürüyüş yapın. spor hem yumurta için hem de sperm için olumlu bir hareket..eşinizin toplam sperm sayısı iyiymiş cok endişe edilecek bir şey değil ama hareket için vitamin şart doktorunuzu dinleyinLeylaKaya
siz bilirsiniz ama bizde acele etmeyelim normal deneyelim belki olur diye diye 3,5 yılı geçirdik ve hala gebelik yok.cevabınız için çok teşekkür ederim öyle mi dersiniz kafam çok karışık ne yapacağımı hiç bilmiyorum doktora hem güvenmek istiyorum yapmak istiyorum sonra vazgeçiyorum bir böyle deniyim sonra yaparız diyorum off ne bileyim ...
Dimi ben de ondan korkuyorum yaşım küçük ama bekleyip sonra sonuç alamazsam diye korkuyorum .. siz de problem nedirsiz bilirsiniz ama bizde acele etmeyelim normal deneyelim belki olur diye diye 3,5 yılı geçirdik ve hala gebelik yok.
eşimde hareket sayı ve morfoloji sorunu var cok kotu değil ama dünya standartlarının altında..bende de polikistik over var yani yumurtlama da sıkıntı...şuanda tüp bebek aşamasındayım diğer tedavilerin hiçbirinden olumlu yanıt alamadımDimi ben de ondan korkuyorum yaşım küçük ama bekleyip sonra sonuç alamazsam diye korkuyorum .. siz de problem nedir
Anladım canım.. Allah nasip eder sana da inşallah sıkma canını lütfen.. ne yapalım sınavımız bu demek..eşimde hareket sayı ve morfoloji sorunu var cok kotu değil ama dünya standartlarının altında..bende de polikistik over var yani yumurtlama da sıkıntı...şuanda tüp bebek aşamasındayım diğer tedavilerin hiçbirinden olumlu yanıt alamadım
Miktar 1.5
Reaksiyon 7.3
Likefaksiyon süresi 27
Viskozite normal
Görünüm normal
Sperm sayısı 120 milyon
Hareketli sperm oranı %50
Hızlı ileri hareketli (a) %4
Yavaş ileri hareketli (b) %36
Yerinde hareketli (c) %10
Hareketsiz (d) %50
Kızlar biri bana bunu yorumlayabilir mi durum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?