BU SONUÇLAR TÜP BEBEK İÇİN YETERLİ Mİ????

Elzem08

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
165
35
18
28
Arkadaşlar eşim iki test verdi sonuç bu. Bende bir rahatsızlık gözükmüyor şuan için ama bu değerler ile tüp bebek yapabilir miyiz? Lütfen sonucu yorumlar mısınız ben anlamadığım için bir şey diyemiyorum 🥺

Eklentiler

• IMG_20220903_160832.webp
    IMG_20220903_160832.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba sizlere tavsiyem takviyeler kullanıp öyle girmeniz değerler çok düşük ama düzelir inşallah ilaç ve vitaminlerle paranızı çöpe atmayın zamn kısıtlı degilse

Merhaba sizlere tavsiyem takviyeler kullanıp öyle girmeniz değerler çok düşük ama düzelir inşallah ilaç ve vitaminlerle paranızı çöpe atmayın zamn kısıtlı degilse
ilaç aşı ve takviyeler ile bu değerleri yükseltmeye uğraşıyoruz. Benim öğrenmek isteğim bu değerlerin ne anlama geldiği

Sperm sayısı 15 milyondan az, morfoloji 0 gelmiş ama 4 olmali yani şekil bozukluğu var, ileri hareketli de %32den düşük. Yani sperm sayısı yetersiz, hareketli sperm az ve spermlerde şekil bozukluğu da olduğu icin döllenme olmaz.
ilaç aşı ve takviyeler ile bu değerleri yükseltmeye uğraşıyoruz. Benim öğrenmek isteğim bu değerlerin ne anlama geldiği

Sperm sayısı 15 milyondan az, morfoloji 0 gelmiş ama 4 olmali yani şekil bozukluğu var, ileri hareketli de %32den düşük. Yani sperm sayısı yetersiz, hareketli sperm az ve spermlerde şekil bozukluğu da olduğu icin döllenme olmaz.
Nasıl oluyorda 3-4 sperm görülen kişilerde Nil’e dondurulma yapılarak tüp bebek yapılıyor çok mu kötü bu değerler

Dondurma hakkinda bilgim yok ama olmasi gereken degerlerin cok altında degerleri

Siz tüp bebek tedavisine başladıysanız eşinizden alacakları sperm örneğinden sağlıklı olaları seçip işlemi gerçekleştirecekler zaten. E Elzem08

Back
X