Bu soru nereden çıktı

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Merhaba arkadaşlar yine ben.. Eşim akşam öyle saçma sapan bir soru sorduk hiç anlam veremedim. Eşim açtığım konulardan habersiz tabi ki ama kadınlar kulübü nü takip ettiğimi burdan birçok tarif ve bilgi aldığımı biliyor. Akşam durup dururken yaşadığımız şehirde bir yerin adını söyleyerek şurayı yazsana kadınlar kulubu ne bakalım ne çıkacak ne alaka dedim. Kadınlar kulubu ve oranın ismi. Ne bileyim herşey çıkıyor oradan belki orada çıkar dedi. Anlam veremedim ama üstelemedim. Çünkü bizimki çok kolay işin içinden çıkar. Ne demek istedi şimdi ya..

Merhaba arkadaşlar yine ben.. Eşim akşam öyle saçma sapan bir soru sorduk hiç anlam veremedim. Eşim açtığım konulardan habersiz tabi ki ama kadınlar kulübü nü takip ettiğimi burdan birçok tarif ve bilgi aldığımı biliyor. Akşam durup dururken yaşadığımız şehirde bir yerin adını söyleyerek şurayı yazsana kadınlar kulubu ne bakalım ne çıkacak ne alaka dedim. Kadınlar kulubu ve oranın ismi. Ne bileyim herşey çıkıyor oradan belki orada çıkar dedi. Anlam veremedim ama üstelemedim. Çünkü bizimki çok kolay işin içinden çıkar. Ne demek istedi şimdi ya..
ne çıkacak derken?? yorum mu istiyor o yer ile ilgili??

anlamadım...

bir yer derken ne kastediyorsunuz? ilçe mi mekan mı?

Bir yer dediğiniz nasıl bir yer?
Ben de çok anlam veremedim.

şimdi siz o mekanı burda soracaksınız. o da googleden aratıcak 'mekan adı' kadınlar kulübü diye. sonra eşiniz gizli üyelik alıcak ve sizin açtığınız konularınıza bakıcak.

çok mu kötü düşündüm şimdi ben :KK53:
olmayacak şey değil geçmişe dönüp bi bakarsak

şimdi siz o mekanı burda soracaksınız. o da googleden aratıcak 'mekan adı' kadınlar kulübü diye. sonra eşiniz gizli üyelik alıcak ve sizin açtığınız konularınıza bakıcak.

Yok yok sanmam. Aklıma orada biriyle bişey mi yaşandı da konu açıldı diye düşündü acaba

Yoo hayir çok mantıklı. Sakın öyle bir şey yazma konu sahibi. Eşin konularını merak ediyor belli.

Ayyy benim eşimde birgün eve geldi bende o gün işe gitmedim full gün gezdim ondan 2 dk önce eve girdim bu ilk sordu yemek varmı diye yok sonra bu bi kızdı bütün evdeydin iş güç yapmamışsın yemekde yok bütün gün kadınlar kulubünemi takıldın :KK53:heee takıldım ama ben canlı kkya takıldım dedim arkadaşlarla dışarda takıldım yaaa o yüzden öyle dedim:63:

Back
X