Gebeliğe Hazırlık Bu sorum hamilelere 🌷

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Anneolmayolundayim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2023
1.236
803
43
32
Merhaba hamile anneler. Benim merak ettiğim, gebelik belirtisi olarak göğüs ağrısı çok az olan ya da hiç ağrısı olmadan hamile olduğunu öğrenen var mı

Merhaba hamile anneler. Benim merak ettiğim, gebelik belirtisi olarak göğüs ağrısı çok az olan ya da hiç ağrısı olmadan hamile olduğunu öğrenen var mı
Merhaba canım benim hiç bir belirtim yoktu hatta bu ay da olmadı diye düşünürken bir baktım hamileyim yani herkes belirti yaşayacak diye bir şey yok 😄

Erken dönemde yani daha adet olunacağı günlerde bence tek gerçekçi belirti adet ağrısı tarzı ağrılar, bel ağrıları vs. Diğerleri ilerleyen dönemlerde olan şeyler

Hepinize çok teşekkür ederim 🌸🫂 sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almak nasip olsun darısı da bana inşallah ve tüm isteyenlere 💞

Merhaba canım benim hiç bir belirtim yoktu hatta bu ay da olmadı diye düşünürken bir baktım hamileyim yani herkes belirti yaşayacak diye bir şey yok 😄

Göğüs hassasiyeti gebeliğin ilerleyen haftalarında oluyor tabi herkesin bünyesi bir değildir bende öyle olmuştu haylada var.

Merhaba benimde gögüs halkam genişledi sadece ağrı vs hiç olmadı hatta kesim değilim yine yok filan derken öğrendim

Merhaba benim hiç göğüs ağrım olmadı hala da yok 18. Haftadayım

Erken dönemde yani daha adet olunacağı günlerde bence tek gerçekçi belirti adet ağrısı tarzı ağrılar, bel ağrıları vs. Diğerleri ilerleyen dönemlerde olan şeyler
Hepinize çok teşekkür ederim 🌸🫂 sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almak nasip olsun darısı da bana inşallah ve tüm isteyenlere 💞

Her gebelik farklıdır her hamilelik kendine özgüdür🙂 yani kimi yoğun belirtiler yaşar kimi az kimi hiç hatta bazen ilk gebelikle ikinci gebeliğini üçüncü gebeliğini çok farklı yaşayanlar bile çok fazla. O nedenle belirtisiz veya yoğun belirtili az belirtili felan bu şekilde de mutlaka gebe olduğunu öğrenenler hatta hamileliğini bu şekilde sürdürenler bile vardır

Back
X