• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl olacak gibi hissediyorum

Akışına bırakınca hamilelik haberi alıyor insanlar, demek ki bizlerin de bunu yapması gerekiyor ama elimizde değil. Ben şu an çalışmıyorum evde olmak da buna odaklanmamı sağlıyor maalesef, kafa dağıtmak için bile çalışmam gerekiyor artık. Allah yardımcımız olsun 🤲🏻🙏🏻🙏🏻
Evet bu ay takmadım akışa bıraktım ztn pek vakitte olmadı düşünecek kış temizliği yao çocuk birinci sınıf benim ona ders anlat beynim yandi

Olabilir benim ilk oğluma hamile kaldığım da adete bir gün kala ve adet günü regli sancım vardı hatta adet olacam sandım ben adete 3 gün kala o zaman öğrenmiştim korkmuştum birşey olacak diye sadece koyu kahve akıntı geldi bir kere geçmişti progestan kullandım ondan sonrada ztn
İnşallah bende de vardır ya bi yanım cok umutsuz ama işte adet olmadan tamamen umut kesilmiyor içten içe istyor insan pozitifi görmeyi

Bende de var üç gündür o ağrı, yarın bat, normalde bu kadar erken başlamazdı gün içinde ara ara regl sancısı çekiyorum sonra geçiyor kesin adet oldum diyip bakıyorum yok. İnş benim de vardır gebelik, ama ben ptesi test yaptım negatifti
Belli olmaz belki de vardır Allah hakkında hayırlısını versin

Back
X