- 27 Haziran 2013
- 972
- 4.168
- 313
- 38
- Konu Sahibi sofarsogood
-
Cok tesekkurler :) Ben de oyle diyorum ama nikaha kimse gelmez ki diyor :/Nikahta nikah kıyıldıktan sonra takı takılıyor.Çevrem de kına yapıp sonrasında sadece nikah olanların hepsinde takı töreni bu şekilde oldu.Getirmek isteyen her şekilde getirir Zaten elinize de verebilir.Şimdiden mutluluklar dilerim :)
Biz kına düğün birlikte yaptık benim memleketimde eşimin memleketinde de sadece düğün oldu. Gelemeyecek olanlar hem gelinlikle de görmüş olsun hem de takı töreni hallolsun diye çoğu kız tarafı böyle yapıyor ayrı memleketler olunca. Siz de bu şekilde yapabilirsiniz isterseniz. Ya da arkadaşların dediği gibi nikahtan sonra da takı töreni yapılıyor kuzenimin öyle olmuştu.Herkese iyi aksamlar,
Sikintimi kisaca ozetlemek istiyorum. Ekim sonunda evleniyorum. Erkek arkadasim hem ev alip bayagi borclandigimiz icin hem de nerdeyse hic akrabasi olmadigi icin dugun fikrine sicak bakmadi. Kina gecesi olacak Cumartesi gunu Pazar da nikah kiyilacak. Fakat annem bu durumdan pek hosnut degil. "Ben otuz senedir millete nerdeyse bi ev parasi tutarinda taki taktim. Dugun yapsaydiniz takilari alirdiniz ileride bebeginiz icin birikim yapmis olurdunuz" vs diye soyleniyor surekli.
Benin taki vs pek umurumda degil tek derdim bi an once evlenip duzenimi kurmak ama annem takmis vaziyette. Sormak istedigim sey kina gecesinde taki toreni yapmak cok mu tuhaf olur? Ya da baska bi care, bi fikir?
Tesekkurler onerileriniz icin.
Toren yapmak tuhaf olur degil mi?Nikah olduğu zamanda da takı takılabilir. Kına'da da tuhaf olmaz. Düğünüme gelmeyecek olanlar kına gecemde takmıştı takacağını ( tören yapmamıştık tabi. )
Yani davetiyede sadece kina gecesi ve nikah yaziyor olacak, not cok ayip olur gibi geldi vaz gectim hemen :)Tuhaf olmaz ama millet nerden bilecek düğün olmayacağını belki yanlarında takı getirmeyecekler davetiyeye nor düşükse çok mu abes olur acaba. Takı merasimi kına gecesinde yapılacaktır diye. Hem niye takı önemli değil diyorsun bi ev parası az mı
Nikah olacaksa kına'da tören tuhaf olur evet.Toren yapmak tuhaf olur degil mi?
Aynen. Sanki para bekliyor gibi olur.doğru bana da mantıksız geldi simdiYani davetiyede sadece kina gecesi ve nikah yaziyor olacak, not cok ayip olur gibi geldi vaz gectim hemen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?