Bu sorunu aştım diyen?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nkrcklr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
1.334
232
123
Arkadaşlar lütfen kızmayın aynı konu diye derdim bu şu an ben napayım:)

Diz kireçlenmesi olup tedavi oldum şu an iyiyim çömelebiliyorum vs diyen var mı? Ne tedaviler oldunuz eksosom mu kök hücre mi?

Bir de bu kişileri reelde de arkadaş olmak bir grup oluşturmak istiyorum bilgi paylaşımı yapmak için tabiki sitede böyle birşey yasakmı bilmiyorum isteyen olursa özelden iletişime geçmek isterim.

Yeni tedavi yöntemleri cerrahiler, takviyeler, egzersiz önerileri mutlaka yap dediğiniz ne varsa açığım

Arkadaşlar lütfen kızmayın aynı konu diye derdim bu şu an ben napayım:)

Diz kireçlenmesi olup tedavi oldum şu an iyiyim çömelebiliyorum vs diyen var mı? Ne tedaviler oldunuz eksosom mu kök hücre mi?

Bir de bu kişileri reelde de arkadaş olmak bir grup oluşturmak istiyorum bilgi paylaşımı yapmak için tabiki sitede böyle birşey yasakmı bilmiyorum isteyen olursa özelden iletişime geçmek isterim.

Yeni tedavi yöntemleri cerrahiler, takviyeler, egzersiz önerileri mutlaka yap dediğiniz ne varsa açığım
Diz kireclenmesi grubu mu? Hayatimda daha sacma cok az sey duydum 🙄

Bence boyle bir grubun yeri Telegram olabilir. Her seyin grubu var, arayinca yazmasi da kolay, kur bir grup Diz Kireclenmesi Yasayanlara Oneriler diye :)

Ben kendiminkini kurucam :))

Tamam iste Telegram'da olursa insanlar anonim olarak daha cok katilim saglar. Surekli bu konuyu kafaya takmaktansa belki surecte de daha iyi gelir. Cunku artik burada bir kere akla diz kireclenmesi diye kazindiniz, istediginiz destegi bulamazsiniz. Ben hastaligim uzerine surekli konusmayi seven bir insan degilim mesela ama mutlaka kendiniz gibi olan insanlari bulup etkilesim saglayabilirsiniz, yeri burasi degil yalnizca.

Yok aslında tam tersi buradan çok faydalandım o yüzden soruyorum. Zaten burada olmayacak grup. Heryerdeyim şu an :) ben hastalıkla bu şekilde mücadele ediyorum araştırırak
Tamam iste Telegram'da olursa insanlar anonim olarak daha cok katilim saglar. Surekli bu konuyu kafaya takmaktansa belki surecte de daha iyi gelir. Cunku artik burada bir kere akla diz kireclenmesi diye kazindiniz, istediginiz destegi bulamazsiniz. Ben hastaligim uzerine surekli konusmayi seven bir insan degilim mesela ama mutlaka kendiniz gibi olan insanlari bulup etkilesim saglayabilirsiniz, yeri burasi degil yalnizca.

1- Lütfen her konuyu bdvye açmayın, kurallar gereği her konu içeriğine uygun bölüme açılmalıdır.

2-Başka mecralarda oluşturulacak gruplara üye toplamak, gruba davet etmek vb yasaktır.

WhatsApp vb. sosyal medya gruplarına davet eden(özel mesaj dahil), reklamını yapan, bunu destekleyen ve öneren üyeler siteden önce bir ay daha sonra süresiz uzaklaştırılır.”

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X