Arkadaşlar diz kireçlenmesi hastalığım var çok şükür ki iyileşme yolunda güzel şeyler oldu daha iyiyim
Ama başka sıkıntı eklendi kemiklerimde erime olmuş kas kaybı yaşadığım için. Kontrol görüntülemede çıktı. . şöyle bişey var artık araştıra araştıra mr dan anlar oldum. Eskiye göre bir dizimdeki hasarda artış var gibi geliyor. Daha önce bir doktor göstermişti o bölgeyi oradan biliyorum.Kendi doktorum izinde olduğu için gösteremedim. neyse online randevu aldım yine iyi olduğunu düşündüğüm bir doktora ama maalesef yeni mr görüntülerini açamadı beceremedi bir türlü. Mail atın tekrar yada cd yi gönderin dedi mail attım cevap yazmadı. Bir de bana doktor doktor gezmeyin dedi. Evet doğru ama herkes o kadar farklı yorumlar yapıyor ki tek doktora güvenim yok maalesef. Zamanında iyileşir geçer vs dediler ama daha kötüye gittim. Şimdi de aşırı korumacı yaklaşıyorum yani ne iyi gelecekse yaptırayım diyorum. Bir tedavi buldum mesela 300 bin işte başka bir tedavi 200 bin filan. Daha önce benzer birşey sormuştum herkes bekle dedi ben de bekleme kararı aldım beklemedeyim en az 3 ay. Siz olsanız imkanınız varsa dener miydiniz farklı yöntemleri? Mesela yurtdışında çok iyi bir hekim var ondan da fikir alayım diyorum online randevusu 300 euro. Doktor doktor gezip fikir almanın nesi kötü?