• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadar para harcamakla yanlış mı yapıyorum?

kireclenmenin tedavisi pek yok gibi. Yemenize dikkat etmeniz gerekiyor. Seker ve karbonhidratlardan uzak durun. iltihap engelleyici beslenme stili size daha cok uygun.Sanirim bu beslenme seklinde eti de az tüketmeniz gerekiyor. bos yere paranizi harcamayin. Ve spor egzersizler hayatinizin bir parcasi olsun.
Yeni rejeneratif tedaviler var duydunuz mu? Onları denemek istiyorum. Dediğiniz şeylere dikkat ediyorum maalesef tedavisi yok:(

Bulduğun pahalı tedavinin başarı oranını yine en az 2 profa sorman gerekli bence tatlım.
Açıkçası biri çok yeni düzgün çalışması bile yok ama doktor çok övüyor kendine de uygulamış filan. Diğeri daha bilinen. Kendi doktorum yaptırma diyor bir profa daha sordum o da yaptırma dedi ilerde yaptırırsın bekle diyor. Ben de iyi gelecekse niye ağrı çekeyim daha erken iyileşeyim diyorum ama doktorlara da pek güvenim yok. Tedaviyi uygulayan doktorlar tabiki yapalım diyorlar

Back
X