Bu sorunu nasıl cozecem

Songul1983

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
1
0
1
41
İşyerindeki müdür yardımcısı ilk geldigim günden beri bir farklı,garip bir elektrik alıyorum.Odasina da girmiyorum telefonla iletişim kuruyorum.dun telefonu şöyle dedi'soyle bitanem' yine başka bir gün bitanem cümlesini kullandı
İşler yetişmedi ve mesai kaldım.bir evli bir arkadaş bir de ben kaldık.mudure bu akşam bir buçuk saat çalışacağım dedim.arkadaslar kalıyor kalirsin dedi.sonra biz çalıştık.baktim gitmedi.odasinda TV seyrediyor.tv sesi geliyor.sonra ışıklar söndü.hala orada.saka gibi.neyse arkadaş ben gitmeliyim dedi, ben de müdür yardımcısı ile yalnız kalmamak için çıktım.
Geçen gün mutfakta sadece ikimizin olduğu ortamda sen fal bakmayı iyi biliyormussub dedi her sabah kahve icer sanırım fal baktiracakti.ben de ben bilmiyorum, benim falla isim olmaz, benim falıma zaten bakılmış dedim.
Ben bosandim.whatupta eski esimin fotosunu paylaştım, babası geliyor oğlumun diye, bir de eski aile fotosu.ertesi gün müdür yardımcısı yüzüme bile bakmadı, saatlerce mutfakta takıldı, mutsuzdu.benimle hiç konusmadi.
Bu adama yüz vermiyorum.onun olduğu ortamlara girmiyorum.meafeyi koruyorum.bu olanlar ne?ben mi yanlış algılıyorum, yoksa bu adam bana sık falan mı, adam evli, karısıyla sık sık telefonda konuşuyor, çocukları ile ilgili telefon görüşmelerinden anladığım kadarı ile.bu sorunu nasıl çözerim.personel her kuşun eti yenmez diye dalga geçiyor ve rahatsız olmaya basladim

Bariz olan bir şey olmadığı durumda boşanmış olmanın psikolojisi ile doğru analiz edememiş de olabilirsiniz. Lütfen bu yorumumu yanlış anlamayın, ben de aynı durumdaydım. Hani geçmediğim yol üzerinden yorum yapmıyorum.
Benim evladım da yoktu, sırf patron bütün bayan çalışanlara fazla samimi ve bazen taciz boyutunda yaklaştığı için ve ben yüz vermediğimden,ki bana yaptığı bir şey yoktu, Huzursuz olup yeni iş bulmuştum.
Personel her yerde konuşur, öncelikle orada samimi arkadaş edinmeyin ve mümkünse bunları konuşmayın. Aileniz başınızda izlenimi uyandırın. Lanet olsun bu zihniyete ama en ufak bi Güler yüzünüzde ya da şikayetinizde hep kadın suçlanıyor.
çok çözüm olmayacak ama başka bir iş bulma şansınız var mı?

Sizinki sadece kendi kendine gelin güvey olmak bence

çok saçma geldi
Hayat sizin etrafınızda dönmüyor
belki adamın o gün başka derdi sıkıntısı vardı
Odasında tv izlemesini nasıl kendinize yordunuz çok komik...
adam evli yahu...
nasıl bunu konduruyorsunuz
Belki bunları siz düşünüyorsunuz ve adama yansıtıyorsunuz
Kendinize gelin bence ve mesafe koyun...

Size bitanem deyince ne dediniz ? Bunun dışında bana siz adama aşıksınız gibi geldi. Odada oturuyor, tv izliyor, fal bakıyor musun dedi 'ayy bana aşık' düşünceniz ergence geldi açıkçası. Her şeyi kendinize yormuşsunuz. Diğer çalışanlara da yansıtıyorsanız ondan dalga geçiyorlardır. İzin vermeyin derim.

Mesela neden odasına girmiyorsunuz

Ya da başka müdür yardımcısı müdür vs var mı ona farklı mı davranıyorsunuz

Evet adamın niyeti kötü olabilir vs de boşanmış olduğunuzu neden biliyor

Yani siz biraz fazla mı gardınızı aldınız

Bu mu işyerinde göze battı

Bitanem sözünü herkese değil sadece size söylüyorsa ilk duyduğunuzda pardon anlamadım o nasıl bir hitap gibi bir tepki verseydiniz iş uzamazdı

Adam size aşık değil

Personelden o yorumu yapan birine deseydiniz o ne demek diye o anlatırdı adamın geçmişte de böyle maceraları varsa

İşyerindeki müdür yardımcısı ilk geldigim günden beri bir farklı,garip bir elektrik alıyorum.Odasina da girmiyorum telefonla iletişim kuruyorum.dun telefonu şöyle dedi'soyle bitanem' yine başka bir gün bitanem cümlesini kullandı
İşler yetişmedi ve mesai kaldım.bir evli bir arkadaş bir de ben kaldık.mudure bu akşam bir buçuk saat çalışacağım dedim.arkadaslar kalıyor kalirsin dedi.sonra biz çalıştık.baktim gitmedi.odasinda TV seyrediyor.tv sesi geliyor.sonra ışıklar söndü.hala orada.saka gibi.neyse arkadaş ben gitmeliyim dedi, ben de müdür yardımcısı ile yalnız kalmamak için çıktım.
Geçen gün mutfakta sadece ikimizin olduğu ortamda sen fal bakmayı iyi biliyormussub dedi her sabah kahve icer sanırım fal baktiracakti.ben de ben bilmiyorum, benim falla isim olmaz, benim falıma zaten bakılmış dedim.
Ben bosandim.whatupta eski esimin fotosunu paylaştım, babası geliyor oğlumun diye, bir de eski aile fotosu.ertesi gün müdür yardımcısı yüzüme bile bakmadı, saatlerce mutfakta takıldı, mutsuzdu.benimle hiç konusmadi.
Bu adama yüz vermiyorum.onun olduğu ortamlara girmiyorum.meafeyi koruyorum.bu olanlar ne?ben mi yanlış algılıyorum, yoksa bu adam bana sık falan mı, adam evli, karısıyla sık sık telefonda konuşuyor, çocukları ile ilgili telefon görüşmelerinden anladığım kadarı ile.bu sorunu nasıl çözerim.personel her kuşun eti yenmez diye dalga geçiyor ve rahatsız olmaya basladim
Personel her kuşun eti yenmez diye dalga geçiyorsa adamın ilk vukuatı değildir bu, personellerin ağzını ara bi 😉

O değil de bir müdür yardımcısı bir çalışana nasıl bitanem diye hitap edebiliyor
Bu ne laubalilik
Üstelik adam evli
Evli ise evli gibi davransın.( Ayşe olmaz Fatma olmaz Hatice olur kafası net isimler uydurma takılmayın) Karısı için üzüldüm başka bir şey demem belki ona birtanem kelimesinin her önüne gelene söylememesi gerektiğini iyice öğretememiş. Her neyse tanımadığım erkek ile karısı için bu kadar laf fazla. Aşık değil böyleleri ne eşine ne başkasına aşık olamaz. O kendine aşık. Ne biçim iş yeri orası bulursanız iş çıkın bence oradan bulaşıkhanedemi çalışıyorsunuz. İyi bulaşıkhaneler istisna. Çok basit geldi bana konuda bu erkekte. Bide belliki eşini aldatmayı hobi edinmiş personel bile biliyor yani 🙏

Torarikar bu arada mesajınızı beğendiğim katıldığım için alıntıladım. Altına evli gibi davransın yazınca size demişim gibi olmuş şimdi farkettim 🙏😂sakın öyle algılamayın🙏

size aşık olup olmaması ile neden ilgileniyorsunuz? bunun bir önemi var mı?

Allah aşkına iş arkadaşlarınızla az konuşun, işinizi yapın, adam mutfaktayken konuşacak kadar yalnız kalmayıverin, işinizi yaptırmayacak kadar ileri giderse o zaman düşünürsünüz, böyle adamlar her yerde var, başınıza bela mı alacaksınız, uzak durun ve az konuşun. Ortada sorun bile yok. TV kapatıp size çalışırken maydanoz olmamış, sandığınız kadar ilgilenmiyor sizinle

Back
X