Bu soruyu hayatım boyunca çözemedim.Fikriniz?

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Arkadaşlar çok uzun süredir bu konuyu düşünüyorum ve bir türlü bir cevabını bulamadım.biriyle diyelim ilişkileriniz soğuk.yani sizinle konuşmuyor görmezden geliyor vs.malum guruplaşmalar var.belki ona bişi yapmadınız ama ayşe ile aranız kötü diye fatma da size kötü davranıyor diyelim yani aktif bir sebebi yok.bu durumda yanİ bana biri soğuk davrandığında soğuk mu davranmalıyım yoksa normal mi dsvranmalıyım.böyle kişilere iyi davrandığımda kendini daha bir geri çekiyorlar.soğuk davransam bu sefer olmuyor ilişkilerin normalleşmesi gerek.iş ortamında olmuyor.nasıl davranmalıyım

Yoklarmis gibi davranmak. En sevdigim.
Ama bu da insanın ruhunu huzursuz ediyor
Aslında insan her zaman her koşulda olduğu gibi ve iyi olmalı.kimseyle alıp veremediği olmamalı ama güncel yaşam koşullarında olmuyor iyi davrandığınızda insanlar kendinü daha bir çekiyor geriye böyle olmamalı ya

Is yerindede zor.. valla benim arkamdan patrona yalan yanlis seyler soyleyenler oldu..laf soktum bi sure gormemezlikten geldim tersledim :) sonra gulup gectim.. normal hayatta daha zor bence..burnunun dibindeki oyle olunca bi tane carpasin geliyo.. bi tripler bi havalar.. akraba olmasa sorun degilde iste..

En sevmediğim olay şu
3 arkadaşsınız. Birisiyle tartısıyosunuz sogukluk giriyor araya. Sonra diğer arkadaşta soguk davranıyo size. Anlıyorsunuz ki bunlar konusmus dedikodu yapmış hakkınızda.
Her neyse o basta tartıstıgınız arkadaşla buzları eritiyosunuz. O size kendisini ilgilendirmediği halde soguk davranan öteki arkadaş salak gibi ortada kalıyor... Kimsenin doldurusuyla kimsenin lafıyla insanlar birbirine mobing uygulamamalı bence...
Boşverin siz görmezden gelin

Bunları insan yerine koymayacaksin göz teması bile yapmayacaksin emin ol En doğrusu bu.

Back
X