Bu söz ne anlama geliyo ?

Gizemgulu

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2019
169
48
13
28
Eski sevgilim yine kolunda benim aldığım saatle fotoğraf paylaşmış ve altına " seni yüceltecegim seninle gurur duyacağım günler gelecek " yazmış bu ne demek sizce zaten her dakika çevrimiçi ya bi de askere gidip gelene kadar hayatımda biri olursa gel yuzume tukur demisti ben anlam veremedim son görüşmemizin üstünden 1 ay geçti daha yorumlarmisiniz?

Eski sevgilim yine kolunda benim aldığım saatle fotoğraf paylaşmış ve altına " seni yüceltecegim seninle gurur duyacağım günler gelecek " yazmış bu ne demek sizce zaten her dakika çevrimiçi ya bi de askere gidip gelene kadar hayatımda biri olursa gel yuzume tukur demisti ben anlam veremedim son görüşmemizin üstünden 1 ay geçti daha yorumlarmisiniz?
''Sen yoksan başkası da yok'' denilmişti bana.
Sonuç: 1 buçuk ay sonra sevgilisi oldu,3 yıldır çıkıyorlar. Hoppa

Hiçbir anlam veremedim, ama yazdığı şeyin sizinle ilgisini de çözemedim. Herşeye anlam yüklemeyin, insanlar sırf paylaşım olsun diye bile öylesine şeyler yazıp koyuyorlar artık.

Senden sonra iki yıl sevgilim olmaz olamaz demişti, sonuç; beni en az 10 kişi ile aldatıp şuan eski sevgilisi ile birlikte evleneceğim diyormus ki bu arada beni aldattığı kadınla da görüşüyor.

O saate bakıp bu sözü senin için yazmamıştır bence erkekler malesef bu derece ruhsuz oluyor genelde muhtemelen yeni biri için o söz üzgünüm

Gerçekten saatle bağlantı kuramadım. Üzerindeki tişörtü de baska eski sevgilisi aldı belki?! Eski Sevgilim özendiği bi yere gidince aldığım ceketi, tişörtü, ayakkabıyı giyip gidiyor mesela hep. Bu onların beğendiği içindir. Ben ki beni de hatırlasa diye dua ediyorum giyerken

Back
X