Bu söz ne anlama geliyo ?

Eski sevgilim yine kolunda benim aldığım saatle fotoğraf paylaşmış ve altına " seni yüceltecegim seninle gurur duyacağım günler gelecek " yazmış bu ne demek sizce zaten her dakika çevrimiçi ya bi de askere gidip gelene kadar hayatımda biri olursa gel yuzume tukur demisti ben anlam veremedim son görüşmemizin üstünden 1 ay geçti daha yorumlarmisiniz?
Senin aldığın saati gurursuzlukla takmış ya. Gururlu olacağı zamanlar da olacakmış elbet. Onu diyor yani yeni aşklara açıkmış😁

3 yıldır eski sevgilim diyip takip mi ediyorsun :oha:
3 yıldır eski sevgilim diyip takip mi ediyorsun :oha:
Çevremde olduğu için normal değil mi
Hahahahaha dogru dogru noktaya degınmıssınız @Kumsal dalga
Cocugun bir ay sonra sevgılı bulmasından daha korkutucu olan uc yıldır benkisacafd benkisacafd in onu takip etmesi.
Çevremde ve bir sürü ortak arkadaşımızın olduğu bi durumda bunu bilmem kadar doğal bir şey yok :) ve çıkmaya başladığı kızı da tanırdım o yüzden çok çok doğal. Ekstra bir çaba harcayıp takıntılı şekilde onu takip etmiyorum. Konu sahibinin açtığı konuyla çok bağlantılı olduğunu düşündüğüm için paylaştım halbuki beni rahatsız eden bir durum yok,zamanında etmişti tabii ama.

Eski sevgilim yine kolunda benim aldığım saatle fotoğraf paylaşmış ve altına " seni yüceltecegim seninle gurur duyacağım günler gelecek " yazmış bu ne demek sizce zaten her dakika çevrimiçi ya bi de askere gidip gelene kadar hayatımda biri olursa gel yuzume tukur demisti ben anlam veremedim son görüşmemizin üstünden 1 ay geçti daha yorumlarmisiniz?
Erkekler senin aydığın saatmiş tişörtmüş öyle biz gibi önemsemez. Tabi senin eski sevgilini bilmemde eğer size bi gönderme yapmak için yazdıysa. Senle birlikte olma düşüncesi vardır hayatına girersen seni el üstünde tutcağım gibi

Back
X