Bu sözün anlamı ne ?

Normal iş ortamında konuşuruz zaten de bunu ben tayin istemeyi düşündüğümde yazmışti .insan hoşlaniyor ya bir anlam çıkarmıyor .erkekler duz mantık .aynı iş ortamında küçük bir ilçede nasıl bir aşama da ileleyecegiz bilmiyorum.Bir şeyler var ama ne zaman nasıl ileleyecek hiçbir fikrim yok

Eğer ilgisi varsa ortaya söz yazacağına whatsapptan yazar dream akşam kahve içelim mi de sabah kahvaltıda gidelim mi der. Direkt sana gelir yani teklif ortaya lafinkoydum alan alsın gibi bir mantık olmaz yani

Bi ara bende de çay var içersen Ben var gelirsen Yol var gidersen yazıyordu :halay::KK54: çok da takmayın önemli değildir

Biz kadınlar kendimizi iyice aştık adamların her hareketinden bisey cikartmaya calısıyoruzz :D

Eğer ilgisi varsa ortaya söz yazacağına whatsapptan yazar dream akşam kahve içelim mi de sabah kahvaltıda gidelim mi der. Direkt sana gelir yani teklif ortaya lafinkoydum alan alsın gibi bir mantık olmaz yani
Yok öyle bir imkanımız yok yaşadığımız yerde herkes herkesi tanır. 1 haftadır yavaş yavaş konuşmaya başladık. Yakınlastik. Beceriksiz ürkek bir erkek ne zaman netleşir kı bu sürecte

Yok öyle bir imkanımız yok yaşadığımız yerde herkes herkesi tanır. 1 haftadır yavaş yavaş konuşmaya başladık. Yakınlastik. Beceriksiz ürkek bir erkek ne zaman netleşir kı bu sürecte[/

Benim eşim de çok utangaçtır hatta sadece benden önce bir ilişkisi olmuş bir erkek.
Ama arkadasligimizin ikinci ayında elimi tuttu sevgili olduk.
Cekingenlik falan bahan kndini kandirma olur.
İlçe kucuktur ama o zaman mesaj atar nasılsın falan der yatın şehir merkezine gideceğim işin varsa gel der mesela
Hoşlanan insan ortaya yazı yazmaz sana yazar istediği kadar küçük olsun yqzistiginizi ikinizdn başka kimse bilmz. Sizinle msajlasmadigim bahanesi bulur.
Kendini kandırma yaziktt

dream24 seni çok seviyorum ama sana bir türlü açılamıyorum benimle evlenir misin demek.

Ay kız ne çaymış facede de mi paylaşmıştı beğenmişti habire bir mana bulmaya çalışıyorsun heee

bu aralar çayla ilgili sözler meşhur çay içmeyi sevmeyen ben bile yazıyorum :)

dream24 seni çok seviyorum ama sana bir türlü açılamıyorum benimle evlenir misin demek.
Ya niye dalga geciyorsunuz.Tamamını anlatmadım ki. Düşün düşün bir sürü şey var .normal hayatımda da konuşuyorum arkadaşlarla onlar diğer anlattıklarimla umut var diyor

giden birinin gitmemesi için bhane sunmuş işte gayet açık ve net.

Ben de yazdim
Kim bilir kimlere cevrimicisin diye ;)
Hosuna gitmis yazmistir,anlam yukleme

Ne kadar enteresan bu KK kadınları. Ne kadını tanıyorlar, ne adamı, ne aralarındaki durumu ama tek bir cümleden adamın kro olduğuna, lafın boş ve anlamsız olduğuna, bu bayana yazılmadığına, başka kadına yazıldığına vs vs anlamlar çıkarıyorlar...

İlişki uzmanı herkes MaaşAllah..

Bayan erkekten hoşlanıyormuş, erkek de bir ihtimal bayandan, bayan tayin istemiş ve acaba bu söz ne demek diye sormuş. Bakın detay bu ve siz detay bilmeden yazıp duruyorsunuz. Beklediği cevap aslında çok basit ama ne kadar duymak istemediği şey varsa yorum olarak yazılmış.

Bu söz kroca bir söz değil bayan, hepimiz arada birilerine çaktırmadan mesaj veririz sosyal medyada, flörtleşiriz, oldukça da masum bir söz krolukla ilgisi yok, açıkça söyleyemediği bir şey var ki bu da gitmesini istemediği birisine bir mesaj vermiş. Bu siz olabilirsiniz, bunu anlamanın yolu adamı biraz daha ölçmek ve eğer ki hoşlanıyorsanız ona sinyal vermek...

Ne kadar enteresan bu KK kadınları. Ne kadını tanıyorlar, ne adamı, ne aralarındaki durumu ama tek bir cümleden adamın kro olduğuna, lafın boş ve anlamsız olduğuna, bu bayana yazılmadığına, başka kadına yazıldığına vs vs anlamlar çıkarıyorlar...

İlişki uzmanı herkes MaaşAllah..

Bayan erkekten hoşlanıyormuş, erkek de bir ihtimal bayandan, bayan tayin istemiş ve acaba bu söz ne demek diye sormuş. Bakın detay bu ve siz detay bilmeden yazıp duruyorsunuz. Beklediği cevap aslında çok basit ama ne kadar duymak istemediği şey varsa yorum olarak yazılmış.

Bu söz kroca bir söz değil bayan, hepimiz arada birilerine çaktırmadan mesaj veririz sosyal medyada, flörtleşiriz, oldukça da masum bir söz krolukla ilgisi yok, açıkça söyleyemediği bir şey var ki bu da gitmesini istemediği birisine bir mesaj vermiş. Bu siz olabilirsiniz, bunu anlamanın yolu adamı biraz daha ölçmek ve eğer ki hoşlanıyorsanız ona sinyal vermek...
Çok teşekkür ederim.Beni o kadar iyi anlamışsınız ki. Ne kadar teşekkür etsem az. Bugün morelim o kadar bozuldu kı. Zaten okulun içinde karşılaşmak bakışmak zor bugün hiç imkan olmadi denk gelmedi bir anda kötü bir şey mi oldu diye ağladım şuan. Adam 4 gündür ilgi gosteriyordu .Bugün hiç göremedim. Hanı 1 hafta oldu yüzüne gorüşümeye başladığımız . Beklenti içindeyim acaba ne zaman acılir diye .Bugün o güzel gülümsemesini bile hissedemedim.

Back
X