• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu stresin vücuduma yaptıkları

alpilog

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2023
56
13
8
32
Kızlar, gelin şu kaygıyı gamı atalım üzerimizden.. neden mi? Ben 3 yıl önce bir olay sonrası maalesef hastaneden çıkamaz oldum. Sürekli bende bir şey var diye diye. Endoskopi kolonoskopi meme usgler akciğer tomografisi vs vs inanın adını bilmediğim kadar. Tüm rahatsızlıklarımın belirtileri gerçekti, örneğin gaitada gizli kan çıkması gibi. Bugün gaitada gizli kan çıktı, muhtemelen kolonoskopiyi tekrarlayacağım. Fakat bunu ben yaptım kendime normal insanlar özelliklede bizim yaşımızdakiler 33 yaşındayım senede 1 kan tahlili verirler arada ağrıları olunca giderler ama ben bütün her şeyi çok üst düzey yaşıyorum. Bu her şeyi kafaya takma beni mahvetti. 6 yaşında bir oğlum var Rabbim bağışlasın. O yavrum bile anne yine mi hastasın diyor bana… o kadar üzülüyorum ki kendi halime. Sürekli her gün bir yerlerim ağrıyor. Bağırsaklarımın dengesini bozan benim. Ya da bu olur olmaz ağrılarımın. Ben bu girdabın içine düştüm çıkacağımm ama siz düşmeyin. Hastalık okumak sürekli araştırmak sürekli doktora gitmek maalesef sonu gelmeyen bir kısır döngü

Kızlar, gelin şu kaygıyı gamı atalım üzerimizden.. neden mi? Ben 3 yıl önce bir olay sonrası maalesef hastaneden çıkamaz oldum. Sürekli bende bir şey var diye diye. Endoskopi kolonoskopi meme usgler akciğer tomografisi vs vs inanın adını bilmediğim kadar. Tüm rahatsızlıklarımın belirtileri gerçekti, örneğin gaitada gizli kan çıkması gibi. Bugün gaitada gizli kan çıktı, muhtemelen kolonoskopiyi tekrarlayacağım. Fakat bunu ben yaptım kendime normal insanlar özelliklede bizim yaşımızdakiler 33 yaşındayım senede 1 kan tahlili verirler arada ağrıları olunca giderler ama ben bütün her şeyi çok üst düzey yaşıyorum. Bu her şeyi kafaya takma beni mahvetti. 6 yaşında bir oğlum var Rabbim bağışlasın. O yavrum bile anne yine mi hastasın diyor bana… o kadar üzülüyorum ki kendi halime. Sürekli her gün bir yerlerim ağrıyor. Bağırsaklarımın dengesini bozan benim. Ya da bu olur olmaz ağrılarımın. Ben bu girdabın içine düştüm çıkacağımm ama siz düşmeyin. Hastalık okumak sürekli araştırmak sürekli doktora gitmek maalesef sonu gelmeyen bir kısır döngü
Sizde biraz kendimi gördüm. Ben de birkaç yıl önce sürekli hastalık belirtilerine bakıyordum. Doktorum bakmamam gerektiğini söyledi. Biz tetikte olunca beyin de sinyaller veriyor, her şey bedenimize yansıyor. Sonuçlar temiz, gördüğünüz gibi bir sorun yok. Psikolojik destek alıyor musunuz?

Insanin kendi kendini hasta edebikewgine inaniyorum.cocuguna odaklanip onunla güzel vakit gecir, herseyide arastirmamak gerekir, zaten cizik olsa en kôtü teshisi koyuyor belli mecralar.

İnan senelerce boyleydım
Enabızama bı gırsen kafayı yersin
Birde aynı polıklnıge 3 4 doktora gidiyorum
Ara ara duruyorum sonra yıne baslıyorum
Suandada heryerım agrıyor parmak ucjma kadar agrıyor
Testler yapıldı bırsey yok
Insan neden ozaman neden diyor ama Allah korusun illa birşey cıkmasını ıstıyormusuz gibide oluyor
Ben careyı antıdepresan kullanmakta buldum

İyi oldum doye bırakmıstım ters teptı sımdı 3 gındur yenıden basladım

İnan senelerce boyleydım
Enabızama bı gırsen kafayı yersin
Birde aynı polıklnıge 3 4 doktora gidiyorum
Ara ara duruyorum sonra yıne baslıyorum
Suandada heryerım agrıyor parmak ucjma kadar agrıyor
Testler yapıldı bırsey yok
Insan neden ozaman neden diyor ama Allah korusun illa birşey cıkmasını ıstıyormusuz gibide oluyor
Ben careyı antıdepresan kullanmakta buldum

İyi oldum doye bırakmıstım ters teptı sımdı 3 gındur yenıden basladım
Aynıı aynı durumdayım e nabızım benimde ansiklopedi gibi 😔😔

Back
X