bu şüpheyle ben napcm..

LELEN

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
42
0
16
İzmir
selam arkadaşlar daha yeni üyeyim çok sık giremiyorum malesef ve burya konu açacağm iç aklımagelmezdii...

sevgilimle bir yıldır beraberiz çok seviyorum onun sevgisindende eminim aslında ama şüphe işte içimi kemiriyor...
Geçen gün yine kk ya grdm bi konu okuyordum ve facede aranmış kişilerin kaydedildiğini öğrendim birşey bulmak için değil ama sadece meraktan sevglmn hesabından bir bakym dedim sürekli bi kızın adını aramış ama her gün nerdeyse her saat başı gecenin bi yarısı sabahın körü her zaman bu kızın ismi aranmış şüpheye düşmekte hakszmym söyleyn ne olur :(

haklısın tabi ama kendisine bi sorsan bu durumu...

kendisine açık açık sor en doğru yol bu ama beklenmedik anda sor ki bahane hazırlayamasın

selam arkadaşlar daha yeni üyeyim çok sık giremiyorum malesef ve burya konu açacağm iç aklımagelmezdii...

sevgilimle bir yıldır beraberiz çok seviyorum onun sevgisindende eminim aslında ama şüphe işte içimi kemiriyor...
Geçen gün yine kk ya grdm bi konu okuyordum ve facede aranmış kişilerin kaydedildiğini öğrendim birşey bulmak için değil ama sadece meraktan sevglmn hesabından bir bakym dedim sürekli bi kızın adını aramış ama her gün nerdeyse her saat başı gecenin bi yarısı sabahın körü her zaman bu kızın ismi aranmış şüpheye düşmekte hakszmym söyleyn ne olur :(

kendisine sor canım ama nereden bakılıyor buna ben hiç duymadım

valla ben de burdan öğrendim öyle arananların listesinin olduğunu bi kurcuklayım dedim baktım beni aradığı kadar bi kadını daha aramış ses sanatçısı çok sevdiğini biliyorum ben de seviyorum başka da bi iş karıştırmamış çok sevindim:1:.
bilseler böyle şeyler olduklarını aramazlar orlardan ya da silerler eminim

Şimdi de isim arama moda oldu, yapmayın Allah aşkına neden aratmış, ne düşünmüştür. Böyle bir güvensizlik bahanesi olur mu ?

Kendisine sor, listesinde ki bir kaç kişiyide sor..ama bu uygulamayı söyleme ki sonra silmesin..

Bu face konularından başka derdiniz yok mu akadaşlar? Ne aratmış niye aratmış??? Kendinizle uğraşın, hayatınıza birşeyler katın, "aynı" olmaktan vazgeçin, ki seçilen değil seçen olun... Dedektif mi olalım, sevgili mi? Önce buna karar vermek lazım bence.

Şüphe tek gerçektir.

yalnız sadece ben yazan kısmı tıklamalısınız ki aratılanlar cıksın
bence normal değil her gün neredeyse her saat diyorsun süphe ederdim ben de ama sormak lazım
acıkca sor kendini daha fazla üzme ama yüz yüze olmaya gayret et sorarken
eğer süpheli gelirse hareketleri bence kızla da konusabilirsinz x'i tanıyor musun diye ama bunu habersiz yapma kızmasın
madem kendine güveniyorsun o kisiye soracağım diyebilirsin

Bende kk da gorduklerımden sonra hafiyelik yaptım sevgilımın face ini arattırdım pek birşey bulamadım gerçi face msn vs hepsi pc sinde otomatik açılıyor gizleyecek de birşey yok ama merak ışte. Bi kızla aylarca yıllarca konuşmuş kısa kısa ama çocukluk arkadaşı çıktı o da usenmedım okudum hepsini :) erkeklerle konuşmalarını da okudum ona da söyledim bakmana ne gerek, bana sorsan herşeyi soylerim diyo. Yani birini aratsa da söylermiş. Bu kadar da dürüst yanııı beyfendi.

bana da şüpheli geldi.

arattığı kız kim biliyor musun arkadaşı falan mı yoksa sadece uzaktan gördüğü biri mi??

gerçi her türlü bu kadar çok aratması ilginç yani kırk yılın başı aratsa neyse de gece bile onu mu aratıyor ki bu durumda düşünüyor yani.

Back
X