- 1 Kasım 2017
- 336
- 232
- 18
- 35
3 aylik evliyiz ama evliliktenn bir sey anlamadik ikimizde.esim ozel sektorden devlete atandi a grubu ama tam 6 aydir sorusturma dosyasi gelmedi.esimin bir durumu yok ama insan acaba noldu diye sorguluyor.3 aydir biriktirdikleriyle gecindik ama artik bu ay baslamasi gerekiyordu kurumda 4 kisi kalmis baslamayan buyuk sehirde ikamet ettigi icin diyor herkes.bir yandan doktorlar da 6 aydir bekliyormus okuyoruz.esim sabah mutsuz kalkiyor aksama kadar bir muhattap bulmaya calisiyor aksamda surat asık ya da forumlari okuyarak geciriyor.ben de sehir degisikligi yasadigim icin ve ara donem oldugundan ise baslayamadim.subatta baslayacagim..
3-5 ay surer diyerek yola ciktigimiz bir sey ne kadar uzadi alt tarafi bir imzali kagit gelecek.cildirmak uzereyiz.hani olmamasina raziyiz artik cunku bir yandan ozel sektorden teklifler geliyo ama bugun yarin cagirirlar diye adim atamiyor..bir yanda ailelere saga sola etrafa durumu anlatmaktan yoruldu evden disari cikmiyor
annesi bile sabah aradi o isten hayir yok herhalde diyo.90 puanla atandi esim listede 3.iken mulakatla 9 oldu. bir yil hem calisti hem kpss calisti..gozumun onunde her sabah uzgun kalkmasina dayanamiyorum.cok uzgunum kizlar.
*umarim issizken evlendiniz yorumlari gelmez belirteyim esim bir sirkette calisiyordu devlet tercih etti ve sehir degistirmek durumunda kaldik.hazirandan beri belirsiz durum oldugu icin bu konumdayiz
3-5 ay surer diyerek yola ciktigimiz bir sey ne kadar uzadi alt tarafi bir imzali kagit gelecek.cildirmak uzereyiz.hani olmamasina raziyiz artik cunku bir yandan ozel sektorden teklifler geliyo ama bugun yarin cagirirlar diye adim atamiyor..bir yanda ailelere saga sola etrafa durumu anlatmaktan yoruldu evden disari cikmiyor

*umarim issizken evlendiniz yorumlari gelmez belirteyim esim bir sirkette calisiyordu devlet tercih etti ve sehir degistirmek durumunda kaldik.hazirandan beri belirsiz durum oldugu icin bu konumdayiz