Bu sürec bizi mahvediyor

empula

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
336
232
18
35
3 aylik evliyiz ama evliliktenn bir sey anlamadik ikimizde.esim ozel sektorden devlete atandi a grubu ama tam 6 aydir sorusturma dosyasi gelmedi.esimin bir durumu yok ama insan acaba noldu diye sorguluyor.3 aydir biriktirdikleriyle gecindik ama artik bu ay baslamasi gerekiyordu kurumda 4 kisi kalmis baslamayan buyuk sehirde ikamet ettigi icin diyor herkes.bir yandan doktorlar da 6 aydir bekliyormus okuyoruz.esim sabah mutsuz kalkiyor aksama kadar bir muhattap bulmaya calisiyor aksamda surat asık ya da forumlari okuyarak geciriyor.ben de sehir degisikligi yasadigim icin ve ara donem oldugundan ise baslayamadim.subatta baslayacagim..

3-5 ay surer diyerek yola ciktigimiz bir sey ne kadar uzadi alt tarafi bir imzali kagit gelecek.cildirmak uzereyiz.hani olmamasina raziyiz artik cunku bir yandan ozel sektorden teklifler geliyo ama bugun yarin cagirirlar diye adim atamiyor..bir yanda ailelere saga sola etrafa durumu anlatmaktan yoruldu evden disari cikmiyor :( annesi bile sabah aradi o isten hayir yok herhalde diyo.90 puanla atandi esim listede 3.iken mulakatla 9 oldu. bir yil hem calisti hem kpss calisti..gozumun onunde her sabah uzgun kalkmasina dayanamiyorum.cok uzgunum kizlar.

*umarim issizken evlendiniz yorumlari gelmez belirteyim esim bir sirkette calisiyordu devlet tercih etti ve sehir degistirmek durumunda kaldik.hazirandan beri belirsiz durum oldugu icin bu konumdayiz :(

Ne kadar uzun sürmüş ya :(

Böyle durumlarda belirsizlik insanı mahvediyor aslında. İnsan bir yerden sonra acaba olmayacak mı diye şüpheye düşüyor. Bir arkadaşım da şu anda aynı durumda. Hala atanmayı bekliyor ve artık sinirleri bozuluyor :KK61:

Şuan durumlar çok karışık ben bi bakanlıkta memurum bizim bakanlıkta bile kendi aldıkları adayları kaç ayda çağırdılar henüz iş başı yapmadı bi arkadaşım tayin bekliyo eşi polis 4 aydır çıkmıyo, geç işliyo canınızı sıkmayın kazanılmış hak bugün yarın haber gelir

Sabredin. Siz birbirinize destek olduktan sonra herşey çözülür.
Malum ortalık toz duman, herşey çok yavaş ilerliyor.
Allah elbette hak ettiğinizi verecektir.

Eşinize destek olmaktan başka yapacak bişey yok.en büyük destekçisi siz olun geçecek bugünlerde.sonuçta kamunun şartları çok iyi herkese nasip olmuyor.başlayınca rahat edersiniz.

benım cok sevdıgım bır eltım var 3 gun once atandı

5 aydır beklıyordu bırtek kendısı kalmıstı heralde olmayacak bır aksılık cıkacak dıyordu ıncelemeden gectı herkese sorup sorusturmuslar ama ses soluk cıkmıyordu

gecen gun yolcu ettık karadenıze kendısını 1 hafta ıcınde haber geldı yenı evlı yenı hamıle apar topar esyalarını topladık gonderdık kendısını bugun ev tuttular oraya gıtmeden nereye atandıgıda cıkmadı hatta. mısafırhanede kaldılar nereye cıktıgı kesınlestı karadenızde bugun ev tuttular haftasonu esyalarını gonderıcez

yanı demem o kı elı kulagında yakında haber alırsınız :)

benım cok sevdıgım bır eltım var 3 gun once atandı

5 aydır beklıyordu bırtek kendısı kalmıstı heralde olmayacak bır aksılık cıkacak dıyordu ıncelemeden gectı herkese sorup sorusturmuslar ama ses soluk cıkmıyordu

gecen gun yolcu ettık karadenıze kendısını 1 hafta ıcınde haber geldı yenı evlı yenı hamıle apar topar esyalarını topladık gonderdık kendısını bugun ev tuttular oraya gıtmeden nereye atandıgıda cıkmadı hatta. mısafırhanede kaldılar nereye cıktıgı kesınlestı karadenızde bugun ev tuttular haftasonu esyalarını gonderıcez

yanı demem o kı elı kulagında yakında haber alırsınız :)
Eşinize destek olmaktan başka yapacak bişey yok.en büyük destekçisi siz olun geçecek bugünlerde.sonuçta kamunun şartları çok iyi herkese nasip olmuyor.başlayınca rahat edersiniz.
Sabredin. Siz birbirinize destek olduktan sonra herşey çözülür.
Malum ortalık toz duman, herşey çok yavaş ilerliyor.
Allah elbette hak ettiğinizi verecektir.
Ne kadar uzun sürmüş ya :KK43:

Böyle durumlarda belirsizlik insanı mahvediyor aslında. İnsan bir yerden sonra acaba olmayacak mı diye şüpheye düşüyor. Bir arkadaşım da şu anda aynı durumda. Hala atanmayı bekliyor ve artık sinirleri bozuluyor :KK61:
Hepinize ayri ayri tesekkur ederim gercekten cok zor bir surec.isiniz var ama yok..destek tabii oluyorum esime ama bazen benimde sinirlerim kaldirmayabiliyor.aksama kadar bilgisayarda oynuyor dusunmuyormus o sekilde :))))))) yeni kavusmusken kocamo kaybedicem :))) umarim dediginiz gibi eli kulagindadir.pttye bile aradi adina bir gelen giden evrak yok olumsuz olsa bildirirlerdi sanirim ki olumsuz olacak hicbir sey yok

Şuan durumlar çok karışık ben bi bakanlıkta memurum bizim bakanlıkta bile kendi aldıkları adayları kaç ayda çağırdılar henüz iş başı yapmadı bi arkadaşım tayin bekliyo eşi polis 4 aydır çıkmıyo, geç işliyo canınızı sıkmayın kazanılmış hak bugün yarın haber gelir
Size ayri yazmak istedim esiminde bakanlik cunku :( esim istanbuld ikamet ediyodu.ikamet memleketi ama oturma adresini mecburen orasi gosterdi istanbuldan da bir tek o varmis.geri kalan ic anadoluymus ama yinede bu kadar uzun surmemesi lazim diyor herkes dolu dolu 6 ay oldu.. :( var mi boyle uzun sure sonra baslayan ?

3 aylik evliyiz ama evliliktenn bir sey anlamadik ikimizde.esim ozel sektorden devlete atandi a grubu ama tam 6 aydir sorusturma dosyasi gelmedi.esimin bir durumu yok ama insan acaba noldu diye sorguluyor.3 aydir biriktirdikleriyle gecindik ama artik bu ay baslamasi gerekiyordu kurumda 4 kisi kalmis baslamayan buyuk sehirde ikamet ettigi icin diyor herkes.bir yandan doktorlar da 6 aydir bekliyormus okuyoruz.esim sabah mutsuz kalkiyor aksama kadar bir muhattap bulmaya calisiyor aksamda surat asık ya da forumlari okuyarak geciriyor.ben de sehir degisikligi yasadigim icin ve ara donem oldugundan ise baslayamadim.subatta baslayacagim..

3-5 ay surer diyerek yola ciktigimiz bir sey ne kadar uzadi alt tarafi bir imzali kagit gelecek.cildirmak uzereyiz.hani olmamasina raziyiz artik cunku bir yandan ozel sektorden teklifler geliyo ama bugun yarin cagirirlar diye adim atamiyor..bir yanda ailelere saga sola etrafa durumu anlatmaktan yoruldu evden disari cikmiyor :KK43: annesi bile sabah aradi o isten hayir yok herhalde diyo.90 puanla atandi esim listede 3.iken mulakatla 9 oldu. bir yil hem calisti hem kpss calisti..gozumun onunde her sabah uzgun kalkmasina dayanamiyorum.cok uzgunum kizlar.

*umarim issizken evlendiniz yorumlari gelmez belirteyim esim bir sirkette calisiyordu devlet tercih etti ve sehir degistirmek durumunda kaldik.hazirandan beri belirsiz durum oldugu icin bu konumdayiz :KK43:

arkadaşımın eşi de öyle oldu bankacıydı o da kazandı sınavı yaklaşık 10 ay falan sonra atandı yeri belli oldu. bu sürede aynı sizin ki gibi birikmiş paralar vs kullanıldı . nolur nolmaz diye markete girdi bi yerden para gelsin psikolojim düzelsin diye markette çalıştı işe başlayana kadar. daha 2-3 ay oluyo yeri belli olalı Ispartadalar şimdi belirsizlik gerçekten çok zor Allah yardımcınız olsun. ama eli kulağındadır er yada geç çıkıyor merak etmeyin inşallah tez zamanda belli olur sonuçlar

arkadaşımın eşi de öyle oldu bankacıydı o da kazandı sınavı yaklaşık 10 ay falan sonra atandı yeri belli oldu. bu sürede aynı sizin ki gibi birikmiş paralar vs kullanıldı . nolur nolmaz diye markete girdi bi yerden para gelsin psikolojim düzelsin diye markette çalıştı işe başlayana kadar. daha 2-3 ay oluyo yeri belli olalı Ispartadalar şimdi belirsizlik gerçekten çok zor Allah yardımcınız olsun. ama eli kulağındadır er yada geç çıkıyor merak etmeyin inşallah tez zamanda belli olur sonuçlar
Cok tesekkur ederim bir ise girsem karsimdakilere de ayip diyor.elimiz kolumuz bagli bekliyoruz..demek ki her kurum bu sekilde suan.

3-5 ay surer diyerek yola ciktigimiz bir sey ne kadar uzadi alt tarafi bir imzali kagit gelecek.cildirmak uzereyiz.hani olmamasina raziyiz artik cunku bir yandan ozel sektorden teklifler geliyo ama bugun yarin cagirirlar diye adim atamiyor..bir yanda ailelere saga sola etrafa durumu anlatmaktan yoruldu evden disari cikmiyor :KK43: annesi bile sabah aradi o isten hayir yok herhalde diyo.90 puanla atandi esim listede 3.iken mulakatla 9 oldu. bir yil hem calisti hem kpss calisti..gozumun onunde her sabah uzgun kalkmasina dayanamiyorum.cok uzgunum kizlar.

*umarim issizken evlendiniz yorumlari gelmez belirteyim esim bir sirkette calisiyordu devlet tercih etti ve sehir degistirmek durumunda kaldik.hazirandan beri belirsiz durum oldugu icin bu konumdayiz :KK43:

Bi sakin olun benim eşim de tam 6 ay bekledi güvenlik soruşturmasını

Bu bi süreç
herkes soruyo biliyorum
İnsan sinir de oluyor
Ama gerçekten geçecek
Eşimin morali çok bozuktu o sürede
Ama inan geçiyor

Bi sakin olun benim eşim de tam 6 ay bekledi güvenlik soruşturmasını

Bu bi süreç
herkes soruyo biliyorum
İnsan sinir de oluyor
Ama gerçekten geçecek
Eşimin morali çok bozuktu o sürede
Ama inan geçiyor
Suan ne durumda bir bilsek icimiz rahatlayacak emniyet bilgi vermiyor sanirim valilikte takildi dosya diyoruz artik..benim anlamadigim kurum neden baski yapmiyor.calisana ihtiyaci da varmis girenlerden aldigimiz duyumlara gore..tam 6 ay oldu bizim de ama arayan soran yok :(

Daha gecen gun arkadasimdan duydum temmuzda atanan ogretmenlerden de baslamayanlar varmis hala guvenlik sorusturmasi bekliyorlar bir donem bitti neredeyse atandiklari okul da mecbur ucretli calistiriyor.
Sabredin her şey temizse gec olsun guc olmasin demisler elbet tamamlanir.

Suan ne durumda bir bilsek icimiz rahatlayacak emniyet bilgi vermiyor sanirim valilikte takildi dosya diyoruz artik..benim anlamadigim kurum neden baski yapmiyor.calisana ihtiyaci da varmis girenlerden aldigimiz duyumlara gore..tam 6 ay oldu bizim de ama arayan soran yok :KK43:

Ohaldeyiz herkes korkuyor
Bilgi de vermezler
Biz de sürekli arıyorduk ama bilgiye ulaşamadık
Daha doktorlar da göreve başlayamadılar
Ülkede komple bi sıkıntı var
Az daha sabır... olumlu sonuçlanacaktır inşallah

Daha gecen gun arkadasimdan duydum temmuzda atanan ogretmenlerden de baslamayanlar varmis hala guvenlik sorusturmasi bekliyorlar bir donem bitti neredeyse atandiklari okul da mecbur ucretli calistiriyor.
Sabredin her şey temizse gec olsun guc olmasin demisler elbet tamamlanir.
Tesekkurler hicbir sekilde baglantisi olmadi esimin tek sorun istanbulda yasiyor olmasi sanirm evi tasidik kira oduyoruz o kadar zor ki..hadi eesim calisti 3 aydir issiz yeni atamasi olan arkadasi 6 ay issiz beklemis.

Ohaldeyiz herkes korkuyor
Bilgi de vermezler
Biz de sürekli arıyorduk ama bilgiye ulaşamadık
Daha doktorlar da göreve başlayamadılar
Ülkede komple bi sıkıntı var
Az daha sabır... olumlu sonuçlanacaktır inşallah
Oyleymis onlari da okuyoruz.hatta bir doktor nisanliymis babasi artik kizim bu adam seni kandirmiyor dimi doktor olduguna emin misin demis :)) babamda dalgasini gecti gecen Allahtan bizimkilrr olursa olur olmazsa olmaz kafasindalar
Cok tesekkurler yorumlariniz icime su serpti

Cok tesekkur ederim bir ise girsem karsimdakilere de ayip diyor.elimiz kolumuz bagli bekliyoruz..demek ki her kurum bu sekilde suan.
aynen öyle canım bide şu fetöden dolayı alımlar açıklar soruşturmalar vs var ya onlarla ilgileniyoruz diye atamalarla pek bakamıyorlar. konuşsun gireği yerle benim her an çıkma ihtimalım var ona göre işe başlayabilirim diye evde otur otur psikolojiside çok bozulmuştur. zor valla ben bayan halimde 3 ay işssiz kaldım çok sıkıldım onu düşünemiyorum bile :(

Tesekkurler hicbir sekilde baglantisi olmadi esimin tek sorun istanbulda yasiyor olmasi sanirm evi tasidik kira oduyoruz o kadar zor ki..hadi eesim calisti 3 aydir issiz yeni atamasi olan arkadasi 6 ay issiz beklemis.
Cok kötü olmuş insanlar bu arada ne yapar ne eder planlamasini yapmiyorlar hic. Bu surecte gecici ise girmek de cok zor çünkü tekrar cikacagini biliyorlar.
Kolayliklar dilerim...

aynen öyle canım bide şu fetöden dolayı alımlar açıklar soruşturmalar vs var ya onlarla ilgileniyoruz diye atamalarla pek bakamıyorlar. konuşsun gireği yerle benim her an çıkma ihtimalım var ona göre işe başlayabilirim diye evde otur otur psikolojiside çok bozulmuştur. zor valla ben bayan halimde 3 ay işssiz kaldım çok sıkıldım onu düşünemiyorum bile :KK43:
O sekilde hicbir yer almaz diger turlu de is sahtekarlik gibi oluyor esim calistigi yere bile soyledi magdur olmasinlar diye nitekim cikti 3 ay once.gercekten cok zor ilk atamasi olmasi gerekenlerden biri bizken en sona kaldik.sabir diyorum ...

O sekilde hicbir yer almaz diger turlu de is sahtekarlik gibi oluyor esim calistigi yere bile soyledi magdur olmasinlar diye nitekim cikti 3 ay once.gercekten cok zor ilk atamasi olmasi gerekenlerden biri bizken en sona kaldik.sabir diyorum ...
Allah sabırlar versin yine de bi müddet çalışabileceği bir yere girebilir onlar madur olur diye düşünmesin sonuçta söyleyecek böyle böyle bi durum var ona göre alındiye kendini de düşünsün kendi psikolojisi açısından rahat edecektir.

Back
X