Bu süreci nasil atlatirim kizlar lütfen yardim

Cilelikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2021
119
109
53
Kizlar 3 yillik iliskim bittiginden beri sürekli kilo verme halindeyim midemde inanilmaz bi kasilma var yemek yiyemiyorum ne zaman yeni birini takip etse inanilmaz kıskanıyorum ertesi gün hasta gibi uyaniyorum cok unutkanlastim bakmamaya calisiyorum ama bazen çok özlüyorum ve kendimi bakarken buluyorum sonucu cok üzülüyorum lütfen yardimci olurmusunuz bu sureci nasil atlatirim hasta olmaktan korkuyorum

Kizlar 3 yillik iliskim bittiginden beri sürekli kilo verme halindeyim midemde inanilmaz bi kasilma var yemek yiyemiyorum ne zaman yeni birini takip etse inanilmaz kıskanıyorum ertesi gün hasta gibi uyaniyorum cok unutkanlastim bakmamaya calisiyorum ama bazen çok özlüyorum ve kendimi bakarken buluyorum sonucu cok üzülüyorum lütfen yardimci olurmusunuz bu sureci nasil atlatirim hasta olmaktan korkuyorum
Önce isminizi değiştirin.Erkek arkadaşından ayrıldığı için yataklara düşüp hasta olmak sizce de çok alaturka değil mi?Hayat çok kısa ve inanın erkekler için bu derece üzülmeye değmez.

Adam da boyle bir emare var mi ?
Oda senin gibi iliski yoksunlugu cekiyor mu ?
HAYIR!!
Oncelikle takibi,daha sonra da bu dusunce yapisini birak.
Sen de artik ileriye bak.

Tesekkur
Önce isminizi değiştirin.Erkek arkadaşından ayrıldığı için yataklara düşüp hasta olmak sizce de çok alaturka değil mi?Hayat çok kısa ve inanın erkekler için bu derece üzülmeye değmez.
N3 deseniz hak veriyorum inanin su an halime ben bile şaşırıyorum ama elimde degil

Adam da boyle bir emara var mi ?
Oda senin gibi iliski yoksunlugu cekiyor mu ?
HAYIR!!
Oncelikle takibi,daha sonra da bu dusunce yapisini birak.
Sen de artik ileriye bak.
Evet dediğiniz gibi hatta sevgilisi bile olabilir fakat cogu zaman duzelmeue çalışsam elimde olmuyor inanilmaz kıskanıyorum

Stalk yollarınızı kapatın, gerekirse engelleyin. Gözden uzak olan gönülden de ırak olur zamanla alışırsınız.

psikolojik destek allahın emri olmuş artık onu hiç söylemeyeceğim bile ama size kendi şahsımdan önerim şu olur ne yapın edin stalkı bir şekilde bırakın. insan kafayı yiyo gerçekten bir hafta dayanın stalklamadan bakın kafanız öyle rahat edicek ki

psikolojik destek allahın emri olmuş artık onu hiç söylemeyeceğim bile ama size kendi şahsımdan önerim şu olur ne yapın edin stalkı bir şekilde bırakın. insan kafayı yiyo gerçekten bir hafta dayanın stalklamadan bakın kafanız öyle rahat edicek ki
Dediginiz gibi yapıyorum bazen 10 gun bakmıyorum ama merak duygusu agir basinca bakiyorum ve kiskancliktan o gün hastalanıyorum resmen

Öncelikle şunu söyleyeyim değmez kendine bunu yapmana. İkincisi acil psikolojik yardım alman daha fazla ilerlemeden kurulman gerekir bu durumdan.

Dediginiz gibi yapıyorum uzun sure bakmiyorum daha sonra inanilmaz merak duygusu oluşuyor bakıyorum ve inanilmaz üzülüyorum kızları görünce
3 yıllık bir ilişki söz konusu elbette alışmışsınız normal bunlar. Acı cekmemek için kasmaya da gerek yok bence tüm duygularınızı yaşayın bir şeyler değişecektir zamanla.

Dediginiz gibi yapıyorum bazen 10 gun bakmıyorum ama merak duygusu agir basinca bakiyorum ve kiskancliktan o gün hastalanıyorum resmen
bilirim insan başa dönüyor resmen :) kökünden atmanın yolu yok sanırım bu olayı. ya kendinizi frenleyerek ya da umursamaz moda girerek bu zarardan kurtulursunuz ancak. umursamaz mod da psikolojik destek almadan kendi kendine kolayca olamıyor ne yazık ki. malum sitelere girme bağımlılığını engellemek için uygulamalar var onlardan birini kullanmıştım ben :D gerçekten işe yaramıştı sayfayı engelliyor direkt

Back
X