Bu surecte bilgi izi paylasir misiniz anneler

meraklikadin62

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2021
78
19
3
25
Simdi beta olcumlerimi yaptim degerli anneler ve anne adaylari
7 eylul 142.30
11 eylul 867.40
15 eylul 3797.84
Simdi ne yapmaliyim hastabeye gidip ne danismalilyim ulturasona nasil girerim ilk gebelim hic bilgil yok bu surec nasil ilerler bilgi verir misiniz tesekkurler

Hastanede önce keseye bakıyorlar sanırım sizin karından bakabilirler gibi geliyor bana ama vajinadanda bakabilir çok emin değilim. Daha sonra son adet tarihinizden baz alarak 7 8.haftalarda kalp atışı duyulur. Eğer kullanmıyorsanız folik asit başlatır doktorunuz. Sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah bebeğinizi 😊😊

Hastanede önce keseye bakıyorlar sanırım sizin karından bakabilirler gibi geliyor bana ama vajinadanda bakabilir çok emin değilim. Daha sonra son adet tarihinizden baz alarak 7 8.haftalarda kalp atışı duyulur. Eğer kullanmıyorsanız folik asit başlatır doktorunuz. Sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah bebeğinizi 😊😊
Amin tesekkur ederim ben simdi folik asit bilincim oldugu icin kullaniyorum bebek 6 haftalik olacak iki gun sonra doktora gidip ne demeliyim yani muayneye girip beb biraz heyecanliyim cunku

Amin tesekkur ederim ben simdi folik asit bilincim oldugu icin kullaniyorum bebek 6 haftalik olacak iki gun sonra doktora gidip ne demeliyim yani muayneye girip beb biraz heyecanliyim cunku
Hcg değerlerini söyleyebilirsin kan verdim şu şu tarihlerde değerler böyle çıktı dersin o zaten yönlendirmeye yapar 😊

Back
X