Bu süreyi başka neler yaparak değerlendirebilirim ve bu psikolojiden nasil kurtulabilirim ?

birterazi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
7
0
1
Arkadaşlar okulum bitti 1 yıla yakındır işsizim artik çok sıkıldım ve bir yandan da hiç iş bulamayacagim diye korkuyorum.Artık gezmeyi tozmayı bile istemez oldum . Bu boş oldugum süreyi iyi kötü ingilizce çalışmak için değerlendiriyorum ama artık herkes torpil ister olmuş. Bu psikolojiden nasıl kurtulacağim bilmiyorum

su siralar senin dert edindigin zamanlara donme k icin dua eder oldum imkansiz tabi baska derdin olmasin . keske okulumun bittigi zamana isinlansam is guc bulunur. otur kps calis atan is col yoksa tekrar uni oku.

su siralar senin dert edindigin zamanlara donme k icin dua eder oldum imkansiz tabi baska derdin olmasin . keske okulumun bittigi zamana isinlansam is guc bulunur. otur kps calis atan is col yoksa tekrar uni oku.
Evet tek derdim bu olsun dediğiniz gibi . Saglik olunca birsekilde hersey yolunu buluyor belki de ama artik bende bu durumdan cok sıkılır oldum dert edindim kendime . Tesekkurler tavsiyeleriniz icin

Back
X