- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
kehribar gerçekten alerjiye iyi mi geliyor..ne tür alerjiye mesela??
Bugün bir arkadaşım aldığın taşlar sana pek yaramadı dedi. Şoyle bir düşündümde bu olay bir arkadaşımdan duyup kuvars almamla başladı. Alırken ametistin rengi hoşuma gitti, onu da aldım. Bunların topraga gomulmesı , yıkanması falan proseduru oldugunu yazan siteler var. Bir hafta bunlara uydum sonra yapmayı unuttum. Bu arada hergunde takmadan cıkmıyorum o kadar sevdım bu taşları. Zamanla negatif enerjimi birikti nedir, son iki aydır başıma gelmedik kalmadı. Tabi bunları taşa bağlamakta komik belki. En son yürürken bişeye çarptım ve hala inanamıyorum ama ayağım alçıda şimdi. Sürekli insanlar nazara geliyorsun diyor. Belkide oyle. Bu taşları alınca arındırma işini savsaklamamak gerekiyor sanırım.
Hiç bir sakıncası yok.ya arkadaşlar şeyi merak ediorm.. mesela ben evimde birkaç çeşit taşı kullanmak istiyorum..renkli renkli görüntüleri de çok güzel oluyor ama farklı etkilere sahip taşların birarada bulunması enerjisini etkiler mi die sorayım dedim..fikri olan var mı
Mercanda almıştım ama pek kullanamadığımdan bahsetmemiştim. 20 gun once cilde faydası var diye kırmızı mercan küpe ve bileklik almıştım ama farklı bir dükkandan almıştım, ikisi de koptu. Bağlantı yerleri zayıf yapılmış sanırım, pahalıydı ama kalitesiz çıktı işçiliği,bu dükkandan bida bişey almam. Yoksa nazarmı değiyor bana, kopuyo bunlar. Bu ay merkür beni dümdüz ediyor gerçekten kafamçokkarıştı Ayy kurşun nerde döktürülür bileniniz varsa lütfen söyleyin bana
Hiç bir sakıncası yok.
arkdaşlar bu taşlar nerelerde satılıyor... istanbulda oturuyorum... önereceğiniz bir yer varmı ?
arkadasim islamiyette kursun dokturme diye birsey yok arastirabilirsin akik sana iyi gelir inan nazarin varsa yuzukte kiriliyor bende oldugu gibiMercanda almıştım ama pek kullanamadığımdan bahsetmemiştim. 20 gun once cilde faydası var diye kırmızı mercan küpe ve bileklik almıştım ama farklı bir dükkandan almıştım, ikisi de koptu. Bağlantı yerleri zayıf yapılmış sanırım, pahalıydı ama kalitesiz çıktı işçiliği,bu dükkandan bida bişey almam. Yoksa nazarmı değiyor bana, kopuyo bunlar. Bu ay merkür beni dümdüz ediyor gerçekten kafamçokkarıştı Ayy kurşun nerde döktürülür bileniniz varsa lütfen söyleyin bana
ya arkadas benimkide kirilmis yana yana yuzuk ariyordum parcasini buldun farketmedim ikincide catlamis kirilmak uzere bileklikmi alsamkibende taşların etkilerinde akik taşının strese iyi geldiğini gördüm
akik taşından yüzük takan arkadaşımda vardı 3 yüzükte kırıldı stresten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?