- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
Mesela ben alerji için kehribar taşını almak istiyorum.
devamlı takarsanız metabolizma yavaşlıyor guatr azçalışıyor ve şişmanlıyorsunuz. Dikkatli kullanın naçizane abla tavsiyesi..
taçsız prenses ametistin bir özelliğini yazmayı unutmuşsun canlı örneği benim biliyorsun panik atağı yok ediyor[B]ametist taşı ___ baş ağrısına müthiş iyi geliyor evde 2 3 tane var =))) Migreni olan arkadaşlara tavsiye ederim bana çok iyi geldi..
Yeşim taşı___ diş ağrısına ve sakinleştirmeye çok iyi geliyor bunu da kullandım ve faydasını gördüm hala kullanıyorum =)) [/B]
Obsidyen Taşı___ Özetle deprosyona iyi geliyor yüzüğüm var genelde takıyorum takmadığım zamanlarda ise odada bulunduruyorum..
bacım bacım böbrek taşı için şu eşkinanın taşını da yazsaydın dua alırdın kuzuuu
taçsız prenses ametistin bir özelliğini yazmayı unutmuşsun canlı örneği benim biliyorsun panik atağı yok ediyor
anneme inanmadım da inat ettim kullanmadım kadıncağız orijinal avuç içi kadar büyüklükte taşı vermişti bana da öyle çekmecede duruyordu geçen sene panik atak geçirdim annem geldi yanıma o taşı üstümde taşıttı sonra kolyesini aldık allah a şükür geçti gitti 1 ayda gözümle görmesem asla inanmazdım taşın alttan rengi değişiyordu sigara isi gibi sarımtraklaşıyordu annem onu sirkeli suyla yıkıyordu düzelince bir daha kullanıyordum kolyede de aynısı oldu şaşırdım kaldım vallaha allahın hikmeti her şeye şifa veren şeyler yaratmış bin şükür
taçsızla annemiz aynı bu arada kardeşiz :))))
taçsız prenses ametistin bir özelliğini yazmayı unutmuşsun canlı örneği benim biliyorsun panik atağı yok ediyor
anneme inanmadım da inat ettim kullanmadım kadıncağız orijinal avuç içi kadar büyüklükte taşı vermişti bana da öyle çekmecede duruyordu geçen sene panik atak geçirdim annem geldi yanıma o taşı üstümde taşıttı sonra kolyesini aldık allah a şükür geçti gitti 1 ayda gözümle görmesem asla inanmazdım taşın alttan rengi değişiyordu sigara isi gibi sarımtraklaşıyordu annem onu sirkeli suyla yıkıyordu düzelince bir daha kullanıyordum kolyede de aynısı oldu şaşırdım kaldım vallaha allahın hikmeti her şeye şifa veren şeyler yaratmış bin şükür
taçsızla annemiz aynı bu arada kardeşiz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?