Doğuma Hazırlık Bu takvim tutuyor, bebeginizin cinsiyetine bir tahmin de benden ;)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sim7280

Allahim yavrularimi koru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
853
21
96
- Yurtdışı
Kizlar dogum ay-yilinizi ve hamile kaldiginiz ayi soyleyin bakalim sizde de tutacak mi. Benim tum arkadaslariminki tuttu.

Son düzenleme:
canım benimde 3 mayıs 1987
ilk bebeğime mayıs ayında hamile kalmıştım oğlum oldu bak bakyaım tutmuşmu ilki şuan 2. bebeğime hamileyim son sat 7 ekim doktor oğlan dedi ama bilmiyorum yinede bakarmısın banada

canim benimkinide bakarmisin
27 mart 1987
sat 2 ocak

kizimada bak istersen 16 hazian 2009da hamis kalmistim ona bak bakim tutyomu

Son düzenleme:
canım benimde 3 mayıs 1987
ilk bebeğime mayıs ayında hamile kalmıştım oğlum oldu bak bakyaım tutmuşmu ilki şuan 2. bebeğime hamileyim son sat 7 ekim doktor oğlan dedi ama bilmiyorum yinede bakarmısın banada
Seninki de kiz gorunuyor. Bakalim doktor mu hakli cikacak yoksa bu takvim de mi fos.
Ilk bebegine hangi yil hamile kalmistim? Kaldigin yas lazim.

Seninki de kiz gorunuyor. Bakalim doktor mu hakli cikacak yoksa bu takvim de mi fos.
Ilk bebegine hangi yil hamile kalmistim? Kaldigin yas lazim.

2008in mayısın 12 sinde ve 19 yaşındaydım canım 17 haftalıkken doktor erkek dedi 2. bebeğime ama tüm belirtiler bunda çok farklı abisine göre rüyalarımda da hep kız görüyorum oğlumda hep doğurana kadar erkek görüyodum birde bana etrafımdakilr kızın olucak sein diyolar bana oğlumda karnım sivriydi kalçam hiç yoktu bunda ise kalçam genişledi yüzümde tek tük çil gibi bişeyler var ve daha hiç kilo almadım 5. ayın içindeyim

2008in mayısın 12 sinde ve 19 yaşındaydım canım 17 haftalıkken doktor erkek dedi 2. bebeğime ama tüm belirtiler bunda çok farklı abisine göre rüyalarımda da hep kız görüyorum oğlumda hep doğurana kadar erkek görüyodum birde bana etrafımdakilr kızın olucak sein diyolar bana oğlumda karnım sivriydi kalçam hiç yoktu bunda ise kalçam genişledi yüzümde tek tük çil gibi bişeyler var ve daha hiç kilo almadım 5. ayın içindeyim

he bu arada yazmayı unuttum oğlumda 2 aylıkken hissettim pıtırtılarını bunda 5. ayıma tam girdim yeni yeni, atmaya başladı çok hafif

Valla hayirlisi.. Benim de ilki oglan. Bundaki herseyim farkli, kiz dedi doktor, takvime gore de kiz ama bazen biliyorsunuz suprizler olabiliyor. Bakalim supriz olacak mi sende.
2008 yilinda hamile kaldiysan 21 yasindaymissin yanlis miyim? 87'liyim yazmissin. Eger oyleyse erkek gorunuyor. Yani ilki tuttu.

Valla hayirlisi.. Benim de ilki oglan. Bundaki herseyim farkli, kiz dedi doktor, takvime gore de kiz ama bazen biliyorsunuz suprizler olabiliyor. Bakalim supriz olacak mi sende.
2008 yilinda hamile kaldiysan 21 yasindaymissin yanlis miyim? 87'liyim yazmissin. Eger oyleyse erkek gorunuyor. Yani ilki tuttu.

evet canım 21 yaşındaydım tabiki önemli olan sağlıklı olması ama 2.lrin değişik olmasını istiyoruz hep nedense:))neyse rabbim gönlümüzdeki versin bebişimiz süpriz yapsın bize:))

Back
X