Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon canim dogum tarihinin ay kismini sormamisim neydi?1984 doğum yılım hamile kaldom ay ocak
Pardon canim dogum tarihinin ay kismini sormamisim neydi?
Kiz gorunuyor canim, saglikla al kucagina bebegini insallah.11 şubat 1984 canım =)
merakla bekliyoprum =)
1989 ocak dogum tarıhım hamıle kaldıgım ay eylul merak ıcındeyım bakalım tutucakmı
Seninki de kiz gorunuyor. Bakalim doktor mu hakli cikacak yoksa bu takvim de mi fos.canım benimde 3 mayıs 1987
ilk bebeğime mayıs ayında hamile kalmıştım oğlum oldu bak bakyaım tutmuşmu ilki şuan 2. bebeğime hamileyim son sat 7 ekim doktor oğlan dedi ama bilmiyorum yinede bakarmısın banada
canim benimkinide bakarmisin
27 mart 1987
sat 2 ocak
kizimada bak istersen 16 hazian 2009da hamis kalmistim ona bak bakim tutyomu
11 aralik dedigin ocak sanirim degil mi? O zaman kiz.canim banada bi bak bakalim;
dogum tarihim 04.03.1979
son adet tarihim 30 aralik 2010 ama 11 aralik 2011 de hamile kaldim
tesekkurler
Seninki de kiz gorunuyor. Bakalim doktor mu hakli cikacak yoksa bu takvim de mi fos.
Ilk bebegine hangi yil hamile kalmistim? Kaldigin yas lazim.
Kizininki tutuyor. Simdiki de kiz gorunuyor.
2008in mayısın 12 sinde ve 19 yaşındaydım canım 17 haftalıkken doktor erkek dedi 2. bebeğime ama tüm belirtiler bunda çok farklı abisine göre rüyalarımda da hep kız görüyorum oğlumda hep doğurana kadar erkek görüyodum birde bana etrafımdakilr kızın olucak sein diyolar bana oğlumda karnım sivriydi kalçam hiç yoktu bunda ise kalçam genişledi yüzümde tek tük çil gibi bişeyler var ve daha hiç kilo almadım 5. ayın içindeyim
Kiz gorunuyor canim, saglikla al kucagina bebegini insallah.
Valla hayirlisi.. Benim de ilki oglan. Bundaki herseyim farkli, kiz dedi doktor, takvime gore de kiz ama bazen biliyorsunuz suprizler olabiliyor. Bakalim supriz olacak mi sende.2008in mayısın 12 sinde ve 19 yaşındaydım canım 17 haftalıkken doktor erkek dedi 2. bebeğime ama tüm belirtiler bunda çok farklı abisine göre rüyalarımda da hep kız görüyorum oğlumda hep doğurana kadar erkek görüyodum birde bana etrafımdakilr kızın olucak sein diyolar bana oğlumda karnım sivriydi kalçam hiç yoktu bunda ise kalçam genişledi yüzümde tek tük çil gibi bişeyler var ve daha hiç kilo almadım 5. ayın içindeyim
teşekkürler :)))
Valla hayirlisi.. Benim de ilki oglan. Bundaki herseyim farkli, kiz dedi doktor, takvime gore de kiz ama bazen biliyorsunuz suprizler olabiliyor. Bakalim supriz olacak mi sende.
2008 yilinda hamile kaldiysan 21 yasindaymissin yanlis miyim? 87'liyim yazmissin. Eger oyleyse erkek gorunuyor. Yani ilki tuttu.