Bu taş fosil mi

velmora

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
6817.webp
butaşı denizde buldum yapayzeka fosil diyor ama ne ki bu

Dokusu ilginçmiş neye dayanarak fosil diyor değişik yapay zekalara da sorun bence

Başka yapay zekalara da sorun bence nereden bulduğunuzu da söyleyin

Petoskey taşı diyor. Benziyor da. Mercan fosiliymiş.

Ne işe yarar acaba
Koleksiyon içindir muhtemelen. Belki bilimsel araştırmalarda da kullanılır. Sonuçta fosil. Antin kuntin koleksiyonum olduğu için bunu da saklardım. Bilimselliği için soruştururdum kaynaklardan veya akademisyenlerden. Elimden çıkaracaksam da eğitim kurumu veya müzeye bağışlar belki de satardım.

Başka taş da olabilir. Birkaç isim daha gördüm arattığımda ama sonuç olarak ismen farklı olsa da mercan fosili.

Satmak yasal değil sanırım. Şimdi arattım da.

Koleksiyon içindir muhtemelen. Belki bilimsel araştırmalarda da kullanılır. Sonuçta fosil. Antin kuntin koleksiyonum olduğu için bunu da saklardım. Bilimselliği için soruştururdum kaynaklardan veya akademisyenlerden. Elimden çıkaracaksam da eğitim kurumu veya müzeye bağışlar belki de satardım.

Başka taş da olabilir. Birkaç isim daha gördüm arattığımda ama sonuç olarak ismen farklı olsa da mercan fosili.

Satmak yasal değil sanırım. Şimdi arattım da.
Vallahi bilmiyorum hiç taş bilimcilere sormak istiyorum ama yaşadığım yerde yok onlar da dönüş yapmıyor şimdilik dursun artık bilgileriniz için cok teşekkğr ederim 😊

Back
X