Bu tatilde ne yapacaksınız? Biz ne yapsak?

captain price

erkek değilim ben
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
26.564
91.297
598
hayatımda hiç tatile gitmedim.

bu sene izin aldım ailemden. 3-6 temmuz arasu gibi düşünebiliriz. kuzenimle (kadın o da) gidicez. yaşlar 25. bütçe kişi başı herşey dahil 1000 tl.

şimdi biz yüzme bilmiyoruz. doğal olarak sürekli denizde geçirmek istemiyoruz vaktimizi. anca girer çıkarız bi.

bi arkadaşım bana fethiye demişti ama kuzenime de millet kafa dinlemeye diye gider tüm parasını çarçur eder gelir vs demişler fethiyeden için.

öyle kapadokya turu gibi bişey de istemiyoruz. hani deniz görelim de adı tatil olsun bari mantığındayız. deniz olsun, yamaç paraşütü gibi bi gece çadırda konaklama gibi ne bilelim işte dolu dolu olsun istiyoruz.

yani tatil konusunda kültürümün sıfır olduğunu anlamışsınızdır.

ne tavsiye edersiniz??

Miktar baya az oldugu ıcın nereye gıdersenız gıdın ama cadır kampına ıkınız gıtmeyın daha once bı arkadaslıgınız olmayan kısılerle ozellıkle

Şimdi herkesin tatil kültürü farklı.
Biz herşey dahil ye,iç,yüz,uyu tatili seviyoruz.
O yüzden tatil sitelerinden olumlu olumsuz yorumları okuyup aklımıza yatan tatili alıyoruz.
Bence o sitelere bakarsan daha çok fikir edinirsin.
Bodrum,Fethiye,Marmaris kısa tatiller için uygun bence.

Didim taraflarında uygun fiyatlı apartlar bulursunuz. Deniz çok yakın, bir çok koy da var zaten. Yakınlarında Milet, Aspendos gibi tarihi yerler var. Geceleri canlı müzik dinleyebilecegin güzel yerler var. Çok pahalı bi yer de değil.

Benimde tatil kültürüm seninki gibi.:KK51:
Genelde denizde geçiririm yinede.
Ama deniz kenarında bungalov evler hep ilgimi çekmiştir, şöyle fotoğraf makinesini kapıp dolaşıp bol bol foto çekmek falan :KK68:

süre ve bütçe kısıtlı.yol da dahilse bu süreye,uzak bir yer olmaz.yakın yerlere gideceksiniz.pansiyonda kalacaksanız,denize girip,etrafı keşfedeceksiniz.erdek,marmara adası,avşa adası uygun bence.bir de altınoluk,kaz dağları civarı olur.
kuşadası,bodrum gibi yerlere gitmeye kalkarsanız,sürenin bir kısmını da yolarda geçireceksiniz.

dip not;ben de yüzme bilmiyorum ama sudan çıkmıyorum.:KK49:

Merhaba,

Kaz dağları bölgesini düşünebilirsiniz.
Kaz Dağları : Edremit' in kuzeyinde Çanakkale ve Balıkesir illeri arasında yer alan bir dağ masifidir.

Madem sakin ve denize yakın aynı zamanda da çok pahalı bir tatil istemiyorsunuz.
Kaz dağları bölgesi yani : Altınoluk, küçükkuyu, Assos (Özelikle assos'u) öneririm size.

Hem denize girip hem de doğa ile iç içe geçirebileceğiniz bir tatil olur.

Benim annem ve babam orada yaşıyorlar ve sık sık gidiyorum çok güzel yerler var.
İnternet den de araştırabilirsiniz.

Bu arada Bozcaada yı da deneyebilirsiniz, sakin huzurlu yerdir.

Sevgilerimle,

Turizm sezonu yerlerde olduğu için fiyatlar düşmüştü ama bu aralar yerli turistin bayram talebi nedeniyle yükseliyor.
Hemen araştırmaya başlarsanız uygun fiyatlı yerler bulabilirsiniz.
Turizmciyim
Fethiye'ye gidecekseniz,Saklıkent,Kayaköy ve Ölüdeniz Lagoon'a mutlaka gidin.Lagoon sığ ve dalgasızdır.
Yamaç paraşütü tam havası.
Akşamları da kordon ya da barlar sokağı, al sana kısa sürede müthiş tatil .

Selimiye tarafı olabilir ama Selimiye'nin denizi çok taşlık. Yol üzerinde kamp alanı da vardı. Dalma vs de yapılıyor inanılmaz berrak suyu var. Kızkumu, Turgut Şelalesi de görülebilecek yerlerden. Marmaris'e de gitmiştik hazır oraya kadar gitmişken ama kaçarak uzaklaştık. Kalabalık, gürültülü ve pahalıydı; tatil anlayışınıza göre değişir tabi. Selimiye tarafını anlatan şöyle bir şey buldum ilginizi çekerse; http://www.gezipgorduk.com/index.php/2009/08/29/bozburun-kizkumu-selimiye-dirsek-buku-bayir-koyu/

Olympos a gidin. Ucuz arıyorsan bekar gideyim çok eğleneyim hem doğa hem Deniz hem tarihi turlar diyorsan harika bir alternatif. Mutlaka araştır. Çoooook ucuz ve gençler çok gidiyorlar. Doğa yürüyüşü de yaparsınız. Otel yok, sadece aile pansiyonları. Yemekler fix menü ev yemekleri. Gayet lezzetli. Tarihi antik kentin içinden akan buz gibi ırmağın kıyısından yürüyerek denize ulaşıyorsun. Bir akşam yanar taşı görmek için yürüyebilirsiniz... Falan filan. Birsürü şey işte.

Olympos a gidin. Ucuz arıyorsan bekar gideyim çok eğleneyim hem doğa hem Deniz hem tarihi turlar diyorsan harika bir alternatif. Mutlaka araştır. Çoooook ucuz ve gençler çok gidiyorlar. Doğa yürüyüşü de yaparsınız. Otel yok, sadece aile pansiyonları. Yemekler fix menü ev yemekleri. Gayet lezzetli. Tarihi antik kentin içinden akan buz gibi ırmağın kıyısından yürüyerek denize ulaşıyorsun. Bir akşam yanar taşı görmek için yürüyebilirsiniz... Falan filan. Birsürü şey işte.

Yangından sonra nasıl acaba orası ? :(

Bayram olduğu için nereye giderseniz gidin bütçe ucu ucuna yetecek maalesef. Çakal turizmci dört gözle bizi bekliyor. Kaş' ı tercih ettik biz bu sene. Ama yer kalmış mıdır bilemem. Safari var, çamur banyosu falan yapıyorsun, tekne turu var epey eğlenceli. Booking'e bir bakın isterseniz.

Evet çok güzel ama yangın hala tam sönmedi

Son yıllarda yanıyor oralar her yaz nerede ise

Îki yaz önce adrasan şimdi de adrasan olimpos arası

Evet çok güzel ama yangın hala tam sönmedi

Son yıllarda yanıyor oralar her yaz nerede ise

Îki yaz önce adrasan şimdi de adrasan olimpos arası

Evladım ölmüş gibi içim acıyor. Kimbilir kaç can gitti kaçı da yuvasız kaldı.

önerebileceğin bi pansiyon var mı? bi bakayım.

hayatımda hiç tatile gitmedim.

bu sene izin aldım ailemden. 3-6 temmuz arasu gibi düşünebiliriz. kuzenimle (kadın o da) gidicez. yaşlar 25. bütçe kişi başı herşey dahil 1000 tl.

şimdi biz yüzme bilmiyoruz. doğal olarak sürekli denizde geçirmek istemiyoruz vaktimizi. anca girer çıkarız bi.

bi arkadaşım bana fethiye demişti ama kuzenime de millet kafa dinlemeye diye gider tüm parasını çarçur eder gelir vs demişler fethiyeden için.

öyle kapadokya turu gibi bişey de istemiyoruz. hani deniz görelim de adı tatil olsun bari mantığındayız. deniz olsun, yamaç paraşütü gibi bi gece çadırda konaklama gibi ne bilelim işte dolu dolu olsun istiyoruz.

yani tatil konusunda kültürümün sıfır olduğunu anlamışsınızdır.

ne tavsiye edersiniz??
Kesinlikle marmarıs derim gezecek yer de çok o taraflarda tabi araç olursa daha iyi ama tekne turlarını falan düşünebilirsin. Ha bu arada güvenilir bi otelde falan kalın kamp pek güvenli değil gibi geldi bana. Artı otelde fazla vakit gecırmeyeceksenız otele fazla para vermeyin oda+ kahvaltı olan bı yer secın

Merhaba,

Kaz dağları bölgesini düşünebilirsiniz.
Kaz Dağları : Edremit' in kuzeyinde Çanakkale ve Balıkesir illeri arasında yer alan bir dağ masifidir.

Madem sakin ve denize yakın aynı zamanda da çok pahalı bir tatil istemiyorsunuz.
Kaz dağları bölgesi yani : Altınoluk, küçükkuyu, Assos (Özelikle assos'u) öneririm size.

Hem denize girip hem de doğa ile iç içe geçirebileceğiniz bir tatil olur.

Benim annem ve babam orada yaşıyorlar ve sık sık gidiyorum çok güzel yerler var.
İnternet den de araştırabilirsiniz.

Bu arada Bozcaada yı da deneyebilirsiniz, sakin huzurlu yerdir.

Sevgilerimle,

favori tatil mekanlarımı yazmışsın ya, bu kadar olur,
bende acayip bir ege sevdası var, hiç inmem güneye.
tüm yazdığın yerleri ben de konu sahibine öneriyorum.
hem görece olarak daha uygun fiyatlıdır, hem de denizi temiz ve daha az kalabalıktır.

Back
X