Erkek arkadaşımla uzun zamandır konuşuyoruz.son zamanlarda fazlasiyla manipüle ettigini düşunüyorum.Mesajlarima geç bakiyor okur okumaz cevap veriyor ariyor da ama benim üzerimde hakimiyet kuruyor ona kurmama izin vermiyor bir şey deyince hesap mı soruyorsun oluyor.o böyle yapinca alttan alip sustugum icin alişti hep benden bekler oldu.Geçen gün saatlerce cevap vermedi bana.Sonra aradim diyor ki sen niye bu kdr kuçük şeyleri takiyorsun belki başima bir şey geldi gelse bilmeyecektin beni merak etseydin cevap vermemi beklemez arardin.Ertesi gün mesajina baktim yarim saat sonra aradim acar acmaz diyor ki sen bana niye görüldü yaptin hoşuma gitmiyor okuyorsan cevap ver dikkat ederim dedim.Dün sabah yazdim soguk birine dönüşmeye de başladim artik günaydin dedim günaydin bebegim işte misin dedi degilim aksam gidicem dedim o mesaja bugün aksam olmus hala okundu bile yok.sözde kardesi evleniyor onunla ugrasiyorlar.hep ustüne düşmemi bekliyor ben dünden beri ona hic yazmadim aramadim benden bekledigine eminim yazmama karari aldim.görüldü yapinca bile sinirlenen adamin bu yaptiklari pesinden koşturmak icin.Nasil davranmaliyim bu aşamada?Her konuda anlasiyoruz ama bu mesaj arama olayi böyle? Arayip bitirsem yine ben suçluyum kizsam ben suçluyum yazmasam da ben suçluyum hep