- 14 Haziran 2017
- 234
- 189
- 53
- 31
- Konu Sahibi limonata76
-
2 kilo verdim ayak numarasına fark eder mi ki 2 kilozayıfladınız mı
2 kilo azmış aslında bilmiyorum açıkçası fark eder mi2 kilo verdim ayak numarasına fark eder mi ki 2 kilo
Hangi elinizi kullanıyorsanız o elinizin diğer elinize göre daha büyük olması gerekiyor. Bu arada yüzüğüm parmağıma tam olurken şuan büyük geliyor o da var siz söyleyince aklıma geldi
Seninle hep aynı durumları yaşıyoruz sanırım benim yüzük olayını hatırlıyorsanMe too :-(
Birebir aynı durum
Çok teşekkürler :) sanırım kiloyla alakalı bende öyle düşünüyorum. Yinede doktora görünücem ayaklarım 32ye falan düşmedenbir kobu daha buldum böyle
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ayak-numarasi-oldukca-kuculen-var-mi.448786/
bence siz kesin bir doktora gidin.şühe içinde yaşamayın.bir şey yoksa içiniz rahatlar varsa da tedavi olursunuz
bir de şunu buldum
http://www.sabah.com.tr/yazarlar/gu...kilo_verince_ayaklarim_bile_uc_numara_kuculdu
benim annemin de bayağı kilo aldıktan sonra 2 numara büyüdü ama çok kilo almıştı
AovvSeninle hep aynı durumları yaşıyoruz sanırım benim yüzük olayını hatırlıyorsan
Çok sevindim hayırlısı olsun hakkındaAovvevet sen o'sun. Ne yaptın, yüzük işini. Ben o sıra bekardım sanırım şimdi eylül de düğün var
Darısı başına o zaman canım hayırlısı olsun :-*Çok sevindim hayırlısı olsun hakkındaNişanlıydın sanırım öyle hatırlıyorum. Yüzük olayı çözüldü sözlenildi bile
Darısı başına o zaman canım hayırlısı olsun :-*
Kilodandir diye dusunuyorum sizin sorunu ama sorun degil ne guzel kuculmus ayaklar.duzenlwdim yazimi da evet sag parmaklar baska sol parmklar baskaHangi elinizi kullanıyorsanız o elinizin diğer elinize göre daha büyük olması gerekiyor. Bu arada yüzüğüm parmağıma tam olurken şuan büyük geliyor o da var siz söyleyince aklıma geldiellerim de küçülüyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?