- 28 Mayıs 2025
- 2.412
- 472
- 38
- 25
Aklımda olsun bir daha onlardan alırım ay bir sonucu öğrensem bide üstünüzden uzak hasta oldum dün 38 di ateşim ilaç da icemedim ne olur ne olmaz diye eklem ağrılarım var parol ictim sadece bide ateş düşürücü surup ictim
Üşendim valla yoksa acile gitsem orda da yaparlar ama acil falanda hep mikrop yuvası bir tane daha kızım var o mikrop kalmasın diye gitmedimSuphen varsa saglik ocagina gitseydin cnm ona gore yardimci olurlardu
Bakalım hayırlısı ya bu ay olmazsa eğer soğan suyu yapacağım canım onla digerin de hamile kaldiydimÜşendim valla yoksa acile gitsem orda da yaparlar ama acil falanda hep mikrop yuvası bir tane daha kızım var o mikrop kalmasın diye gitmedim
Üşendim valla yoksa acile gitsem orda da yaparlar ama acil falanda hep mikrop yuvası bir tane daha kızım var o mikrop kalmasın diye gitmedim
Devlette yapmiyorlar saglik ocağından verebilirsin cnm
[/QUOTE ben daha önce yaptirdiydim kızımda acilde kasık ağrım var demiştim gebelik şüphem var dedim yaptılar o zaman
Doğrudur...adet oldum yeni demek test doğru negatif verdi ztn akşam yaptığım da da neyse bakalım bu ay soğan suyuna başlayacağım rabbim nasip eder umarımOlabilir cnm simdi yapmiyorlar gideni geri gonderiyorlar ztn acil karinca yuvasi gibi beklemek sikinti
Doğrudur...adet oldum yeni demek test doğru negatif verdi ztn akşam yaptığım da da neyse bakalım bu ay soğan suyuna başlayacağım rabbim nasip eder umarım
Yok iki gün erken oldumRegl gunun muydu cnm bgn
Yok iki gün erken oldum
Evet ben baya adet oldum cnm inşallah seninki tutunma lekesidirBu ay herkes öyle nedense söküldün mu cnm baya geliyo mu suan bende leke seklinde geldi bidaha gelmedi ins gelmez
Evet ben baya adet oldum cnm inşallah seninki tutunma lekesidir
Naptin cnm oldunmuValla sabah gelen haric gelmedi bilmiyorum sabah anlasilir
Yok kiz hala ayniyim ama regl olurum gibi kasiklarim agriyo cunkuNaptin cnm oldunmu
O zaman gebe olabilirsinYok kiz hala ayniyim ama regl olurum gibi kasiklarim agriyo cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?