- 30 Kasım 2024
- 33
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi eftelya2928
-
Bende iki kere sahte pozitif verdi hem de belirgin bir şekilde. Ardı ardına yapmıştım ikisi de pozitifti kanda ise negatif geldi. Umutlanmadan hemen bur kurumda test verin istersenizKızlar iyi geceler sabah bel ağrım olduğu için biraz bı test yapmak istedim ve iki uç dakıka sonra çok çok silik bi çizgi çıktı on dakıka sonra işte sonuç boyleydı markası nimo daha önceden de bu markayı çok kez kullandım ve aynı yerden satın almıştım bu test guvenılırmı ?
Kan testı verdım cnm sabah ama yarın çıkacak sonuçBende iki kere sahte pozitif verdi hem de belirgin bir şekilde. Ardı ardına yapmıştım ikisi de pozitifti kanda ise negatif geldi. Umutlanmadan hemen bur kurumda test verin isterseniz
ben 4 ay önce doğum yaptım daha adet olmadım ikilinin üzerinden 10 gün geçtiİlişkinin üzerinden kaç gün geçti ya da geciktiniz mi
Farklı markayla yaptım çok çok silik gözüküyor marka elite bunu duydunuz mu hassalıgı az heralde14-15 gün sonra daha net çıkıyor bu test doğruysa kanda kesin cikar ama
Evet normal doğumbar gibi gözükütoe normal doğum mu yaptınız
hayırlı olsunEvet normal doğum
Bir bilgim yok maalesef yarın kan sonucu çıkınca yazar mısınız çok merak ettimFarklı markayla yaptım çok çok silik gözüküyor marka elite bunu duydunuz mu hassalıgı az heralde
Farklı markayla denedım negatif çıktı bence kan testı de negatif çıkacak gibi hissediyorum:) tabı yarın yazarımmBir bilgim yok maalesef yarın kan sonucu çıkınca yazar mısınız çok merak ettim
Hayırlı sonuçlar gelsin inşallah canımFarklı markayla denedım negatif çıktı bence kan testı de negatif çıkacak gibi hissediyorum:) tabı yarın yazarımm
Amin canım çok teşekkür ederımHayırlı sonuçlar gelsin inşallah canım
Merhaba tekrardan kan sonucucm çıktı 0.05 gelmişBir bilgim yok maalesef yarın kan sonucu çıkınca yazar mısınız çok merak ettim
Hayırlısı olsun canım benim bi dahaki sefere inşallahMerhaba tekrardan kan sonucucm çıktı 0.05 gelmiş
Amin cnmHayırlısı olsun canım benim bi dahaki sefere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?