• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu test güvenilirmi ??

eftelya2928

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
33
6
1
28
Kızlar iyi geceler sabah bel ağrım olduğu için biraz bı test yapmak istedim ve iki uç dakıka sonra çok çok silik bi çizgi çıktı on dakıka sonra işte sonuç boyleydı markası nimo daha önceden de bu markayı çok kez kullandım ve aynı yerden satın almıştım bu test guvenılırmı ?

Eklentiler

• IMG_5946.webp
    IMG_5946.webp
    9 KB · Görüntüleme: 40
var gözüküyor canım ama nımo sahte pozitif verdıgını sanki okumuştum sitede başka bi test alıp dene

Kızlar iyi geceler sabah bel ağrım olduğu için biraz bı test yapmak istedim ve iki uç dakıka sonra çok çok silik bi çizgi çıktı on dakıka sonra işte sonuç boyleydı markası nimo daha önceden de bu markayı çok kez kullandım ve aynı yerden satın almıştım bu test guvenılırmı ?
Bende iki kere sahte pozitif verdi hem de belirgin bir şekilde. Ardı ardına yapmıştım ikisi de pozitifti kanda ise negatif geldi. Umutlanmadan hemen bur kurumda test verin isterseniz

Bende iki kere sahte pozitif verdi hem de belirgin bir şekilde. Ardı ardına yapmıştım ikisi de pozitifti kanda ise negatif geldi. Umutlanmadan hemen bur kurumda test verin isterseniz
Kan testı verdım cnm sabah ama yarın çıkacak sonuç

İlişkinin üzerinden kaç gün geçti ya da geciktiniz mi

14-15 gün sonra daha net çıkıyor bu test doğruysa kanda kesin cikar ama

Back
X