Bu test hamilelik var mı demek ?

usratun

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2022
48
4
16
28
Kızlar şimdi öylesine bi yapayım dedim hiç ümidim de yoktu açıkçası bi de bu marka ne kadar güvenilir bilmiyorum artımed böyle çıktı sonucum yarın adet olmam gerekiyor ama bu ne demek oluyor bilemedim .

Eklentiler

• IMG_0445.webp
    IMG_0445.webp
    17 KB · Görüntüleme: 499
Bende ayni markadan dün yaptim anında 2.çizgi çıktı baya belirgin sekilde kimisi bu t1 t2 yazan testlerin daha hassas guvenilir oldugunu söylüyor en iyisi kan testi ben bugün sağlık ocağına verdim sonuc bekliyorum cikmadi daha
Benim bugün gecikmenin 7.günü ama bende acaba yanlış mi test diyorum

Bende ayni markadan dün yaptim anında 2.çizgi çıktı baya belirgin sekilde kimisi bu t1 t2 yazan testlerin daha hassas guvenilir oldugunu söylüyor en iyisi kan testi ben bugün sağlık ocağına verdim sonuc bekliyorum cikmadi daha
Benim bugün gecikmenin 7.günü ama bende acaba yanlış mi test diyorum
Peki bu t1 t2 ne anlama geliyor biliyor musun canım , inşallah güzel sonuçlar alırsın ben öylesine yaptım 10 saniyede falan belli oldu öyle dakikalarca da beklemedim ama bilemiyorum işte senin 7 gün gecikme varsa bence hamilesindir kesin

Benimde ayni aninda belli oldu 5 dk bile olmadan ama t1 t2 ne anlama geliyor bilmiyorum kasık batmasi var acayip sekilde oturup kalkarken egilirken birde duygusallık var nasip olursa 4.gebeligim olacak

Benimde ayni aninda belli oldu 5 dk bile olmadan ama t1 t2 ne anlama geliyor bilmiyorum kasık batmasi var acayip sekilde oturup kalkarken egilirken birde duygusallık var nasip olursa 4.gebeligim olacak
Yaaa ne güzel Allah inşallah bana da nasip etsin çok seviyorum kalabalık aileleri . Peki sen diğer gebeliklerine nazaran hamile olup olmadığını hissetmiyor musun . Bi benzerlik yok mu ?

Ben 1 sene once kimyasal gebelik geçirdim 1senedir de deniyorduk cok istedigim icin olmadi heralde bir de adet duzensizligim olmaya baslamisti 17 gün geciktigini ve gebelik olmadigini ogrendigimde cok şaşırmıştım meger stresten adet gec geliyormus en son 1 ay once 10 gecikti yine hamile degildim tamam artik dedim nasip degil istemiyorum dusunmucem sonra çenemde sivilce çıktı herseye aglamaya basladim baş dönmesi oldu gecen bir kasık batmasi ama 1 senedir ayni belirtileri kendi kendime hissediyordum sivilce ve bu siddette kasık batmasi dışında o yuzden ihtimal vermedim bi yaptim test ben şok kalbim güp güp atıyor ama yinede umitlenmiyorum

Niye sevinemiyorum biliyor musun canım bu sahneyi bi çok kez yaşadım ve ertesi gün adet oldum hep 1 2 gün beklemem lazım sevinmem için sanırım artımed markası güvenilmez diyorlar sanırım
Ama bayagi iki cizgi bu sanmiyorum eger kimyasal degilse

beta hcg degerim 323 cıktı kac haftalik oluyor bana deger düşük gibi geldi 2 güne bir kan mi vermem lazim

beta hcg degerim 323 cıktı kac haftalik oluyor bana deger düşük gibi geldi 2 güne bir kan mi vermem lazim
Geç döllenme olabilir bu süreçte stres yapmamaya çalışın hayırlısyla sağlıklı gebelik olsun inşallah

Kızlar şimdi öylesine bi yapayım dedim hiç ümidim de yoktu açıkçası bi de bu marka ne kadar güvenilir bilmiyorum artımed böyle çıktı sonucum yarın adet olmam gerekiyor ama bu ne demek oluyor bilemedim .
Hamilesin tatlim

Back
X