- 22 Eylül 2021
- 204
- 145
- 33
- 32
- Konu Sahibi Hayvanseverbiri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan verinAdetim 2 gün gecikti bunu bugün sabah yaptım emin olamıyorum sevinemedim de sizce var mı bişey. Tahmini yumurtlama döneminde birliktelik olmadı çünkü bata 10 gün kala falan beraber olmuştuk.
Negatif benceAdetim 2 gün gecikti bunu bugün sabah yaptım emin olamıyorum sevinemedim de sizce var mı bişey. Tahmini yumurtlama döneminde birliktelik olmadı çünkü bata 10 gün kala falan beraber olmuştuk.
Silik bi iz var gibi..Adetim 2 gün gecikti bunu bugün sabah yaptım emin olamıyorum sevinemedim de sizce var mı bişey. Tahmini yumurtlama döneminde birliktelik olmadı çünkü bata 10 gün kala falan beraber olmuştuk.
Ilk dk.larda çiktiysa vardir buyuk ihtimalle. Ben daha silikle ogrenmişdim. Belki de bu ay geç dollenme olmuşdur o yuzden adet geçse de silikAdetim 2 gün gecikti bunu bugün sabah yaptım emin olamıyorum sevinemedim de sizce var mı bişey. Tahmini yumurtlama döneminde birliktelik olmadı çünkü bata 10 gün kala falan beraber olmuştuk.
Kuzu adet gecikmesinde bu kadar silik çıkmazAdetim 2 gün gecikti bunu bugün sabah yaptım emin olamıyorum sevinemedim de sizce var mı bişey. Tahmini yumurtlama döneminde birliktelik olmadı çünkü bata 10 gün kala falan beraber olmuştuk.
Valla öyle oldu galiba sol kasığım ağrıyor göğüslerim bazen çok hassas bazen değil gibi. Ay kafayı yiyorum sanırımKuzu adet gecikmesinde bu kadar silik çıkmazbenim geçen ay böyle oldu ama değilmişim bekleme çizgisi olarak adlandırdı doktor beklemediği halde. Sen kan ver geç döllenme olduysa gebe olabilirsin
Kirsehirdenmisin senSilik bi iz var gibi..
İlişkinin üzerinden kaç gün geçtiValla öyle oldu galiba sol kasığım ağrıyor göğüslerim bazen çok hassas bazen değil gibi. Ay kafayı yiyorum sanırım![]()
Daha yeni ayın 7 sinde olmuş hatta. Olsa bile ki imkansız bence ya testte çıkar mı çıkmaz mı bilemedim şuan. Adet olsam da bitse bu belirsizlik diyorumİlişkinin üzerinden kaç gün geçti
Bu testte bi şey yok, o görünen testin kendi çizgisi.Adetim 2 gün gecikti bunu bugün sabah yaptım emin olamıyorum sevinemedim de sizce var mı bişey. Tahmini yumurtlama döneminde birliktelik olmadı çünkü bata 10 gün kala falan beraber olmuştuk.
Bence hamilesin. Hem adet geçikmiş hemde zaten az bi zaman geçmiş ilişkiden silik çıkması normal ama seni böyle heyecanlandırmak istemem kan ver sen kuzuDaha yeni ayın 7 sinde olmuş hatta. Olsa bile ki imkansız bence ya testte çıkar mı çıkmaz mı bilemedim şuan. Adet olsam da bitse bu belirsizlik diyorum![]()
Onlarca test yaptım hiç böyle bir sonucum olmamıştı o yüzden merak ettim..Bu testte bi şey yok, o görünen testin kendi çizgisi.
Biraz daha bekleyip kan vereyim bence de canım. Boşuna ümitlenmek istemiyorum artıkBence hamilesin. Hem adet geçikmiş hemde zaten az bi zaman geçmiş ilişkiden silik çıkması normal ama seni böyle heyecanlandırmak istemem kan ver sen kuzu
Bu test ne sizce? Bir şey var mı?Onlarca test yaptım hiç böyle bir sonucum olmamıştı o yüzden merak ettim..
Canim kac dkk da çıktı hafif bir çizgi varAdetim 2 gün gecikti bunu bugün sabah yaptım emin olamıyorum sevinemedim de sizce var mı bişey. Tahmini yumurtlama döneminde birliktelik olmadı çünkü bata 10 gün kala falan beraber olmuştuk.
Kuruma çizgisi gibi duruyor kaç dkk da çıktıBu test ne sizce? Bir şey var mı?
Eki Görüntüle 2934223
İlk dakikalarda çıktıKuruma çizgisi gibi duruyor kaç dkk da çıktı
Gebelik vardir kuzum Allah'ın izni ile kan ver ya da test tekrarı yapabilirsinİlk dakikalarda çıktı