Bu test pozitif mi :/

Hayvanseverbiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2021
204
145
33
32
Adetim 2 gün gecikti bunu bugün sabah yaptım emin olamıyorum sevinemedim de sizce var mı bişey. Tahmini yumurtlama döneminde birliktelik olmadı çünkü bata 10 gün kala falan beraber olmuştuk.

Eklentiler

• IMG_20211015_163826.webp
    IMG_20211015_163826.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 122
Adetim 2 gün gecikti bunu bugün sabah yaptım emin olamıyorum sevinemedim de sizce var mı bişey. Tahmini yumurtlama döneminde birliktelik olmadı çünkü bata 10 gün kala falan beraber olmuştuk.
Kan verin
Çünkü gebesiniz benceee

Ilk dk.larda çiktiysa vardir buyuk ihtimalle. Ben daha silikle ogrenmişdim. Belki de bu ay geç dollenme olmuşdur o yuzden adet geçse de silik

Kuzu adet gecikmesinde bu kadar silik çıkmaz 🥺 benim geçen ay böyle oldu ama değilmişim bekleme çizgisi olarak adlandırdı doktor beklemediği halde. Sen kan ver geç döllenme olduysa gebe olabilirsin

Kuzu adet gecikmesinde bu kadar silik çıkmaz 🥺 benim geçen ay böyle oldu ama değilmişim bekleme çizgisi olarak adlandırdı doktor beklemediği halde. Sen kan ver geç döllenme olduysa gebe olabilirsin
Valla öyle oldu galiba sol kasığım ağrıyor göğüslerim bazen çok hassas bazen değil gibi. Ay kafayı yiyorum sanırım :110:

Bu testte bi şey yok, o görünen testin kendi çizgisi.

Daha yeni ayın 7 sinde olmuş hatta. Olsa bile ki imkansız bence ya testte çıkar mı çıkmaz mı bilemedim şuan. Adet olsam da bitse bu belirsizlik diyorum :KK43:
Bence hamilesin. Hem adet geçikmiş hemde zaten az bi zaman geçmiş ilişkiden silik çıkması normal ama seni böyle heyecanlandırmak istemem kan ver sen kuzu

Canim kac dkk da çıktı hafif bir çizgi var 🥰 tebrikler ✨ kan verin netleştirin

Back
X