evet hamilesiniz. Kan testi verinArkadaşlar bugün beklenen adet günümdü olmadım. Mide bulantisi bel ağrısından suphelenip test yaptım. Bu hamileyim anlamına mı geliyor silik çıkmış çünkü? Eki Görüntüle 3034327
Doğuracaksın neredeyseArkadaşlar bugün beklenen adet günümdü olmadım. Mide bulantisi bel ağrısından suphelenip test yaptım. Bu hamileyim anlamına mı geliyor silik çıkmış çünkü? Eki Görüntüle 3034327
Rabbim isteyen herkese nasip etsn tebrik ederim. Abimle yengeme de dua eder misiniz ? 6 senedir hasretlerCok tesekkur ederim dualarınız için inşallah diyorum hepsine
Elbette Allah onlara nasip etsin inşallahRabbim isteyen herkese nasip etsn tebrik ederim. Abimle yengeme de dua eder misiniz ? 6 senedir hasretler
Ayyy ne siligi Basbaya belirgin.Tebrik ederim ya .İki kere gördüm bu çift çizgiyi .O hissettiklerim,heyecanım geldi aklıma .Duygulandım .Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin minik mucizeniArkadaşlar bugün beklenen adet günümdü olmadım. Mide bulantisi bel ağrısından suphelenip test yaptım. Bu hamileyim anlamına mı geliyor silik çıkmış çünkü? Eki Görüntüle 3034327
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?