beklenen adet günüm yarın bugün öğle vakti gebelik testi denedim. B-good erken gebelik testi adı. Fotoğrafta çok belli olmuyor ama silik bir çizgi görünüyor. Bı testi deneyen var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok eczaneden aldım keşke iki tane alsaydım. Artık daha çok belli oluyorHafif belli oluyor kan testi verdiniz mi? Bu testi kullanmadım duymadım bile.. internetten mi aldınız?
kanka o benim aklıma geldi de ne ilacı kullanıyon derse ben ne dicem bilmiyorum yaEvet burada baya belli oluyor awox prodoctor çok öneriyor kızlar burada onları dene istersen ya da acile git kan ver ilaç kullanıyorum de gebelik testi yaparlar o zaman
Ne yaptın cnm sonuç nedirkanka o benim aklıma geldi de ne ilacı kullanıyon derse ben ne dicem bilmiyorum ya
Valla bişey yapmadım yarın sağlık ocağına falan gidip kan veririm adetim gelmezse dün adet olmam lazımdı olmadım daha test te yapmadım başkaNe yaptın cnm sonuç nedir
Yarın haber ver bari kız merak ettimValla bişey yapmadım yarın sağlık ocağına falan gidip kan veririm adetim gelmezse dün adet olmam lazımdı olmadım daha test te yapmadım başka
Âdetin kaç gün gecikti nasıl olduValla bişey yapmadım yarın sağlık ocağına falan gidip kan veririm adetim gelmezse dün adet olmam lazımdı olmadım daha test te yapmadım başka
Olur veririm canımYarın haber ver bari kız merak ettim![]()
Ya işte ben bu ay çok rüyamda hamile olduğumu söylüyorlardı doktorlar cinsiyetini bile söylediler rüyamda ben de doktora ama daha adetim gelmedi nasıl olur falan diyordum bu ay 5 kere gördğm galiba sonra şüphelendim test yaptım silik çizgi çıktı bi daha da yapamadım eşime de bişey söylemedim dün adet olmam lazımdı 13 ü adet günümdü işte hala olmadım bakalım yarın kan veririm giderdeÂdetin kaç gün gecikti nasıl oldu
Ben de yarın test yapayım diyorumOlur veririm canım
Senin adet günün ne zamanBen de yarın test yapayım diyorum
Peki akıntı yaşadın mıYa işte ben bu ay çok rüyamda hamile olduğumu söylüyorlardı doktorlar cinsiyetini bile söylediler rüyamda ben de doktora ama daha adetim gelmedi nasıl olur falan diyordum bu ay 5 kere gördğm galiba sonra şüphelendim test yaptım silik çizgi çıktı bi daha da yapamadım eşime de bişey söylemedim dün adet olmam lazımdı 13 ü adet günümdü işte hala olmadım bakalım yarın kan veririm giderde
Peki akıntı yaşadınYa işte ben bu ay çok rüyamda hamile olduğumu söylüyorlardı doktorlar cinsiyetini bile söylediler rüyamda ben de doktora ama daha adetim gelmedi nasıl olur falan diyordum bu ay 5 kere gördğm galiba sonra şüphelendim test yaptım silik çizgi çıktı bi daha da yapamadım eşime de bişey söylemedim dün adet olmam lazımdı 13 ü adet günümdü işte hala olmadım bakalım yarın kan veririm giderde
Ben bu ay ilk kez Klomen kullandım adet günüm dört gün geçtiSenin adet günün ne zaman
Yok beyaz uzun ip gibi biraz katı bir iki sefer akıntı geldi yaklaşık 4 5 gün önce ondan sonra ara ara geldi başka sonra şeffaf sümüksü kıvamda oldu adetime 2 gün kala falan başka akıntım olmadıPeki akıntı yaşadın
Canım test yapacağına kan versene gidip te 4 gün geçmiş senin inşallah vardırPeki akıntı yaşadın
Ben bu ay ilk kez Klomen kullandım adet günüm dört gün geçti
Anladım benim de adetim hala gelmedi üç dört gündür sadece peçetede gördüğüm birkaç damla sarı akıntı var bu kadarYok beyaz uzun ip gibi biraz katı bir iki sefer akıntı geldi yaklaşık 4 5 gün önce ondan sonra ara ara geldi başka sonra şeffaf sümüksü kıvamda oldu adetime 2 gün kala falan başka akıntım olmadı
Sanki geç döllenme gibi hissediyorum o yüzden de negatifi görmekten korkuyorum kanı biraz daha geç versem mi diye düşündümCanım test yapacağına kan versene gidip te 4 gün geçmiş senin inşallah vardır