• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu testi deneyen var mı

loelia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
18
Puanlar
3
beklenen adet günüm yarın bugün öğle vakti gebelik testi denedim. B-good erken gebelik testi adı. Fotoğrafta çok belli olmuyor ama silik bir çizgi görünüyor. Bı testi deneyen var mı

Eklentiler

• IMG_2050.webp
    IMG_2050.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 132
  • IMG_2049.webp
    IMG_2049.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_2048.webp
    IMG_2048.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 129
Hafif belli oluyor kan testi verdiniz mi? Bu testi kullanmadım duymadım bile.. internetten mi aldınız?

Hafif belli oluyor kan testi verdiniz mi? Bu testi kullanmadım duymadım bile.. internetten mi aldınız?
Yok eczaneden aldım keşke iki tane alsaydım. Artık daha çok belli oluyor

Eklentiler

• IMG_2091.webp
    IMG_2091.webp
    117,9 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_2089.webp
    IMG_2089.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 116
Evet burada baya belli oluyor awox prodoctor çok öneriyor kızlar burada onları dene istersen ya da acile git kan ver ilaç kullanıyorum de gebelik testi yaparlar o zaman

Evet burada baya belli oluyor awox prodoctor çok öneriyor kızlar burada onları dene istersen ya da acile git kan ver ilaç kullanıyorum de gebelik testi yaparlar o zaman
kanka o benim aklıma geldi de ne ilacı kullanıyon derse ben ne dicem bilmiyorum ya

Âdetin kaç gün gecikti nasıl oldu
Ya işte ben bu ay çok rüyamda hamile olduğumu söylüyorlardı doktorlar cinsiyetini bile söylediler rüyamda ben de doktora ama daha adetim gelmedi nasıl olur falan diyordum bu ay 5 kere gördğm galiba sonra şüphelendim test yaptım silik çizgi çıktı bi daha da yapamadım eşime de bişey söylemedim dün adet olmam lazımdı 13 ü adet günümdü işte hala olmadım bakalım yarın kan veririm giderde

Ya işte ben bu ay çok rüyamda hamile olduğumu söylüyorlardı doktorlar cinsiyetini bile söylediler rüyamda ben de doktora ama daha adetim gelmedi nasıl olur falan diyordum bu ay 5 kere gördğm galiba sonra şüphelendim test yaptım silik çizgi çıktı bi daha da yapamadım eşime de bişey söylemedim dün adet olmam lazımdı 13 ü adet günümdü işte hala olmadım bakalım yarın kan veririm giderde
Peki akıntı yaşadın mı

Peki akıntı yaşadın
Senin adet günün ne zaman
Ben bu ay ilk kez Klomen kullandım adet günüm dört gün geçti

Peki akıntı yaşadın
Yok beyaz uzun ip gibi biraz katı bir iki sefer akıntı geldi yaklaşık 4 5 gün önce ondan sonra ara ara geldi başka sonra şeffaf sümüksü kıvamda oldu adetime 2 gün kala falan başka akıntım olmadı

Yok beyaz uzun ip gibi biraz katı bir iki sefer akıntı geldi yaklaşık 4 5 gün önce ondan sonra ara ara geldi başka sonra şeffaf sümüksü kıvamda oldu adetime 2 gün kala falan başka akıntım olmadı
Anladım benim de adetim hala gelmedi üç dört gündür sadece peçetede gördüğüm birkaç damla sarı akıntı var bu kadar

Canım test yapacağına kan versene gidip te 4 gün geçmiş senin inşallah vardır
Sanki geç döllenme gibi hissediyorum o yüzden de negatifi görmekten korkuyorum kanı biraz daha geç versem mi diye düşündüm

Back
X