Gebeliğe Hazırlık Bu testler var ya...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG-20180204-WA0020.webp
    IMG-20180204-WA0020.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 170
Tabi bu iyice kizardi simdu adet okdm ve kan veridm yok gebelik :(

Hcg yaziyo adiler ya nasil sinirlendim

Kan mi verim testmi yaptirim
Kan testi yaptır derim ben yani her ihtimale karşı bi kanal var orada bakmıştım böyle hamile olup her ay adet görenleri anlatiyodu hatta idrardada çıkmamıştı onun kiloda vardı doğuma kadar bilemedi kadın her ayda adet görünce diceksiniz idrar testinde çıktı ama kanda çıkmadı diye haklisiniz ama tedbir almaktada fayda var

Kan testi yaptır derim ben yani her ihtimale karşı bi kanal var orada bakmıştım böyle hamile olup her ay adet görenleri anlatiyodu hatta idrardada çıkmamıştı onun kiloda vardı doğuma kadar bilemedi kadın her ayda adet görünce diceksiniz idrar testinde çıktı ama kanda çıkmadı diye haklisiniz ama tedbir almaktada fayda var
Banada oyke geliyo dr fitil verdi kulkan diye adetim bitince kullancamda napim simdi dun gece bunu yaptim bide simdu kanda yok ve adet oldum offf

Eklentiler

• 15178415148841934140952.webp
    15178415148841934140952.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 124
Banada oyke geliyo dr fitil verdi kulkan diye adetim bitince kullancamda napim simdi dun gece bunu yaptim bide simdu kanda yok ve adet oldum offf
Bu test hatalı gibi geldi bana. Kontrol çizgisi yok, dağılmış. Çok ümide kapılmamaya çalışarak, güvenilir bir markayla ilk idrar testi yapsanız ?

Erken gebelik canim cokti ama kan veridm bisey yok ve adet oldn bu gun cok kanamam var
Ya bnde erken gebelik yapıcam.ilaç kullancam ona göre ama suan tereddütte kaldım bide negatif çıkar vardır ilaç kullanırım direk kan verim olmadı

Back
X