Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebe time mıydı test ?Testte cift cizgi cikti ama kanda cikmadi ve bu gun adet oldum boyle bi olayi yasayan var mi
BuyduBebe time mıydı test ?
Markasını okuyamadım ama demekki güvenilir bi marka değil. Bi daha daha güvenilir markalardan al çok büyük hayal kırıklığı olmuştur eminim ki.
Hemde nasil olduMarkasını okuyamadım ama demekki güvenilir bi marka değil. Bi daha daha güvenilir markalardan al çok büyük hayal kırıklığı olmuştur eminim ki.
Bende yasadim dun hatta konu actim buraya şoktayim diye. Bosa heyecan yapmisim sinirlerim cok bozulduTabi bu iyice kizardi simdu adet okdm ve kan veridm yok gebelik![]()
Canım bu benim aldığım ovulasyon testine benziyor tipi. Yan tarafta çubuğun yanında kabartma olarak HCG mi yazıyor yoksa LH mı ?
Ya umutlandirmak gibi olmasın bitanem ama yinede adetin bitince bi daha baktir nolur nolmazHcg yaziyo adiler ya nasil sinirlendim
Kan mi verim testmi yaptirimYa umutlandirmak gibi olmasın bitanem ama yinede adetin bitince bi daha baktir nolur nolmaz
Miratech erken gebelik demi bu
Tam bilmiyorum ismini heycandan nasil umutlanmistimMiratech erken gebelik demi bu
Erken gebelik mi bu normal testmi cnmTam bilmiyorum ismini heycandan nasil umutlanmistim![]()
Benmde evde yaptığım test bunun aynısını ve böyle köyü cikmistiTam bilmiyorum ismini heycandan nasil umutlanmistim![]()
Kan testi yaptır derim ben yani her ihtimale karşı bi kanal var orada bakmıştım böyle hamile olup her ay adet görenleri anlatiyodu hatta idrardada çıkmamıştı onun kiloda vardı doğuma kadar bilemedi kadın her ayda adet görünce diceksiniz idrar testinde çıktı ama kanda çıkmadı diye haklisiniz ama tedbir almaktada fayda varKan mi verim testmi yaptirim
Erken gebelik canim cokti ama kan veridm bisey yok ve adet oldn bu gun cok kanamam varErken gebelik mi bu normal testmi cnm
Banada oyke geliyo dr fitil verdi kulkan diye adetim bitince kullancamda napim simdi dun gece bunu yaptim bide simdu kanda yok ve adet oldum offfKan testi yaptır derim ben yani her ihtimale karşı bi kanal var orada bakmıştım böyle hamile olup her ay adet görenleri anlatiyodu hatta idrardada çıkmamıştı onun kiloda vardı doğuma kadar bilemedi kadın her ayda adet görünce diceksiniz idrar testinde çıktı ama kanda çıkmadı diye haklisiniz ama tedbir almaktada fayda var
Bu test hatalı gibi geldi bana. Kontrol çizgisi yok, dağılmış. Çok ümide kapılmamaya çalışarak, güvenilir bir markayla ilk idrar testi yapsanız ?Banada oyke geliyo dr fitil verdi kulkan diye adetim bitince kullancamda napim simdi dun gece bunu yaptim bide simdu kanda yok ve adet oldum offf
Ya bnde erken gebelik yapıcam.ilaç kullancam ona göre ama suan tereddütte kaldım bide negatif çıkar vardır ilaç kullanırım direk kan verim olmadıErken gebelik canim cokti ama kan veridm bisey yok ve adet oldn bu gun cok kanamam var