Bu testte Silik çizgi var mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bhr_38
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bhr_38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
226
218
103
35
Erken gebelik testi diye aldım miratech ultra hassas yazıyordu ama kaset çıktı reglime 7 gün varken yaptım ilaç kullanmam gerekiyordu öylesine bir yapayım diye yaptım silik çizgi var mı bana mı öyle geliyor bilemedim cuma günü yaptım araya hafta sonu girdi test alamadım evde ovulasyon testleri vardı onları yaptım hepsi çıkıyor anlamadığım kaset test bu kadar erken varsa da çıkarır mı ?

Eklentiler

• ad00f21c-04f8-485b-aa95-727b4f5db049.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_9938.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 56
Ben göremedim çizgiyi kuruma çizgisi olabilir mi acaba erken gebelik testi alıp yapman daha mantıklı

Ben göremedim çizgiyi kuruma çizgisi olabilir mi acaba erken gebelik testi alıp yapman daha mantıklı
Hafta sonu girdi araya diye almadım yarın alacağım nasipse Bende konduramıyorum canlı bakınca çok dikkatli bakınca görebiliyorsun ama kaset test bu kadar erken çıkarmaz zaten diye düşünüyoruz

Ben gördüm valla var canım
Yaaa Ben birde bunu erken gebelik diye aldım kaset vermiş yeni çıktı bu tarz erken gebelik sanıyordum ama hala aklım almıyor varsa kaset testte bu kadar erken çıkar mı diye

Yaaa Ben birde bunu erken gebelik diye aldım kaset vermiş yeni çıktı bu tarz erken gebelik sanıyordum ama hala aklım almıyor varsa kaset testte bu kadar erken çıkar mı diye
Yani inşallah yanılmıyoruzdur Rabbim güldürsün hep

Yani inşallah yanılmıyoruzdur Rabbim güldürsün hep
Ovulasyonları da yaptım onlar da pik çıkıyor yine yeniden mi yumurtluyorum benim kafa oldu tarhana çorbası zaten eğer varsa bu kadar erken çıkması beni 1 ay şoktan çıkarmaz

Ovülasyonun da hamilelikte pik yaptığını okumuştum

Hafta sonu girdi araya diye almadım yarın alacağım nasipse Bende konduramıyorum canlı bakınca çok dikkatli bakınca görebiliyorsun ama kaset test bu kadar erken çıkarmaz zaten diye düşünüyoruz
İnşallah vardır doğru çıkarmıştır kaset test erken belli etmez normalde belki değerin yüksektir çıkarmışta olabilir

Belirti var mı diye bakıyorumda Ateş basıyor bu ara birde gaz çok var diğerleri zaten adet belirtilerim ağız kuruluğu bel ağrısı falan
Ya bişey dicem bazılarında gram belirti olmuyor adet gelmeyince anlıyorlar o da enteresan

Ya bişey dicem bazılarında gram belirti olmuyor adet gelmeyince anlıyorlar o da enteresan
Ben 3 kere tüp bebek oldum 2 negatif var 3 cü kimyasal dediler değerim 200 lerde kalmıştı kimyasal olan da belirtim yoktu ne kasık ağrısı ne göğüs tek belirtim nabzım 120 atıyordu tuvalete gitsem yoruluyordum nefes nefese oda progestron hormonu artınca oluyormuş yani bir vardı

Bak işte anlamak çok güç mesela bende deli dehlet baş ağrısı oluyor yerımden kalkamıyorum ya hamileysem ilaç içemem içmezsem geçmiyor napiyor bu gebelik şüphesi olanlar mesela o ara onu bile bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…