- Konu Sahibi Hazal zamani
-
doğru düşünüyorsun canım. Ben de istemem. Onun kendi fikirleri, değerleri yok mu?
Mesela bugün ben elbise giydim. öğlene kıyamet kopacak....kötükedihüso çünkü neden elbisenin boyuna kısa diyecek .. Kesin.. Adamı değiştiremezsin. Ama ben onu yinede çok seviyom napiim.... Deli mannak..laelaelaelaelae
oda bir süre sonra sıkar ınsanı bır yere kadar cok güzel gelir ama zamanla sıkılırsın.çok sevgisinden herseye tamam dıyor olabilir ama her tepkı zamanında ve yerinde gösterilmesi gerekir.
tam yeri geldi
tam boyle biri benimle evlenmek istiyordu
ne dersem ok, ne soylesen kizmiyor, hayatini bana endekslemis, kendi fikri hic yok gibi, beni sev ben sev diye yalvaran bi tarz icinde
gercekten sevmeyi birak zamanla gicik olur hale geldim ve olmuyor dedim bitirdim
gercekten yapmacik ve sinir bozucuydu
herseye ok ok derken aklindan neler gecirdigini okuyabilyordum, gozlerinden belliydi
Arkadaşlar sürekli herşeyinize tamam canım tatlım olur diyen erkek bazen sizi çıldırtabilirm?
Şimdi herkes böle birini ister ama ya rol yapıyorsa elde edene kadar..Çoğu erkek evlenene kadar böle değilmidir..Sevmiyorum..KIzıyorum sayıyorum.TAmam tatlım dediğin gibi olsun..Tamam kızma ama.. gibi bayanımsı sözler..tepksi siniri hiçmiolmaz bir erkeğinn...Ben yerine göre davrananları severim..
Şimdisoruyorum arkadaşlar..
Böle erkek istermisiniz?Yada yanlışmı düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?