Bu tip erkek sevilir mi?

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul
Arkadaşlar sürekli herşeyinize tamam canım tatlım olur diyen erkek bazen sizi çıldırtabilirm?

Şimdi herkes böle birini ister ama ya rol yapıyorsa elde edene kadar..Çoğu erkek evlenene kadar böle değilmidir..Sevmiyorum..KIzıyorum sayıyorum.TAmam tatlım dediğin gibi olsun..Tamam kızma ama.. gibi bayanımsı sözler..tepksi siniri hiçmiolmaz bir erkeğinn...Ben yerine göre davrananları severim..

Şimdisoruyorum arkadaşlar..

Böle erkek istermisiniz?Yada yanlışmı düşünüyorum..

Doğru düşünüyorsun canım. Ben de istemem. Onun kendi fikirleri, değerleri yok mu?

Mesela bugün ben elbise giydim. Öğlene kıyamet kopacak....kötükedihüso Çünkü neden elbisenin boyuna kısa diyecek .. kesin.. Adamı değiştiremezsin. Ama ben onu yinede çok seviyom napiim.... deli mannak..laelaelaelaelae

ne güzel işte kıyamet kopuyor ama bir şekilde olay kapanıyor.

Ama düşünsene süper minigiymişin adam hiç tepki vermiyor.belki kıskanıyor içine atıyor.ama şunu diyor..aaa hayatım çok yakışmış falan filan...

oda bir süre sonra sıkar ınsanı bır yere kadar cok güzel gelir ama zamanla sıkılırsın.çok sevgisinden herseye tamam dıyor olabilir ama her tepkı zamanında ve yerinde gösterilmesi gerekir.

oda bir süre sonra sıkar ınsanı bır yere kadar cok güzel gelir ama zamanla sıkılırsın.çok sevgisinden herseye tamam dıyor olabilir ama her tepkı zamanında ve yerinde gösterilmesi gerekir.

ya hepsi elde edene kadar benim kuzenimin nişanlısı yanında hapşırmaya utanırmış.6 aydan sonra gegirmeye başlamış..

Aynı o misal..ama iğne gibi batıyor..çoğuda sevmediğinden oluyordur diyor ama.yok yaaa sevdiğimde yapsa bir yere kadar dedğin gibi

Belki sevgiliyken herşeye "peki" demesi bizi rahatsız eder ama evlilik boyutunu bir düşünsenize;

-"Kocacııım bugün yemek yapamıcam"
-"Peki"

-"Kocacııımm bana bi 200kağıt versene alışveriş yapıcam"
-"Peki" :lepi::lepi:kaydirigubbakcemile3

Şaka bir yana, ben de fikirlerini açıklasın karşı koysun isterim.Yani sevmediği, hoşuna gitmeyen birşey yapıyorsam alttan almasın ve söylesin.Kendi gibi olsun yani.

Bir süre sonra bazı şeyleri sormazdım eminim o zaman bana katlanamaz kızardı

Yada kocacım akşama lisedeki erkek arkadaşım gelir derdim... Kesin üstümden tır gecmiş gibi olurdumsengözlerimebaksanab (denemesi bedava:lepi:)

sevmem ben...
sevmem derken kadına yapışan erkeklerden hoşlanmam...
ağırlığı olacak, olmalı.. yerine göre hayır demeli bana.. hata yapıyorsam söylemeli...
istemediği şey olursa yapmayacak... hayır demeyi bilecek...
gereksiz tepki vermemeyi öğretecek bana...
sayıp dökemeyeceğim ona...
ben onu eksi ve artılarıyla kabul edeceğim ki sevebileyim...
yoksa sevemem ben...

Valla ben sinirli insan sevmem zaten..:dilcikar:
Adam hoşuna gitmeyen bir konuyu güzellikle,"kızma ama..." kelimeleri ile başlıyorsa ben daha çok mutlu olurum..:1rolleyes:
Yapı itibari ile ben de sakinim,sakinliği severim..

herşeye sürekli "tamam" diyen bir erkek istemem..
arada bazı şeylere itiraz edecekki tartışalım,konuşalım,fikir alışverişi yapalım.

tam yeri geldi
tam boyle biri benimle evlenmek istiyordu
ne dersem ok, ne soylesen kizmiyor, hayatini bana endekslemis, kendi fikri hic yok gibi, beni sev ben sev diye yalvaran bi tarz icinde

gercekten sevmeyi birak zamanla gicik olur hale geldim ve olmuyor dedim bitirdim
gercekten yapmacik ve sinir bozucuydu
herseye ok ok derken aklindan neler gecirdigini okuyabilyordum, gozlerinden belliydi

Ben çok sinirli olduğum için ben sakin biri olsun isterdim...
Tepkisini bana bağırarak kızarak değil daha yumuşak kelimeleri seçerek kendini ifade etmesi hoşuma giderdi...
Ama herşeye tamam dememeli...

ay aynen öle arkadaşım.bağrıyorum susuyor ki haklı...

erkek evlendikten sonra yerine göre davranmalı...
yeri geldiğinde tepkisinide koymalı susmasınıda bilmeli...a.s

haklısın canım bende istemem bana fikir vermesini yeri geldiğinde yönlendirmesini bile isterim bence rol yapıyor yada işine geliyo öle davranmak

Böyle erkek var mı ya?
Ben asla ''hayır '' demezdim.Ne güzel ,ağzı var dili yok...:icecream:

Böyle erkekler çok az bulunur ve sevgilim keşke böyle olsaydı süper olurdu fisfisfis
Sonuçta eteğimin boyunun ne kadar olabileceğine,gideceğim yere,aldığım kıyafete,yaptığım makyaja ben karar verebilirim yani eteğin boyunun ne kadar olması gerektiğini bilmiyorsam zaten salağımdır -tatlicadiarzu-

Ben zaten doğru şeyler söyledikten ve doğru şeyler yaptıktan sonra niye herşeye hayır diyecek ki tamam desin süper olur.

Zaten artık sevgilim "HAYIR" diyemiyo bana kaydirigubbakcemile3

korkuyo benden :jeyyar: kötükedihüso :lepi:

bir süre sonra değişir diye düşünüyorum....çok uzun sürmez bence....

ama yinede hereksle kıyaslamayın bence....diğer insanlara tutumuna bakın, ailesine, arkadaşlarına falan iyice gözlemleyin derim ben....

Ben sıkılırdım galiba. Tamam mülayim bir insan tabii iyidir.
Ama her zaman, herşeye evet derse nasıl tartışıcaz, nasıl deşarj olacağız.
Arada bir zıt fikirler de olmalı ki tadı çıksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…