Bu tip erkeklerin amacı nedir?

Zomzom3535

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
761
518
103
40
Çok okudum bazıları evli ve hala arkadaşlık tanışma vs sitelerinde fink atıyorlar. Kıza senin ailenle tanışmak istiyorum evlenmek istiyorum hayatımı birleştirmek istiyorum diyip neden dışarda takılır böyleleri? Ya da evli iken buna devam eden? Ben şahsen böylesini terk ederdim çünkü güvenemezdim. Başıma bir şey gelmez diye düşünmemek lazım Allah korusun. zaten bir ilişkin var neden hala gözün dışarda? Def etmek lazım böylelerini.

Aslında cevabı çok basit aç gözlü oldukları ve doymadıkları için.
Heyecan aradıkları için.
Yabancı, yasak olan tatlı geldiği için.

Çok okudum bazıları evli ve hala arkadaşlık tanışma vs sitelerinde fink atıyorlar. Kıza senin ailenle tanışmak istiyorum evlenmek istiyorum hayatımı birleştirmek istiyorum diyip neden dışarda takılır böyleleri? Ya da evli iken buna devam eden? Ben şahsen böylesini terk ederdim çünkü güvenemezdim. Başıma bir şey gelmez diye düşünmemek lazım Allah korusun. zaten bir ilişkin var neden hala gözün dışarda? Def etmek lazım böylelerini.
Bunun dert neresinde?

Aslında cevabı çok basit aç gözlü oldukları ve doymadıkları için.
Heyecan aradıkları için.
Yabancı, yasak olan tatlı geldiği için.
Ne kadar kötü bir huy. Benim ölye kocam olsa def ederim onunla daha fazla bir gelecek düsünmem bile

Şeref yoksunu olanlar yapıyor işte ama genellememek lazım hepsi bir değil.

Bunu yasamis kadinlarin psikolojilerini düsünebiliyor musun? Tabii ki dert bu
Sizin derdiniz değil ama. Burası BDV. Yani araştırma sahası değil. Derdi olan yazar. Bunları araştıracağınıza Şu forumu düzgün kullanmayı öğrenseydiniz ilk önce

Yasak her zaman tatlı geliyor. Elde etme içgüdüsünü seviyor, beni hâlâ beğenen var diyorlar akıllarınca :(

Siz def edemiyor musunuz, derdiniz ne tam olarak?

Back
X