Bu tip erkeklerin amacı nedir?

Bunu yasamis kadinlarin psikolojilerini düsünebiliyor musun? Tabii ki dert bu
İnsanlığın türlü türlü iğrenç huyları mevcut.
Sadakatsizlik de bunlardan biri.
Abartıp zirveye taşımak ya da hayatın içinde nasıl ki kıskanç, bencil ya da öfkeli kişilerin olabildiği kanıksıyorsak, bu şeref yoksunu cinslerin de daima var olacağını kabullenmek gerek.

Çok okudum bazıları evli ve hala arkadaşlık tanışma vs sitelerinde fink atıyorlar. Kıza senin ailenle tanışmak istiyorum evlenmek istiyorum hayatımı birleştirmek istiyorum diyip neden dışarda takılır böyleleri? Ya da evli iken buna devam eden? Ben şahsen böylesini terk ederdim çünkü güvenemezdim. Başıma bir şey gelmez diye düşünmemek lazım Allah korusun. zaten bir ilişkin var neden hala gözün dışarda? Def etmek lazım böylelerini.
Bu zaten bilinen bişey. De başınamı geldi?

Bence var siz çok safsınız kızlar 😂
öyleyiz galibaa.inşallah adama para kaptırmamıştır bir tek yalanlarına maruz kalmıştır.böyleleri evlenme vaadiyle para bile istiyorlar kadınlardan borcum var kredim var vs. diye.geçen bir konu vardı adam mühendismiş ama boynunda kireçlenme için hastane parası istemiş kadından devamlı kredi çektiriyormuş :kızgın:

öyleyiz galibaa.inşallah adama para kaptırmamıştır bir tek yalanlarına maruz kalmıştır.böyleleri evlenme vaadiyle para bile istiyorlar kadınlardan borcum var kredim var vs. diye.geçen bir konu vardı adam mühendismiş ama boynunda kireçlenme için hastane parası istemiş kadından devamlı kredi çektiriyormuş :kızgın:
Aa aşkolsun ama siz de. Adam kesin aşıktır zaten karısıyla aralarında hiçbir şey kalmamıştır, formalite evliliktir.

Aa aşkolsun ama siz de. Adam kesin aşıktır zaten karısıyla aralarında hiçbir şey kalmamıştır, formalite evliliktir.
karısı yokmuş galiba ya da o konuda da yalan söylemiştir bilemem.ama kadına ailemle aram kötü hiçbiriyle görüşmüyorum demiş .sakıncalı bir durum :KK53:

Back
X