bu tohum neyin nesi...

sahil2185

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
977
13
643
40
İzmir
merhaba bayanlar 2 hafta önce iş yerimde masamın üzerinde duran makasın parmaklarımızı soktuğumuz yerin tam ortasında 5 6 adet tohum buldum fare pisliğimi dedi sordum bir kaç kişiye değil dediler takmadım kafaya unuttum gitti dün gene masamda küçük ataç falan koymak için bir kutu var onun içinde buldum gene bir kaç kişiye sordum bu nedir diye ama bilen olmadı hayvan veya böcek pisliği değil ayva tohumuna benziyor ama açık renkte bu resimdeki tohumlara çok benziyor aça daha açık renkli ve tek renk değil aralarında kahve rengi renk geçişleri var ne olduğunu bilen varmıdır veya tahmin eden lütfen yardım

Eklentiler

• $670305483812.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 110
ben tam cıkartamadım ama bır aktara fılan sor onlar bılırler...bu arada bu ıste bır ıs var gıbıme gelıyor yanı

keten tohumu gibi değil keten tohumu daha yassı oluyor bu daha yuvarlaktı ve sütlü kahve rengi gibiydi

hımmm benim anlamadığım çok alakasız yerlerde ne işi var o tohumun?yani biri çiçekmi ekmek istemişde dökülmüş,yada o ortamda birisi sağlık için kullandığı bir tohummu?bu konuda fikrin var mı? sonuçta onun ne olduğu bir şekilde bulunur aktarcılar tohum satan tarımla ilgili dükkanlar sana bilgi verir ama ne alaka iş ortamında anlamadım...

canım eğer bunlar gibi yassı değilde daha yuvarlakça ise böcek yumurtasıdır ,herhangi bir böcek yumurtalarını bırakmış sanırım ,eğer bir yere alıp takip etseydiniz içinden böceklerin çıktığını görebilirdiniz.eğer büyük ise baya büyük bir böceğin yumurtası gibi duruyor ,karafatma filan olabilir ..bence bir ilaçlayın ofisi ..birde ellemeyin mikrop bulaşmasın ..

zaten hiç ellemedim ben pis olabilir diye arkadaşın biri eline alıp parmağıyla hemen kırıverdi içinden beyaz çitlembik kokulu bişey çıktı

bu arada karafatma hamamböceği yumurtalarına baktım benzemiyor

zaten hiç ellemedim ben pis olabilir diye arkadaşın biri eline alıp parmağıyla hemen kırıverdi içinden beyaz çitlembik kokulu bişey çıktı

o zaman onlar tohum filan değil ,besbelli böcek yumurtası ,içinden bir sıvı çıktı ise besbelli ,kuzenim yanımda ziraat mühendisi ,böceklerin türlüsünü bilir ,kesin diyor ..

o zaman onlar tohum filan değil ,besbelli böcek yumurtası ,içinden bir sıvı çıktı ise besbelli ,kuzenim yanımda ziraat mühendisi ,böceklerin türlüsünü bilir ,kesin diyor ..

yok içindeki şey sıvoı değildi çekirdeğin içi gibiydi güzel bir kokusuda vardı aslında :)

susam olamaz mı? birinin poğaçasından dökülmüştür :)
gerçi susamı tanırdınız değil mi?

alıntı ekledigin resim buna benziyor arkadaşım bunun rengi koyu braz keten tohumu yazıyor resim alıntıdır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…