ben tam cıkartamadım ama bır aktara fılan sor onlar bılırler...bu arada bu ıste bır ıs var gıbıme gelıyor yanı
Keten tohumuna benzettim :44:
keten tohumu gibi değil keten tohumu daha yassı oluyor bu daha yuvarlaktı ve sütlü kahve rengi gibiydi
canım eğer bunlar gibi yassı değilde daha yuvarlakça ise böcek yumurtasıdır ,herhangi bir böcek yumurtalarını bırakmış sanırım ,eğer bir yere alıp takip etseydiniz içinden böceklerin çıktığını görebilirdiniz.eğer büyük ise baya büyük bir böceğin yumurtası gibi duruyor ,karafatma filan olabilir ..bence bir ilaçlayın ofisi ..birde ellemeyin mikrop bulaşmasın ..
canım eğer bunlar gibi yassı değilde daha yuvarlakça ise böcek yumurtasıdır ,herhangi bir böcek yumurtalarını bırakmış sanırım ,eğer bir yere alıp takip etseydiniz içinden böceklerin çıktığını görebilirdiniz.eğer büyük ise baya büyük bir böceğin yumurtası gibi duruyor ,karafatma filan olabilir ..bence bir ilaçlayın ofisi ..birde ellemeyin mikrop bulaşmasın ..
zaten hiç ellemedim ben pis olabilir diye arkadaşın biri eline alıp parmağıyla hemen kırıverdi içinden beyaz çitlembik kokulu bişey çıktı
o zaman onlar tohum filan değil ,besbelli böcek yumurtası ,içinden bir sıvı çıktı ise besbelli ,kuzenim yanımda ziraat mühendisi ,böceklerin türlüsünü bilir ,kesin diyor ..
hayır bu aralar masamda hiç çicek olmadıMasada yada etrafında çiçek varmıydı
elbette susamı tanıyorum canım onun kadar küçük değil pirinçten daha büyük bişeydisusam olamaz mı? birinin poğaçasından dökülmüştür :)
gerçi susamı tanırdınız değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?