bu tohum neyin nesi...

İnternettede bir sürü şeye baktım ama bulamadım yaa:50:

salatalık tohumu olur ona benzettim bende canım ama ofiste ne alaka, bi de makasın arasında, ataç kutusunda demişsin belli ki yumurtalarını karanlık saklı yere bırakmak istemiş hayvancık:) yani arkadaşlarınıza sormuşsunuz ofise sizden başkası giriyomu, yani umarım kötü bişey çıkmaz canım, temizlik yapan kişiye de sorsanız? eskiden nikah şekerlerinin yanında güzel kokulu tohumcukları tüle sararlardı etiket yaparlardı hediyelik, hanı makasla falan uğraşılmış olsa ordan bulaştı dicem:26:

15323d1316092282-keten_tohumu.jpg
alıntı ekledigin resim buna benziyor arkadaşım bunun rengi koyu braz keten tohumu yazıyor resim alıntıdır

evet şekil ve boyut olarak buna benziyor ama keten tohumu değildi ben keten tohumunu biliyorum rengi açık ve alacalı bir şeydi

salatalık tohumu olur ona benzettim bende canım ama ofiste ne alaka, bi de makasın arasında, ataç kutusunda demişsin belli ki yumurtalarını karanlık saklı yere bırakmak istemiş hayvancık:) yani arkadaşlarınıza sormuşsunuz ofise sizden başkası giriyomu, yani umarım kötü bişey çıkmaz canım, temizlik yapan kişiye de sorsanız? eskiden nikah şekerlerinin yanında güzel kokulu tohumcukları tüle sararlardı etiket yaparlardı hediyelik, hanı makasla falan uğraşılmış olsa ordan bulaştı dicem:26:

ben bir fabrikanın iş yeri hemşiresiyim ofis dediğim yerde revir sıkça girilen bir yer bulduğum yerler karanlık değil masanın üstüne ışık alan yerler gözümün önündeydi yani kötü niyetli olmak istemiyorum çünkü saklı yerde değil ama hayvan uymurtası desem onlarda göz önüne yumurtlamazlar ve hiç böcek görmedim

Bazen yapma çiçeklerden dökülebiliyor .benim mesela bir anahtarlığımın içinden dökülmüştü sen masayı bir elden geçir pek mühim birşey değildir inan takma kafana

Masamda bu aralar hiç çiçek olmadıki hem ayrı günlerde olan birşey bu
neyse takmıyorum zaten neyse çıkar ortaya çıkmazsada kendi bilir:1::1:

Back
X