Bu tokat masum mu sizce ?

esma01

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
951
18
298
Adana
Merhaba kızlar sözlümde kötü bir olay oldu size detayları ile yazacağım lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Çocukluk arkadaşım var erkek bana facee de yazdı bir kızdan hoşlanıyor çiçek falan göndereceğim nasıl olur diye konuştuk sözlüm konuyu biliyor önce seslenmedi. Zaten facee de ilişki durumumuz fotomuzda var düğün tarihimiz belli ve herkes biliyor. Neyse normal erkek arkadaşım kızdan cevap geldi şeker olumsuz yazdı bana. Bunuda sözlüm gördü ve sana nasıl şeker der konuşmayacaksın bir daha dedi. Bende tamam dedim ama durmadım konuşup mesajları siliyordum. Bana konuştun mu hiç dediğinde hayır konuşma dedin ya dedi. Eşşeklik bende farkındayım. Yalancının mumu yatsıya kadar. Silmeyi unuttuğum mesajı gördü ve aynen şöyle yazıyordu: mesajları sildim pzt görüşürüz bana akşam ve hafta sonu yazma sözlüm bozulur...
Onlardaydık beni çağırdı sen konuşup konuşup mesajları sildin mi dedi . Evet dedim. Çok masum bir konuşma ama ona yalan sölemiş oldum. Yatak odasındaydık bana sana artık güvenemem dedi özürler ettim sarıldım yalvardım git diye itekledi sert bir şekilde. Bu biraz sürdü sürekli itti beni pes etmicem dedim dudağından öptüm uzanıyordu. Bana yakın mesafeden vurdu çok sert değil ama çok hafifte değil gözüm doldu. Hafif tebessüm etti çok zoruma gitti ağlamaya başladım hemen sarıldı göğsüne yatırdı uzun bir süre öyle kaldık. Beni affettin mi dedim affettim dedi her şey güzel devam etti. Aklı sıra beni cezalandır dı? Sizce bu tokat tehlikeli mi masum mu? Konuda haklı evet ama ağır gibi geliyor bana o an onu kaybetme korkusundan büyütmedim ama şimdi endişeliyim ya tekrarlanırsa? Uzun oldu kusura bakmayın.
Özünde çok sevgi doludur ve beni bırak kendi ailesine benim aileme ezdirmez. Onlardayken çay bulaşık hep yardım eder. Her konuşa yanımdadır. Çok büyük elektrik ettim :(

Tokatın"masumu"olmaz!! Bu daha şimdiden böyle "masum"tokatlar atarsa,evlendikten sonrasını düşünmek hiçte zor değil:ssz:

hemen nasılda yumuşamsınız...

sonuçta o tokatla onun özür dilmesi lazımken

siz affettin mi diye ona daha çok yaptğında hakısız olmadığı izlenimi vermişsiniz..

masum mu dersen bence değil tabiki

Tokatın"masumu"olmaz!! Bu daha şimdiden böyle "masum"tokatlar atarsa,evlendikten sonrasını düşünmek hiçte zor değil:ssz:

işte bende ondan korkuyorum o an çok haksız olunca bri şey diyemedim aslında kendide kötü oldu hemen sarıldı ama tokat çok bilinçliydi yani kızgınlıkla öfkeyle atılmadı kendini tutamadı diyeme baktı ben öpünce bana ders vermek istediğini düşünüyorum. normalde ben eğitimli kendini savunan biriyim. Bir tokatınla çeker giderim derim.
şrank diye bir tokat değldi belki ama gelecek korkusu yaratmadı dersme yalan sölemiş olurum :25:

hemen nasılda yumuşamsınız...

sonuçta o tokatla onun özür dilmesi lazımken

siz affettin mi diye ona daha çok yaptğında hakısız olmadığı izlenimi vermişsiniz..

masum mu dersen bence değil tabiki

hiç sorma kendimi çok suçlu hissediyordum. Onu kaybetmekten çok korktum yalan korkunç bir şey düşünsene silinmiş mesajlar akla her şey gelebilir. tokat için özür bile almadım ama konuyu açmayı düşünüyorum.
Çok bilinçli yaptı tebessüm şeklinde çocuk cezalandırır gibi bu dahada zoruma gidiyor. Ama şırank diye atılan bir tokat değildi canım hiç yanmasada tuhaf oldum ya kaldırabileceğim şeyler değil
bunu farkına şimdi varmamda tam br aptallık olsa gerek

şimdi sen bunu tam tersi şekilde anlatsaydın sözlün bi kızla konuşmuş silmiş fln olsaydı sende ona vursaydın haksız bulmazdık seni forumcanak...
kendince cezalandırıp sonrada pişman olmuş düzelmiş sonuç olarak..
sana vurması çok çirkin devamını görmek için beklemen lazım biraz...

"Özünde çok iyi biridir,ailesine ezdirmez beni"birde bu türler hep özünde iyi olurlar zaten..."ezme" konusuna gelince adam kendisi eziyor zaten,ailesine gerek yok:ssz: konu ne olursa olsun"şiddet"için bahane olamaz..alır karşısına konuşur,haa olmadı biter ama "masum tokat" da neymiş.

Şiddettin azı çoğu masumu masum olmayanı olmaz tokatta dahil ne olursa olsun sizi bu şekilde cezalandırmamalıydı bence tavrınızı alın ileride daha faslası olabilir

şimdi sen bunu tam tersi şekilde anlatsaydın sözlün bi kızla konuşmuş silmiş fln olsaydı sende ona vursaydın haksız bulmazdık seni forumcanak...
kendince cezalandırıp sonrada pişman olmuş düzelmiş sonuç olarak..
sana vurması çok çirkin devamını görmek için beklemen lazım biraz...

ben kendimi yüzde yüz hatalı buluyorum. git dedi git dedi çık odadan çımadım inat ettim. kendi haline bırakmadım gerçekten çok korktum. kolay kabul edilir bir şey değil güven çok önemli güveni sarsıldı. benim gözümden damla damla yaş aktı kendide şaşırdı kalbimin üstüne yat gel dedi yaklaşık yarım saat hiç konuşmadık. sonra her şey güzeldi . beni hiç incitmez ama neler okuyorum burda şimdi bu ilerde kimse beklemiyor yaşadıklarını...şimdi konuyu açsam mı tekrar bilmiyorum

"Özünde çok iyi biridir,ailesine ezdirmez beni"birde bu türler hep özünde iyi olurlar zaten..."ezme" konusuna gelince adam kendisi eziyor zaten,ailesine gerek yok:ssz: konu ne olursa olsun"şiddet"için bahane olamaz..alır karşısına konuşur,haa olmadı biter ama "masum tokat" da neymiş.

herkes hata yapabilir küsersin kızarsın ilerde çocuklaımda hata yapabilir dimi... ne yapsam sizce konuyu açsam mı ?

Şiddettin azı çoğu masumu masum olmayanı olmaz tokatta dahil ne olursa olsun sizi bu şekilde cezalandırmamalıydı bence tavrınızı alın ileride daha faslası olabilir

bir süre soğuk davranim diyorum ayrı görüşmim sebebini sorduğunda da kaldıramadim diye konuşim olur mu sence?
ilişkimiz 1,5 yılı geçti yanımda bir kere küfür etti yapam dedim daha ağzından duymadım.
Şimdi ikaz etmez isem yaptığının doğru olduğunu düşünecek

Ben sözlüme tokat atmıştım ama biraz biliçliydi de hızını ayarlayamamış olmam tamamen bilinç dışıydı. O zaman ben evlenince sözlümü pata küte dövecem heralde :37: bence sen sözlünle konuş bu durumu. o tokatı hiç unutamadım de ve öyle cezalandır ki bir daha sana tokat atmaya cesaret edemesin

Ben sözlüme tokat atmıştım ama biraz biliçliydi de hızını ayarlayamamış olmam tamamen bilinç dışıydı. O zaman ben evlenince sözlümü pata küte dövecem heralde :37: bence sen sözlünle konuş bu durumu. o tokatı hiç unutamadım de ve öyle cezalandır ki bir daha sana tokat atmaya cesaret edemesin

buda güzelmiş :46:
ya zaten sindiremediğim bu trip bile yapmadım. ne kadar korktuysam :5:
sonra biraz üste çıktım ama masuk konuşmalardan bile rahatsız oluyorsun benim 20 yıllık arkadaşım düğünümüze bile gelecek belkide sne yalana zorluyorsun falan dedim ama yemedi

görüşmenizi istemediği halde görüşmüşsünüz ..birde üstüne yalanda söylemişsiniz oraya kadar sözlünüz haklı ama tokat işi olmadı.inşallah son olur.

herkes hata yapabilir küsersin kızarsın ilerde çocuklaımda hata yapabilir dimi... ne yapsam sizce konuyu açsam mı ?

şunu yapabilirsin,biraz soğuk davran,incindiğini hissettir ona..bu arada sendede hata var ama,farkındasın onun için bişey demicem..ama iyi düşün "evlilik"çok ciddi bi iş canım.

görüşmenizi istemediği halde görüşmüşsünüz ..birde üstüne yalanda söylemişsiniz oraya kadar sözlünüz haklı ama tokat işi olmadı.inşallah son olur.

baştan sona hatalıyım .. son olmalı yoksa nasıl olur.. bilmiyorum yapmaz diyorum ama neler okuyoruz işte

şunu yapabilirsin,biraz soğuk davran,incindiğini hissettir ona..bu arada sendede hata var ama,farkındasın onun için bişey demicem..ama iyi düşün "evlilik"çok ciddi bi iş canım.

evet hatamın farkındayım arkadaşımı faceeden bile sildim . dedim güvenini kazanmam için ne gerekiyorsa yaparım o konuda çok haklı biliyorum.
şimdiye kadar hiç sorunumuz olmadı. ne istersem yapar en sevdiğim şeyleri alır aile sorunuda yok.
onlara gttim yazlığa dayısı gil gelmiş annesi aldı gel kızım dayınla tanış diye balkona çıkardı beni. (yeni gelmiştim) balkona çıkarkende dayısı önümden geçmiş. ben farkında bile değilim.
onun esmaya hoşgeldin demesi gerek o kim oluyorda yanına götürüyorsun benim sevgilimin yanına gelecekler falan
bunun gibi çok örenek var. bu beni ilk incitişi. inan biraz canımı sıkan birşeyler olsa evlilik çok ciddi diye düşünürüm.
şuanki derdim ona farkındlaık kazandırmak. orda sustum yine hata benim. yaptığının hata olduğunun kendiside farkında biliyorum ama birşey yapmam gerek tavır almayı düşünüyorum geleceğimiz için

Back
X