C catter Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2013 1 0 6 İstanbul 8 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi catter #1 sarının bu tonunu kuaföre gitmeden evde yapabilmem mümkün mü? mümkünse hangi boyayla yapabilirim?
S Sementaa Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2013 783 16 16 Adana 8 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi catter #2 catter .!.: sarının bu tonunu kuaföre gitmeden evde yapabilmem mümkün mü? mümkünse hangi boyayla yapabilirim?Eki Görüntüle 730947 Eki Görüntüle 730947 Genişletmek için tıkla... bal köpüğü ne benziyor...yalnız bal köpüğü boyayı tek başına kullanma..ben en son bal köpüğü ve sarı boyayı karıştırdım aynı ölçüde öyle boyadım hoş oldu...tam bu rengi istiyorsan bal köpüğünü biraz fazla koy...
catter .!.: sarının bu tonunu kuaföre gitmeden evde yapabilmem mümkün mü? mümkünse hangi boyayla yapabilirim?Eki Görüntüle 730947 Eki Görüntüle 730947 Genişletmek için tıkla... bal köpüğü ne benziyor...yalnız bal köpüğü boyayı tek başına kullanma..ben en son bal köpüğü ve sarı boyayı karıştırdım aynı ölçüde öyle boyadım hoş oldu...tam bu rengi istiyorsan bal köpüğünü biraz fazla koy...