Su625 sana kızmadım kırılmadım,sen ne kadar güzel yazmışsın,başkaları direk topa tuttu,ama hayatın gerçeklerini unutmamak lazım,ben 14 yıldır her kapıyı çaldım hepsi yüzüme kapandı,biraz katılaştım,sizin kadar yüreğim yumuşak değil napiyim yani,böyleyim diye yazmaya stres atmaya hakkım yokmu.
kızlar kocam erı herşeyim ben onu cok seviyorum yaaabugece yanımda degıl... iş icin osmaniyeye gitti ilk defa onsusuz kaldım hic ama hic dayanamıyorum vallah offf offff BEN KOCAMI İSTİYORUM YYYYYAAAA.... rabbim benı benıde onsuz birakmasın OOOOOYYYY ÖLEM BEN ONAAAA OOO BENIM NEFES KAYANAGIM... KIMSE CIGERI OLMADAN YASAYAMAZSA BENDE ONSUZ YASAYAMIYORUM YAAA OF YAAAA..... ne bıleyım cok canım sıkılıyor hem aglıyorum hemde sızlere ne icimden geciyorse yazdım cok kafanızı ütüledim....İYİ GECELER...
igdecigim iyi geceler sende acıksın galıba
ya kızlar kocasız kalmak ne zormuş yaaa rabım onu bana bagişla sapasaglam yoladım saglamda gelsın yanıma inşallah
Canlarımm ne yapacagımı ne düşüneceğimi bilmediğimm hakkında pek fikrim olmayan bi durumla karşı karşıyayımmakşam ağladım ağladım açıldım şuanda iyiyimm eşimimin desteğiyle kendime geldim.. bu akşam itibariyle polikistik over hastası olduğumu öğrendimm .. yumurtalıklarımda ufak ufak kistler varmış ve buda yumurta tembelliği yapıyormus..normal yollardan %70 hamile kalabilirmişim %30 tedaviyle hamile kalabilirmişimm..doktor 3aylık tedavı surecı için Cyclo-Progynova diye bir ilaç verdi 3ay sonra hamile kalmazsam ..detaylı araştırcaklarmış..ben bişey anlamadım tahlil yapmadı sadece vajinal ultrasonla soyledı buna ne kadar guvenmeliyimm gercekten boyle mıyımmm ben neyapacagımm:26::26::26::26:
Yine bir sınav daha bekliyor beni işte zaten hayatta hiçbişeyi kolay kazanmadımm...bunuda kolay kazanmayacagımı hissetmiştimm..Rabbim bana yardım ettt..dualarınızı bekliyorummm
iyi geceler hanımlar şuan saat 02:23 ve ben uyuyamıyorum aklımda devamlı bebeğim olsun düşüncesi her ay hüsranla sonuçlandıkça gözlerim doluyo ağlıyorum ağlıyorum kimseye bir şey diyemiyorum kendi annemler uzakta ben izmitteyim eşimin ailesi var ama siz de bilirsiniz ki kayınvalide ile kendi anneniz gibi olmuyor ayrıca ona gidip de bak oğlunla 8 aydır tepişiyoz hala tık yok diyemem en son regl tarihi 3 aralık ve o günden beri regl olmadım 2 şubatta da önc epembe lekelenme sonra da kahverengi lekelenme ye dondu ve ben bugun akşam test yaptım tabiki koskoca negatif belki yorulmak için kısa bir zaman dilimi (bu arada tahlillerim yapıldı hepsi temiz çok şükür eşim gitmedi henüz )ama sanki ben yıllardır uğraşıyormuşum da olmuyormuş gibi hissediyorum ve çevremde abimin eltimin bebekleri oldu ablamda 7 yıl sonra hamiş kaldı ve 2 ay sonra doğum yapacak şimdi belki kıskançlık yapıyor diyee düşünebilirsiniz ama inanın kıskançlık değil bebek özlemi ile yanıp tutuşuyorum bütün dualarım benim gibi bebek hasreti yaşayan anne adayları ve hamiş olup bebeklerini sağlıkla kucağına almaları için her an dua ediyorum biliyorum ki sizleri tanımıyor olsamda sizlerde benim için bir dua edersiniz.neyse çok uzun oldu galiba rahatsız ettiysem şimdiden özür dilerim sağlıkla ve bol bebişle kalın
günaydııınnnnn ben geldiiimmmmmm ,bakın su da gece gece gelmiş dertlenmiş ,yazmış kendi kendine ,şimdi o da mı çıksın gitsin yani ,ben yazınca sorun oluyo o yazınca olmuyo çünkü o kocasını özlemiş o kocasıyla mutlu ,ama ben kocamla sorunumu anlattım diye berkuncan hanımın gözüne battım ..
Hoşgeldin Temmuz tamam sende yaz kimseye çık git demiyoruz ama lütfen uzatmayalım olur mu...
bişeyi uzattığım yok ,uzatan sizsiniz ,her gelen yazma dedi ,niye yazmıycakmışım yani ,burası kadınlar kulübüyse bende kadınım ,üstelik alakasız biryerde değilim ,yok bir derdim vara git yok bilmem ne ayıp yani ,gitmiyorum burdayım işte ..
Canlarımm ne yapacagımı ne düşüneceğimi bilmediğimm hakkında pek fikrim olmayan bi durumla karşı karşıyayımmakşam ağladım ağladım açıldım şuanda iyiyimm eşimimin desteğiyle kendime geldim.. bu akşam itibariyle polikistik over hastası olduğumu öğrendimm .. yumurtalıklarımda ufak ufak kistler varmış ve buda yumurta tembelliği yapıyormus..normal yollardan %70 hamile kalabilirmişim %30 tedaviyle hamile kalabilirmişimm..doktor 3aylık tedavı surecı için Cyclo-Progynova diye bir ilaç verdi 3ay sonra hamile kalmazsam ..detaylı araştırcaklarmış..ben bişey anlamadım tahlil yapmadı sadece vajinal ultrasonla soyledı buna ne kadar guvenmeliyimm gercekten boyle mıyımmm ben neyapacagımm:26::26::26::26:
Yine bir sınav daha bekliyor beni işte zaten hayatta hiçbişeyi kolay kazanmadımm...bunuda kolay kazanmayacagımı hissetmiştimm..Rabbim bana yardım ettt..dualarınızı bekliyorummm
laviniacığım, bi dur.bi sakinleş. Tamam ağladın ve şimdi kendine geldin.Bundan sonra ne olacak onu düşünüp önümüze bakalım canım. Bu kadar moral bozukluğu yeter tamam mı arkadaşım? Söylediğin rahatsızlıkla ilgili bilgim yok, ama eminim kızlar sana bu konuda yol göstereceklerdir. Ben diğer duruma yorum yapayım. Bak dr. ne dedi normal yoldan hamile kalma şansın % 70, bu ne demek biliyor musun, rahatsızlığın öyle büyütecek kadar ciddi değil demek. Hatırlasana berkuncanı, neler yaşamıştı arkadaşımız. önce sana verilen ilacın ne işe yaradığını araştır. Demek ki, ilk etapta ilaçla tedavin mümkün. Ve evet kist türü şeyler vajinal ultrasonda çıkıyor canım. Bu arada benim de dış gebelik geçirdiğim hamileliğimde bir kistim vardı ama dr.lar hiç önemsemedi. Daha sonra kendiliğinden yok oldu zaten. Canım ya, insanlar neler yaşıyor neler. Bundan da güzel haberlerle çıkacaksın inşaAllah.
Son yazdığın kısmı beğenmedim canım. Bunları düşünebilirsin ama lütfen kendi iyiyliğin için bir daha dile getirme bitanem!.. Ağızdan çıkan dua yerine geçer unutma! Rabbimiz kulumun zannı üzereyim diyor. O'nu güzel düşünki, sana hep güzelliğiyle, lutfuyla nazar etsin. Canııııııımmm dualarımdasın.Rabbim her daim yar ve yardımcın olsun!.. Seni Rabbime emanet ediyorum.
laviniacığım ne olur yapma böyle güzel kardeşim %70 ne kadar güzel bir rakam farkındamısın polikistik olanlardan o kadar çok hamile kalan var ki sakın endişelenme bu birçok kadında görülen bir durum ilacı var tedavisi var üstelik tedaviye gerek olmadan bile olabilir şimdi sil bakıyım gözünün yaşını git kocişine sarıl siz nelerin üstesinden geldiniz bu ne ki siz aşkınızla herşeyin üstesinden gelirsiniz hadi bakıyimmmm öyle koyvermek yok oku bak geçmişi benim akrabamım rahmi kistlerle sarılmıştı da ikiz bebekleri oldu şimdi 2.5 yaşındalar ÜMİTSİZLİK BU TOPİKTE YASAK
Bu arada sanırım benim kistimde seninkindendi. Onlar çatlamamıi yumurtalar canım. normalde döllenme olmayınca o yumurtaların çatlayıp adetle atılması gerekiyor.Atılmassa işte ona polikistik over diyorlar. Senin anlayacağın çokta endişe edecek bir durum değil. Hadi yüzün gülsün bakim. Durumun kötü olsa dr. 3 ay beklemezdi bitanem. Hadi sil gözyaşlarını.Bebişin gelsin en kısa zamanda o kistleri bir bir temizlesin canım.Allah'a emanet ol...
Ahh benim güzel kardeşimmmm hiç kıyamam ben sana kızz ne yapıyorsun sen dünyanın sonumu geldiii kendimi örnek verecek kadar tecrübeli büyük hissetmiyorum ama hatırlarsın yaşadıklarımı o amelyat masasına %90 kanser diye yattım ben allahım o kadar büyükki ameliyata gidene kadaar her gün her gece diledim rabbimden sağlığımı koru beni sevenlerime bağışla diye bir tarafdan geceler boyu için için ağladım hiç çocuğum olmayacak diye ama sende oran süper hatta sana demişlerki %100 olabilir olmaz dememeişler farkındasın değilmiii bak benim o küçücük %10 luk ihtimalim tuttu şu an sağlıklıyım ve her an anne olabilirim sen hiç korkma sen korkarsan vücudun herşeyi tetiklerrr
birdaha ağladığını görmeyecemmmm lütfen canım benim
Canım benim senki herşeye umut dolu bakardın neden öyle oldun birden,sen çok güçlüsün canım ama senide anlamak lazım kaç haftadır sinirlerin bozuldu iyice ağlayıp açıldıysan şöylee bir silkelen bakıyım kuzucukKızlarında dediği gibi doktor tam tersini söylese haklısın ama %70 çok iyi, inan sabah bu yazdığını okuyunca dedimki keşke burdan yapabilecek bişeyim olsa keşke elimden birşey gelse o kadar bağlandım size,düşünüyorum internetten araştıralım neler iyi gelir falan diye vallahi bak bütün samimiyetimle söylüyorum,sizler çok kıymetli anneler olacaksınız çünkü hepiniz çok sabırlısınız morel b ozmak yok tamam mı canım
Lavinya cevap verme demişsin ama vericembende ilk evlendiğim zaman polikistik overdim ,tedavi ile kurtuldum hala bunun için ilaç kullanıyorum sonra sebepsiz infertil dedi dr.çünkü artık pko yu aştığım düşünülüyordu,ama pko nun evreleri var.dr sana % 70 normal olur dediyse muhtemelen ilk evrelerindesin,ilerlemeden tedavi olman şart
hepinizin umudu var ,aranızda en kötü örnek benim demekki ,14 yıldır bir bebeğin ağlamasına muhtacım(((((((((((((((((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?