Benim de BAT 20 ve artık yine aynı döngüdeyim herşeyden nem kapıp herşeyi bebeğe yoruyorum. Kendimi alamıyorum forumlara bakmaktan ikide bir vucudumla ilgili değişiklikleri gözlemlemek ve kendimce yorum yapmaktan, hayatı öylesine kaçırıyorum ki yapmıycam diyorum yok yapmazsam hiçbir yere sığamıyorum, kimsenin anlattığı şeye odaklanamıyorum bir gitse de başımdan kendimi dinlesem diyorum öylesine bencillleştim yani anlayacağın, bebek gelse bile herhalde 9 ay düzelemiycem
Ooo tebrikler canim :) cok sevindim insallah bu ay ben de oglumu abi yapa bilirim :)) bat-in ne zamandi? Testi kacinci gununde yaptin?
Haydi bir haber de benden gelsin: HAMİLEYİİİİİİİİİİMBugün kan testi yaptırdım.Sonuç 40.57. Adetim 3-5 gün değişti.Hemşire değerin biraz düşük old. yerleşip yerleşmediğini öğrenmek için ultrasona girmem gerektiğini söyledi.Yarın akşam doktora gideceğim. Çok korkuyorum. İnşallah ponponum beni bırakıp gitmez. İnşallah değerim yükselir.
YAŞASINNNN TebriklerrrrrSağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım, güzel haberler geldikçe keyfim yerine geliyor
Haydi bir haber de benden gelsin: HAMİLEYİİİİİİİİİİMBugün kan testi yaptırdım.Sonuç 40.57. Adetim 3-5 gün değişti.Hemşire değerin biraz düşük old. yerleşip yerleşmediğini öğrenmek için ultrasona girmem gerektiğini söyledi.Yarın akşam doktora gideceğim. Çok korkuyorum. İnşallah ponponum beni bırakıp gitmez. İnşallah değerim yükselir.
canım dualarım sizinle inşallah daha çok güzel haberler alacağız bu başlıktan. Allahım isteyen herkese yaşatsın anneliği kucaklarınız boş kalmasın.
20 Aralık gelsin kırmızılar gelmesinnnn zaman geçmiyo yahu :18:
İşi gücü bıraktım hep hamilelikle ilgili forumlara bakıyorum deliriciğimmmm
Kıxlar benide bu topike kayıt edin :) bugün adet günüm test yaptım iki cizgi çıktı sanırım Hamileyim.. Allah cümlesine nasip etsin inşallahh..
arkadaşlar ben yeni üyeyim.. 3 yıldır ewliyim 10 ay üstüne hamile kalmıştım. 7 ay önce düşük yaptım 5 haftalık gebeydim bebeğim gelişemiyodu düştü..düşükten sonra 5 ay korunduk 3 aydır deniyoruz ama çok sabırsızım acabalar çok yoruyo..acaba yine olsa aynı şeyler mi olacak acaba niye olmuyo acaaba acaba acaba... inş hepimiz istediklerimize kawuşuruz allah aratmasın inş herkesin gönlüne göre wersin.olmazsa bilee her işte bi hayır wardır tedbirlerimizi alalım dua etmekten başka yolumuz yok...
Kızlar yılın son ayında bende bebiş haberini patlatıcam diyorsanız buyrun topiğimize :118: :118:
Rabbim ol derse olur..:116: :116: :116:.Dua topiğimizde geçen ay 7 hamile haberi bu ayda 2 hamile haberini aldık ki inşaallah devamı gelecek,merve arkadaşımızla topiğin uğuruna inanıyoruz bizde aralık ayı için bir topik açalım batları yazalım bebiş haberlerini pat pat patlatalımm dedik
Kasım ayı yarın bitiyor bu ay napıyoruz :98: kocişleri beslemeye başlıyoruz cevizler :87: fıındıklar :87: keçiboynuzları :87:türk kahveleri :87: bizlerde folik asitimizi alıyoruz ayaklarımızı sıcak tutuyoruz incirleri götürüyoruz :112:
sonradaaaaa :81: :çalışmalara başlıyoruz :78::78: :78:
قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Kâle rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh, inneke semîud duâ.
"Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin". (Âl-i İmrân, 3/38)
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
deyip listemizi oluşturalım gelsin batlar :81: :81: :81: :81:
Allahım bu topicte hamile kalmayan kalmasın inşallah... AMİN
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
beklenmeyen adet tarihlerimiz (BAT):
taliss.......................4 aralık...................sonuç
lavinia1688...............4 aralık...................sonuç
kuzey28...................7 aralık...................sonuç
blowhole..................8 aralık...................sonuç
ayser89....................8 aralık...................sonuç
kln...........................8 aralık...................sonuç
YAAkkAmOzz.............8 aralık...................sonuç
ethos.......................9 aralık...................sonuç
reoc........................10 aralık..................sonuç
burchecan................12 aralık..................sonuç
nekadarzor................13 aralık.................sonuç
MUHAMMEDINANNESI.13aralık...................sonuç
anneyim83................13 aralık................sonuç
smllttle... ..................13 aralık................sonuç
eylul_devran.............14 aralık..................sonuç
nil_emin...................14 aralık..................sonuç
keser84...................15 aralık..................sonuç
gentil......................17 aralık..................sonuç
gazel_es..................18 aralık..................sonuç
Anotolya20...............18 aralık..................sonuç
asinehir83.................19 aralık..................sonuç
mrvb........................20 aralık...................sonuç
nisanbu....................20 aralık...................sonuç
ecrin23....................20 aralık...................sonuç
Ikizler39..................20 aralık....................sonuç
xanax22..................20 aralık....................sonuç
igdecicegi................20 aralık....................sonuç
reyyan1984.............21 aralık....................sonuç
katre1989................23 aralık...................sonuç
bebekgelsin..............25 aralık...................sonuç
35_oz.....................26 aralık...................sonuç
sub........................27 aralık...................sonuç
coldriver.................28 aralık...................sonuç
duamnur.................30 aralık...................sonuç
ayden....................31 aralık...................sonuç
Sivilcelerim çıkmaya başladı sanırım adet olucam
Kızlarrr günaydın şu güzelliğe bakın yaBugün içimden bir ses yine güzel haberler alacağımızı söylüyo,hepinize hayırlı cumalar,Rabbim hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşaallah.
teşekkürler canım:) 15 kasım son adet tarihim bugün adet görmem gerekiyordu bugün test yaptım hafif silik çıktı 2. çizgi:)
Canim benim batim da dundu ama duzensiz oluyor genelde daha kirmizilar gelmedi gelmez de onumuzdeki9 ay insallah,ben de test yaptim cok silik ikinci cikti ama...bu gun de yaptim yine cok silik ikinci cikti,kan testi veremiyorum,acaba hamile miyim sende cok mu silikti ikinci yoksa bakinca hemen gozukuyor muydu bende dikkatle bakinca gozukuyor,hatta esim gormuyor ,bilemedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?