Ben geldim kızlar! Hepinizi çok özledim. Ara ara yazdıklarınızı okudum, cevap yazmayı çok istedim ama kendimde yazacak takati bulamadım. cumartesi ve pazar aşılamadan sonra hem ağrım hem de kanamam oldu. Azıcıkta moralim bozuldu. Şimdi iyiyim hamdolsun. Kanamam kesildi, ağrım azaldı. 3 gün rapor aldım.Perşembe'ye kadar evdeyim inşaAllah!.. Şuan ne hissettiğimi bilmiyorum. Çok belirsiz duygular arasında gel-gitler yaşıyorum. Ama iyi olacak gibi geliyor biiznillahi Teala!.. Biz elimizden geleni yaptık, artık gerisi Mevla'nın işi. Allah (c.c.) hepimiz hakkında haırlısını nasip etsin inşaAllah!..
Berkuncan, ikizler, anatolya, nisanbu, coldriver, lavinia, toprak, mrvb, tugba, yesim, nartanesi hepinizi özledim, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Manevi desteğiniz her zaman benimleydi kızlar. Allah(c.c.) hepimizi her daim yar ve yardımcısı olsun! Amin!..
Yesimcim yazdığın duaların kaynağı sahih mi o önemli. Ve uygulaması zor. Bizim dinimiz kolaylık dini. Eğer ilgilenirseniz bu isteğimiz için çok kolay bir yöntem var. Aslında ben bunu ta geçen hafta sizlerle paylaşmayı düşünmüştüm ama bir türlü buraya yazmak kısmet olmadı. Nasip bu güneymiş. Eğer isterseniz kaynağı sağlam olan bu yöntemi sizlerle burada paylaşabilirim. Bu arada kaynak Rasulullah (a.s.v.).
Ben geldim kızlar! Hepinizi çok özledim. Ara ara yazdıklarınızı okudum, cevap yazmayı çok istedim ama kendimde yazacak takati bulamadım. cumartesi ve pazar aşılamadan sonra hem ağrım hem de kanamam oldu. Azıcıkta moralim bozuldu. Şimdi iyiyim hamdolsun. Kanamam kesildi, ağrım azaldı. 3 gün rapor aldım.Perşembe'ye kadar evdeyim inşaAllah!.. Şuan ne hissettiğimi bilmiyorum. Çok belirsiz duygular arasında gel-gitler yaşıyorum. Ama iyi olacak gibi geliyor biiznillahi Teala!.. Biz elimizden geleni yaptık, artık gerisi Mevla'nın işi. Allah (c.c.) hepimiz hakkında haırlısını nasip etsin inşaAllah!..
Berkuncan, ikizler, anatolya, nisanbu, coldriver, lavinia, toprak, mrvb, tugba, yesim, nartanesi hepinizi özledim, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Manevi desteğiniz her zaman benimleydi kızlar. Allah(c.c.) hepimizi her daim yar ve yardımcısı olsun! Amin!..
Bugün yine kimsecikler yok buralarda,iğdeçiçeğim dikkat et kendine ohh misler gibi yat perşembeye kadar,ikizler ablam yinee şöyle bi esipgeçmiş kızlar sizler nasılsınız berkunum yine maşallahın var
inş hamileyimdir inş hepimiz hamileyizdir dua edelim bu ay hamile kalmayan kalmasın rabbim anne olmayı nasip etsin bizlere 5 gün var ve ben ayagım kayıp düşsem acaba hamilemiyim dicek hale geldim:)psikolojim yerle bir
Neyse ben gecen ay calışan 40 kişiden 1 lira topladım üstünü tamamlayıp kuyumcudan küçük bi anahtar aldım eşime fetih suresi okuttum boynuma taktım dilek kabul oluncaya kadar cıkartmammam gerekiyomuş deneyen ve yararını gören bi çok kişi duydum...hayırlısı diorum artık
kızzlar anne olalım yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?