merhaba kızlar ben yumurtlama zamanımda ıkı gece arkarkaya ilişki yaşadım o gunden sonra kasıklarımda kasılmalar belımde hareket ettıkçe ağrılar olusmaya basladı ve karnımdada cekılmeler oluyo sankı bunlar gebelık belırtısımıdır lutfen yardımmm
sanırım burda sadece bırbırını tanıyan arkadasların sorularına cevap verılıyor((((
Kimseler yok gene bende kazık çaktım sanki pc başında...
hiç iş yapasım yok ,mütemadiyen nette takılmak istiyorum bugün ,dağ gibi iş birikti ama kim yapıcak acaba ,
biraz önce arkadaşlarla konuşuyoduk ,eylül kızım yaşın geçiyo yokmu bebek diyolar ,dedim çalışma halindeyim az bekleyin bu ay olacak diyorumay bu aya ne kadar umut bağladım ben ya ,olmassa yine hüsran
bende bu ayı umutla beklemekteyim :44:
pufpuff ya ,vallahi yemin ederim 3 ay öncesine kadar sorsalar paralardım milleti ne çocuğu be ,bakıcaksan yapayım derdim ,zamanı değil şimdi ,allah olamyana versin derdim ,ay şimdi bunları düşünen ben uğraş uğraş olmasın ,ay allahım kötü bir dua filanda etmedim yemine ederim ,zamanı gelince dedim ama bak işte şimdide olmuyor ..bu aya fena umut bağladım ben ..dur bakalım kısmet
bi relax olabilsek, akıldan çıkarmayı çok kafa yormamayı bulabilsek yapabilsek olcekte işteeeeee.. ya bişey değil tüm arkadaşlarımın bebişi var ya da hamileler.. özeniyorum ayol
canım kullanan yok bence yoksa senide tanıyoruz :)))))
Canım o ne ilacı kimse kullanmamış demekki kullanan olsaydı kesin cevap verirlerdi..
ben yeni evlendiğimde teker teker yeni evli tüm eş dost akraba hamile kaldı ,ben 1,5 yıl süründüm :))) benimde dünyalar güzeli bir kızım var 5 yaşında şu anda allah bağışlarsa ,ben şimdi ona kardeş istiyorum ama korkularım yine uzun süre beklersem diye ,tek derdim o ..
nısancım yumurta gelıstırmek ıcın sanırım bende ılk defa kullanacagım...daha sonra catlatma ıgnesı verecek sanırım
nısancım yumurta gelıstırmek ıcın sanırım bende ılk defa kullanacagım...daha sonra catlatma ıgnesı verecek sanırım
bir önceki sayfalarda sana cevap verdim canım ,sormak istediğin birşey varsa cevap verebilirim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?